Πάντα υπάρχει δυνατότητα για σπιτικό και είναι αυτό που ο Θεός προστάζει και θέλει από εμάς.Antares έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:24Σε συγχαίρω. Ας πούμε ότι από εκεί που ήρθα εγώ έχουν περάσει μόνο μερικές μέρες και περιμένω να ξαναπάω σπίτι μου. Δεν ενδιαφέρομαι πια εδώ για σπιτικό (κανονικό με οικογένεια, δικό μου). Εξάλλου δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:20 Νομίζω σε καταλαβαίνω. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις γυναίκες παλαιά. Με τη βοήθεια του Θεού και της εκκλησίας όμως κατάφερα να το ξεπεράσω και μέσω της ενορίας μου βρήκα γυναίκα και έκανα οικογένεια. Τη γνώρισα σε μια εκδρομή που οργάνωσε ο παπα Βαγγέλης στα Ιεροσόλυμα για Πάσχα. Την ερωτεύτηκα περπατώντας στους δρόμους της Ιερουσαλήμ και όντας σε κατάσταση πνευματικής διέγερσης. Τώρα έχουμε ένα Χριστιανικό σπιτικό όπου η γυναίκα είναι υποτακτική και υπάκουη και εγώ φροντίζω για τις ανάγκες μας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tραπεζα Πειραιως
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Tραπεζα Πειραιως
- NKVD_SMERSH
Τι καλό που είναι το τραπεζικό σύστημα. Έχει πληρωθεί ήδη για τα χρέη απλών πολιτών με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και ζητάει γη και ύδωρ.
Στους μεγάλους οφειλέτες συνεχίζει να δίνει δάνεια και ταμειακές διευκολύνσεις.
Οι Τραπεζίτες θέλουν Κρεμάλες.
“He who controls the spice controls the universe.”
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Έχει όμως και κάποιες πολύ όμορφες διευθύντριες καταστημάτων που εμένα προσωπικά θα με πείραζε αν τις κρεμούσαμε. Γενικά πρέπει να γίνει διαλογή.NKVD_SMERSH έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:33 Τι καλό που είναι το τραπεζικό σύστημα. Έχει πληρωθεί ήδη για τα χρέη απλών πολιτών με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και ζητάει γη και ύδωρ.
- NKVD_SMERSH
Αυτές μπορούνε να πάνε στα Γκούλαγκ για βοηθητικό προσωπικό.
“He who controls the spice controls the universe.”
Ναι, μπορούνε να πάνε σπίτι τους να κάνουν φασίνα. Αν κρίνω εξάλλου από τα δικά μας ανάλογα (στην υπηρεσία) δεν είναι δα και Σουηδέζες. Γενικά στην Ελλάδα πολλές γυναίκες έχουν τρομερές απαιτήσεις ενώ δεν πληρούν τα στάνταρ, ούτε ομορφιάς, ούτε μόρφωσης. Απαιτήσεις για πολυτέλειες, για θέσεις κλπ. ενώ στην Γερμανία π.χ. έβλεπα πολύ ωραίες γυναίκες σε εργοστάσια, σερβιτόρες, στην αστυνομία κλπ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:35 Έχει όμως και κάποιες πολύ όμορφες διευθύντριες καταστημάτων που εμένα προσωπικά θα με πείραζε αν τις κρεμούσαμε. Γενικά πρέπει να γίνει διαλογή.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ γνωρίζω μια διευθύντρια, γυναίκα γνωστού, που (ας με συγχωρήσει ο Θεός) την θέλω σεξουαλικά και με μαγνητίζει η ύπαρξή της. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο ο χώρος φωτίζεται. Είναι μια γυναίκα δυναμική που δεν σηκώνει ανοησίες, λεπτή, όμορφη. Έχει κάνει κάποια μποτοξ αλλά νομίζω ότι της πάνε. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα ξαναβρεθούμε μαζί σε παραλία το καλοκαίρι (να με συγχωρήσει ο Κύριος) που θα την ξαναδώ με μπικίνι.Antares έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:45Ναι, μπορούνε να πάνε σπίτι τους να κάνουν φασίνα. Αν κρίνω εξάλλου από τα δικά μας ανάλογα (στην υπηρεσία) δεν είναι δα και Σουηδέζες. Γενικά στην Ελλάδα πολλές γυναίκες έχουν τρομερές απαιτήσεις ενώ δεν πληρούν τα στάνταρ, ούτε ομορφιάς, ούτε μόρφωσης. Απαιτήσεις για πολυτέλειες, για θέσεις κλπ. ενώ στην Γερμανία π.χ. έβλεπα πολύ ωραίες γυναίκες σε εργοστάσια, σερβιτόρες, στην αστυνομία κλπ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:35 Έχει όμως και κάποιες πολύ όμορφες διευθύντριες καταστημάτων που εμένα προσωπικά θα με πείραζε αν τις κρεμούσαμε. Γενικά πρέπει να γίνει διαλογή.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω ξερω οτι δεν χρωσταω και απο τοτε εχω ανανεωσει 3 καρτες χωρις προβλημα ,αμα ειναι ετσι να πω και εγω στον τειρεσια οτι η πειραιως μου χρωσταει 100 χιλ να βγαλω κατι εξοδα που εχω.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:49 Εγώ γνωρίζω μια διευθύντρια, γυναίκα γνωστού, που (ας με συγχωρήσει ο Θεός) την θέλω σεξουαλικά και με μαγνητίζει η ύπαρξή της. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο ο χώρος φωτίζεται. Είναι μια γυναίκα δυναμική που δεν σηκώνει ανοησίες, λεπτή, όμορφη. Έχει κάνει κάποια μποτοξ αλλά νομίζω ότι της πάνε. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα ξαναβρεθούμε μαζί σε παραλία το καλοκαίρι (να με συγχωρήσει ο Κύριος) που θα την ξαναδώ με μπικίνι.
-
Γιάννης
Όλες για τον πούτσο είναι. Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο τα ίδια σκατά. Καρατσεκαρισμένο εκ των έσω επί σειρά ετών.Ζαποτέκος έγραψε: 03 Δεκ 2019, 16:16Κάποτε την είχα για καλή και την Γιούρο την είχα για φτύσιμο. Τώρα πιστεύω το αντίστροφο. Πώς κατάντησε έτσι ;perseus έγραψε: 03 Δεκ 2019, 15:08 ειχα ελαχιστη επαφη με την πειραιως μεχρι που πηρε την αγροτικη και το δανειο μου πηγε εκει ,μετα απο πολλες θυσιες τελειωσα με το δανειο 221.000 ευρω(στην τελευταια δοση 700 ευρω τους ζητησα μια παραταση 15 ημερων ,μου ειπαν ενταξει και αμεσως μετα πηγαν στον λογαριασμο της πρωην και του πεθερου μου και τα πηραν),οταν πηγα να παρω τα χαρτια τα ζωα δεν ηξεραν διοτι ημουν ο πρωτος σε χψ χρονια που αποληρωσε το δανειο.
Εχω και μια πιστωτικη της πειραιως με 1000 ευρω υπολοιπο,πριν 20 ημερες εγινε μια χρεωση την οποια αμφισβητησα,ακυρωθηκε η καρτα και μου εστειλαν νεα ,μου εκανε εντυπωση οτι η νεα εληγε οπως η παλια τον νοεμβριο του 2019 ,προσπαθησα τηλεφωνικως (εφαγα τουλαχιστον 3 ωρες αναμονη -τα ζωα) να μαθω γιατι μου εδωσαν καρτα που ληγει σε 3 ημερες και μετα απο πολυ κοπο εμαθα οτι δεν δικαιουμαι νεας καρτας διοτι υπαρχει μια οφειλη στην μιλενιουμ 30 ευρω.
Μπορειτε να καταλαβετε τι κατεβασε ο στομας μου
Ψοφο ζωα ψοφο καρκινο σε ολους σας![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ πήγα να βγάλω πιστωτική κάρτα και με είχανε στο περίμενε μια ώρα. Μετά μου είπανε ότι δεν πληρώ λέει τα εισοδηματικά κριτήρια αλλά θα κάνουν ότι μπορούν γιατί είμαι χρόνια πελάτης και μπλα μπλα μπλα. Τελικά με ξανακάλεσαν για να μου πουν ότι μπορούν να μου δεσμεύσουν ένα 1000 σε λογαριασμό για να βγάλω πιστωτική, ο πρώτος χρόνος είναι δωρεάν και κάθε επιπλέον χρόνος από 40 € + 28 € για ασφάλιση της κάρτας μπλα μπλα μπλα. Τους είπα δεν θέλω ασφάλιση και αρχίσανε να μου λένε ότι χωρίς ασφάλιση θα είναι δύσκολο, που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια και κάτι τέτοια. Να σημειωθεί ότι δεν χρωστάω πεντάρα ούτε στο κράτος ούτε σε τράπεζα.
Θέλουν λοιπόν να μου τη φορέσουν κανονικά με 68 € το χρόνο, να μου δεσμεύσουν 1000 € σε λογαριασμό μου και μου λένε ότι θα είναι και δύσκολο, λες και μου κάνουν χάρη.
Θέλουν λοιπόν να μου τη φορέσουν κανονικά με 68 € το χρόνο, να μου δεσμεύσουν 1000 € σε λογαριασμό μου και μου λένε ότι θα είναι και δύσκολο, λες και μου κάνουν χάρη.
Αν έχουν πάγια οι κάρτες ( παλιά οι πιστωτικές τουλάχιστο η Πειραιώς δεν είχε) και δε θες να βγάλεις άλλη, πληρώνεις εξοφλεις και δεν την χρησιμοποιείς ξανά, πιθανό ειδικά αν δεν ενημερώνεις τα στοιχεια σου κι αλλάξεις διεύθυνση να χρωστάς. Κι αυτό επειδή τυπικά δε τη κατήργησεςperseus έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:49 Εγω ξερω οτι δεν χρωσταω και απο τοτε εχω ανανεωσει 3 καρτες χωρις προβλημα ,αμα ειναι ετσι να πω και εγω στον τειρεσια οτι η πειραιως μου χρωσταει 100 χιλ να βγαλω κατι εξοδα που εχω.
Όλα φαίνονται στο Τειρεσία
Παλιά υπόλοιπα αγορών μέσω τραπέζης και γενικά ότι έχει να κάνει με τραπεζες
Αυτό το 28άρι κατάφεραν τελικά και μου το φόρεσαν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 11:05 Εγώ πήγα να βγάλω πιστωτική κάρτα και με είχανε στο περίμενε μια ώρα. Μετά μου είπανε ότι δεν πληρώ λέει τα εισοδηματικά κριτήρια αλλά θα κάνουν ότι μπορούν γιατί είμαι χρόνια πελάτης και μπλα μπλα μπλα. Τελικά με ξανακάλεσαν για να μου πουν ότι μπορούν να μου δεσμεύσουν ένα 1000 σε λογαριασμό για να βγάλω πιστωτική, ο πρώτος χρόνος είναι δωρεάν και κάθε επιπλέον χρόνος από 40 € + 28 € για ασφάλιση της κάρτας μπλα μπλα μπλα. Τους είπα δεν θέλω ασφάλιση και αρχίσανε να μου λένε ότι χωρίς ασφάλιση θα είναι δύσκολο, που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια και κάτι τέτοια. Να σημειωθεί ότι δεν χρωστάω πεντάρα ούτε στο κράτος ούτε σε τράπεζα.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εντωμεταξύ εγώ θέλω πιστωτική μόνο και μόνο για να μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο όταν πηγαίνω σε δουλειές. Ενώ παλαιότερα νοίκιαζα μια χαρά με την χρεωστική μου τώρα αυτό έχει αλλάξει. Τι να λέμε τώρα; Μας παίζουν σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ οι πούστηδοι. Χώρια που μου φάγανε ότι λεφτά είχα σε ελληνικά κρατικά ομόλογα και εκεί που κάποτε κυκλοφορούσα με mercedes s320 τώρα έχω fiat. Δοκίμασες να πας από Διδυμότειχο στο Αλιβέρι με fiat; Όχι ότι καλύτερο.Ζαποτέκος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 15:32Αυτό το 28άρι κατάφεραν τελικά και μου το φόρεσαν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 11:05 Εγώ πήγα να βγάλω πιστωτική κάρτα και με είχανε στο περίμενε μια ώρα. Μετά μου είπανε ότι δεν πληρώ λέει τα εισοδηματικά κριτήρια αλλά θα κάνουν ότι μπορούν γιατί είμαι χρόνια πελάτης και μπλα μπλα μπλα. Τελικά με ξανακάλεσαν για να μου πουν ότι μπορούν να μου δεσμεύσουν ένα 1000 σε λογαριασμό για να βγάλω πιστωτική, ο πρώτος χρόνος είναι δωρεάν και κάθε επιπλέον χρόνος από 40 € + 28 € για ασφάλιση της κάρτας μπλα μπλα μπλα. Τους είπα δεν θέλω ασφάλιση και αρχίσανε να μου λένε ότι χωρίς ασφάλιση θα είναι δύσκολο, που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια και κάτι τέτοια. Να σημειωθεί ότι δεν χρωστάω πεντάρα ούτε στο κράτος ούτε σε τράπεζα.
Θέλουν λοιπόν να μου τη φορέσουν κανονικά με 68 € το χρόνο, να μου δεσμεύσουν 1000 € σε λογαριασμό μου και μου λένε ότι θα είναι και δύσκολο, λες και μου κάνουν χάρη.Το έκανα σαν αντάλλαγμα προς τον υπάλληλο που με εξυπηρέτησε ενώ οι προηγούμενοι με ζόριζαν.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Δεκ 2019, 09:24Εντωμεταξύ εγώ θέλω πιστωτική μόνο και μόνο για να μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο όταν πηγαίνω σε δουλειές. Ενώ παλαιότερα νοίκιαζα μια χαρά με την χρεωστική μου τώρα αυτό έχει αλλάξει. Τι να λέμε τώρα; Μας παίζουν σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ οι πούστηδοι. Χώρια που μου φάγανε ότι λεφτά είχα σε ελληνικά κρατικά ομόλογα και εκεί που κάποτε κυκλοφορούσα με mercedes s320 τώρα έχω fiat. Δοκίμασες να πας από Διδυμότειχο στο Αλιβέρι με fiat; Όχι ότι καλύτερο.Ζαποτέκος έγραψε: 04 Δεκ 2019, 15:32Αυτό το 28άρι κατάφεραν τελικά και μου το φόρεσαν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 11:05 Εγώ πήγα να βγάλω πιστωτική κάρτα και με είχανε στο περίμενε μια ώρα. Μετά μου είπανε ότι δεν πληρώ λέει τα εισοδηματικά κριτήρια αλλά θα κάνουν ότι μπορούν γιατί είμαι χρόνια πελάτης και μπλα μπλα μπλα. Τελικά με ξανακάλεσαν για να μου πουν ότι μπορούν να μου δεσμεύσουν ένα 1000 σε λογαριασμό για να βγάλω πιστωτική, ο πρώτος χρόνος είναι δωρεάν και κάθε επιπλέον χρόνος από 40 € + 28 € για ασφάλιση της κάρτας μπλα μπλα μπλα. Τους είπα δεν θέλω ασφάλιση και αρχίσανε να μου λένε ότι χωρίς ασφάλιση θα είναι δύσκολο, που πας ξεβράκωτος στα αγγούρια και κάτι τέτοια. Να σημειωθεί ότι δεν χρωστάω πεντάρα ούτε στο κράτος ούτε σε τράπεζα.
Θέλουν λοιπόν να μου τη φορέσουν κανονικά με 68 € το χρόνο, να μου δεσμεύσουν 1000 € σε λογαριασμό μου και μου λένε ότι θα είναι και δύσκολο, λες και μου κάνουν χάρη.Το έκανα σαν αντάλλαγμα προς τον υπάλληλο που με εξυπηρέτησε ενώ οι προηγούμενοι με ζόριζαν.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό.NKVD_SMERSH έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:33 Τι καλό που είναι το τραπεζικό σύστημα. Έχει πληρωθεί ήδη για τα χρέη απλών πολιτών με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και ζητάει γη και ύδωρ.
Τα χρέη απλών πολιτών είναι χρέη προς τις τράπεζες. Είναι στεγαστικά, επαγγελματικά, προσωπικά κλπ. δάνεια που ελάμβαναν οι πολίτες από τις τράπεζες.
Οι ανακεφαλαιοποιήσεις γίνονται για να καλυφθούν κυρίως τα κόκκινα δάνεια και να επανέλθει η ρευστότητα, η οποία περιορίστηκε εξαιτίας των κόκκινων δανείων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών