ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 14:20
Eγώ πάντως θα ήθελα να δω τα κουρέματα των κρινόντων.
Κι ελπίζω να μη δω γαλλικά αντρικά καρέ ή μισό κεφάλι ξυρισμένο και μισό με μπούκλες ή φράντζα με μισό μπουκάλι τζελ για να κρατάει τα αρσενικά μπόσικα στη θέση τους.
Αναφορικά με την παραδοσιακή χωρίστρα πάνω από το αυτί και τις επίσης παραδοσιακές μπουκλίτσες στο σβέρκο που παρέμειναν αλώβητες από την επέλαση του λίβα που καίει τα σπαρτά, ελπίζω ότι έχουν εκλείψει και παρατηρούνται μόνον σε αρχοντορεμπέτηδες και γεροντοροκάδες.
Αλά "πατερούλη"( μπρρρ) άνευ μύστακος
Tα τελευταία 2-3 χρόνια βέβαια έχω κάνει και λίγη καραφλίτσα στην κορυφή
Κι ελπίζω να μη δω γαλλικά αντρικά καρέ ή μισό κεφάλι ξυρισμένο και μισό με μπούκλες ή φράντζα με μισό μπουκάλι τζελ για να κρατάει τα αρσενικά μπόσικα στη θέση τους.
Αναφορικά με την παραδοσιακή χωρίστρα πάνω από το αυτί και τις επίσης παραδοσιακές μπουκλίτσες στο σβέρκο που παρέμειναν αλώβητες από την επέλαση του λίβα που καίει τα σπαρτά, ελπίζω ότι έχουν εκλείψει και παρατηρούνται μόνον σε αρχοντορεμπέτηδες και γεροντοροκάδες.
Feindflug έγραψε: 04 Δεκ 2019, 13:46
Τύπε, ξέρεις τι είναι το κρεπαρισμένο μαλλί;
ναι πύτε, κατι κατέχω απο μαλλιά. Δεν ημουν σίγουρος ακριβως βεβαια, αλλα τωρα που το λέει η γαλή, συμφωνώ.
Επίσης να ξαναπούμε ότι το καρεδάκι της ντον'τ γλέντησε κόσμο κι εκαψε καρδιές! Αλλά άργησε. Τέτοια δεδομένα έπρεπε να έβλεπαν το φως της δημοσιότητας πριν τις γνωστές ψηφοφορίες πχορουμ νεξτ τοπ μοντελ.
Αλήθεια, υπήρξε καμιά νικήτρια μεσα απ' αυτό? Χαθηκε και ο χόρχες.
Περίεργες γνώσεις έχεις για άνδρας, τύπε. Πρόσεχε σε τι μονοπάτια βαδίζεις.
Πως σου αρέσει το αντρικό κούρεμα;
Έχω απολύτως ισότιμη προσέγγιση τόσο στα αντρικά όσο και στα γυναικεία κουρέματα.
Το οτιδήποτε παρουσιάζει μεγαλύτερη απόκλιση από 10-20% από το μαλλί που στεγνώνει και μακραίνει φυσικά χωρίς πατερίτσες και το μαλλί κομμωτηρίου, μου φαίνεται περισσότερο κωμικό -έως θλιβερό- σε κάποιες φάσεις.
Το αν τα μαλλιά είναι κοντά, μακριά ή ελάχιστα, είναι ψιλοαδιάφορο. Το σίγουρο είναι ότι προτιμώ την ισορροπία από το κόνσεπτ μισό-μισό ή περίπου.
Στύγιε, ωραίος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Δεκ 2019, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως σου αρέσει το αντρικό κούρεμα;
Έχω απολύτως ισότιμη προσέγγιση τόσο στα αντρικά όσο και στα γυναικεία κουρέματα.
Το οτιδήποτε παρουσιάζει μεγαλύτερη απόκλιση από 10-20% από το μαλλί που στεγνώνει και μακραίνει φυσικά χωρίς πατερίτσες και το μαλλί κομμωτηρίου, μου φαίνεται περισσότερο κωμικό -έως θλιβερό- σε κάποιες φάσεις.
Το αν τα μαλλιά είναι κοντά, μακριά ή ελάχιστα, είναι ψιλοαδιάφορο. Το σίγουρο είναι ότι προτιμώ την ισορροπία από το κόνσεπτ μισό-μισό ή περίπου.
Στύγιε, ωραίος.
Συντηριτικούρα σε βρίσκω, γατοτύπισσα.
Είμαι.
Αν ήμουν άντρας θα πήγαινα σε παλιό μπαρμπέρικο ή δεν θα πήγαινα καθόλου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2019, 11:33
Eγώ νομίζω ότι έχετε κολλήσει σε κλισέ.
Και ότι αυτό που προκαλεί τη σχετική ενόχληση στους άρρενες δεν είναι ακριβώς το κούρεμα αλλά το ότι οι γυναίκες διαλέγουν αυτό που αρέσει στις ίδιες για τον χ ή ψ λόγο.
Τα υπόλοιπα είναι μια σχεδόν παιδική προσπάθεια ελέγχου της κατάστασης.
Ωραιότατα όχι όχι και όχι. Εμάς θα ακούτε εδώ.Βγάλε μπλοκάκι και σημείωνε
Ό,τι θέλει ο πασάς.
Έψαξα να βρω το κούρεμα και το ακριβές χρώμα που έχω. Για αυτό που λέτε καρέ, φέρνει.
Και δεν είμαι η καλλονή της φωτογραφίας.
Γω μέχρι μέχρι πρότινος είχα αυτό το κούρεμα. Ακριβώς όπως στην φωτο. Χωρίς τα μούσια εννοείται. Και λέω ακριβώς έτσι, γιατί με τον εικονιζόμενο έχουμε την ίδια γραμμή μαλλιών, από που ξεκινάνε κλπ.
Τώρα είναι στο ίδιο στυλ μεν, αλλά πιο κοντά αφού τα πέρασα ένα κόψιμο καλό πριν κάνα μήνα.
Let them make the first mistake. We make the last move.