!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tραπεζα Πειραιως

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Tραπεζα Πειραιως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ειχα ελαχιστη επαφη με την πειραιως μεχρι που πηρε την αγροτικη και το δανειο μου πηγε εκει ,μετα απο πολλες θυσιες τελειωσα με το δανειο 221.000 ευρω(στην τελευταια δοση 700 ευρω τους ζητησα μια παραταση 15 ημερων ,μου ειπαν ενταξει και αμεσως μετα πηγαν στον λογαριασμο της πρωην και του πεθερου μου και τα πηραν),οταν πηγα να παρω τα χαρτια τα ζωα δεν ηξεραν διοτι ημουν ο πρωτος σε χψ χρονια που αποληρωσε το δανειο.
Εχω και μια πιστωτικη της πειραιως με 1000 ευρω υπολοιπο,πριν 20 ημερες εγινε μια χρεωση την οποια αμφισβητησα,ακυρωθηκε η καρτα και μου εστειλαν νεα ,μου εκανε εντυπωση οτι η νεα εληγε οπως η παλια τον νοεμβριο του 2019 ,προσπαθησα τηλεφωνικως (εφαγα τουλαχιστον 3 ωρες αναμονη -τα ζωα) να μαθω γιατι μου εδωσαν καρτα που ληγει σε 3 ημερες και μετα απο πολυ κοπο εμαθα οτι δεν δικαιουμαι νεας καρτας διοτι υπαρχει μια οφειλη στην μιλενιουμ 30 ευρω.
Μπορειτε να καταλαβετε τι κατεβασε ο στομας μου
Ψοφο ζωα ψοφο καρκινο σε ολους σας
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Tραπεζα Πειραιως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Βραβείο περίμενες να σου δώσουν?
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

perseus έγραψε: 03 Δεκ 2019, 15:08 ειχα ελαχιστη επαφη με την πειραιως μεχρι που πηρε την αγροτικη και το δανειο μου πηγε εκει ,μετα απο πολλες θυσιες τελειωσα με το δανειο 221.000 ευρω(στην τελευταια δοση 700 ευρω τους ζητησα μια παραταση 15 ημερων ,μου ειπαν ενταξει και αμεσως μετα πηγαν στον λογαριασμο της πρωην και του πεθερου μου και τα πηραν),οταν πηγα να παρω τα χαρτια τα ζωα δεν ηξεραν διοτι ημουν ο πρωτος σε χψ χρονια που αποληρωσε το δανειο.
Εχω και μια πιστωτικη της πειραιως με 1000 ευρω υπολοιπο,πριν 20 ημερες εγινε μια χρεωση την οποια αμφισβητησα,ακυρωθηκε η καρτα και μου εστειλαν νεα ,μου εκανε εντυπωση οτι η νεα εληγε οπως η παλια τον νοεμβριο του 2019 ,προσπαθησα τηλεφωνικως (εφαγα τουλαχιστον 3 ωρες αναμονη -τα ζωα) να μαθω γιατι μου εδωσαν καρτα που ληγει σε 3 ημερες και μετα απο πολυ κοπο εμαθα οτι δεν δικαιουμαι νεας καρτας διοτι υπαρχει μια οφειλη στην μιλενιουμ 30 ευρω.
Κάποτε την είχα για καλή και την Γιούρο την είχα για φτύσιμο. Τώρα πιστεύω το αντίστροφο. Πώς κατάντησε έτσι ; :102:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

perseus έγραψε: 03 Δεκ 2019, 15:08 ειχα ελαχιστη επαφη με την πειραιως μεχρι που πηρε την αγροτικη και το δανειο μου πηγε εκει ,μετα απο πολλες θυσιες τελειωσα με το δανειο 221.000 ευρω(στην τελευταια δοση 700 ευρω τους ζητησα μια παραταση 15 ημερων ,μου ειπαν ενταξει και αμεσως μετα πηγαν στον λογαριασμο της πρωην και του πεθερου μου και τα πηραν),οταν πηγα να παρω τα χαρτια τα ζωα δεν ηξεραν διοτι ημουν ο πρωτος σε χψ χρονια που αποληρωσε το δανειο.
Μπράβο γλύτωσες!!
Μη ξεχνάς την εναμισι δόση στο υποθηκοφυλακείο και τα 350 στη τραπεζα για να οριστικοποιηθεί
Γι'αυτό έβαλες 201; Το 1;
bluerose

Για να μην έχεις τέτοιες εκπλήξεις, μπορείς διαδικτυακά ...να στείλεις στον Τειρεσία
Άμεσα γίνεται η ολη διαδικασία και γνωρίζεις που χρωστάς ή όχι
Εγώ το έκανα από Θεσσαλονίκη και γρήγορα έλαβα τα απαραίτητα.
Επειδή τρόμαξα από κάποιο που χρωστούσε μια δόση σε ηλεκτρικα...από παλιά ..και του εμφανίστηκε μετά
Ανακάλυψα,μια ξεχασμένη πιστωτική κομμένη με ψαλίδι από μέρους μου για να σταματήσω ασυστολα να ψωνίζω παλιά....κι η οποία...ευτυχώς είχε 0.
Αλλά φαινόταν. Αυτή θέλει κατάργηση πχ
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:12 για να σταματήσω ασυστολα να ψωνίζω παλιά..
το έχεις πει κι αυτό στον εξομολόγο; :bored:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Βλέπουμε πως το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο σας συμπεριφέρεται.
bluerose

the comet the course the tail έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:15
bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:12 για να σταματήσω ασυστολα να ψωνίζω παλιά..
το έχεις πει κι αυτό στον εξομολόγο; :bored:
Η αλήθεια όχι

Τι φταίει κι αυτός,για τις βλακείες μας;
Τώρα ηρθε η ώρα της πληρωμής τους
Η βλακεία ήταν,η μη σύνεση
bluerose

Fluffy έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:16 Βλέπουμε πως το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο σας συμπεριφέρεται.
Κοίτα,αν ξεχάσεις μια δόση ηλεκτρικών γράφει μέσα ότι δεν την πλήρωσες. Μετά δε σου δίνουν. Αυτό το ξέρεις,αλλά μπορεί να το ξεχάσεις, εμείς φταιμε
Για αυτό Τειρεσίας
Στη κάρτα μου τα είχα ξοφλήσει,και ψαλιδιζοντας τη δε μπορούσα από κει και πέρα
Όμως κι αυτή φάνηκε,διότι εγώ δεν έκανα διαδικασία ακύρωσης
Ευτυχώς δεν είχε πάγιο. Τι πάγιο...2 εκ δραχμές σαν 20 Χιλ ευρώ νομίζω,είχα ξοδέψει περίπου σε χαζά χαμένα πράγματα
Το πάγιο θα μπορούσε να αυξάνεται,κι αλλάζοντας διεύθυνση να μη με βρίσκανε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 04 Δεκ 2019, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:12 Για να μην έχεις τέτοιες εκπλήξεις, μπορείς διαδικτυακά ...να στείλεις στον Τειρεσία
Άμεσα γίνεται η ολη διαδικασία και γνωρίζεις που χρωστάς ή όχι
Εγώ το έκανα από Θεσσαλονίκη και γρήγορα έλαβα τα απαραίτητα.
Επειδή τρόμαξα από κάποιο που χρωστούσε μια δόση σε ηλεκτρικα...από παλιά ..και του εμφανίστηκε μετά
Ανακάλυψα,μια ξεχασμένη πιστωτική κομμένη με ψαλίδι από μέρους μου για να σταματήσω ασυστολα να ψωνίζω παλιά....κι η οποία...ευτυχώς είχε 0.
Αλλά φαινόταν. Αυτή θέλει κατάργηση πχ
Για τι μιλάτε με τον εξομολόγο bluerose; Μιλάτε για ερωτικά; Εμένα ο δικός μου μου ζητάει να του πω πως είναι η σεξουαλική μου ζωή.
bluerose

Αν είναι αυτά τα πάθη σου;
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:26 Αν είναι αυτά τα πάθη σου;
Δεν του έχω πει ότι είναι τα πάθη μου αλλά με ρωτάει για τη σεξουαλική μου ζωή. Εσένα δεν σε ρωτάει;
bluerose

Εξομολόγηση κανεις δεν θα σε ρωτήσει;
Μετα που θα γίνει πνευματικός θα σταματήσετε
Θα αρχίσεις να πληρώνεις

Οπότε ετοιμάσου να μάθεις να κόβεις τον άρτο.
bluerose

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:27
Δεν του έχω πει ότι είναι τα πάθη μου αλλά με ρωτάει για τη σεξουαλική μου ζωή. Εσένα δεν σε ρωτάει;
Σιγά μην περίμενε να του πεις
Μπαμ φαινεσε ότι είσαι εκεί μέσα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:29 Εξομολόγηση κανεις δεν θα σε ρωτήσει;
Μετα που θα γίνει πνευματικός θα σταματήσετε
Θα αρχίσεις να πληρώνεις

Οπότε ετοιμάσου να μάθεις να κόβεις τον άρτο.
Τι εννοείς; Στον πνευματικό μου εξομολογούμαι. Όμως συνέχεια με βάζει να κάνω μετάνοιες γιατί λέει είναι αμαρτία να κάνω την σεξουαλική πράξη και να μην τεκνοποιώ. Σύμφωνα με αυτόν θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχω γύρω στα 150 παιδιά.
bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:32
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:27
Σιγά μην περίμενε να του πεις
Μπαμ φαινεσε ότι είσαι εκεί μέσα
Που μέσα βρε bluerose; Δεν εννοείς στην κόλαση έτσι;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”