!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Σας δουλεύει ο γιατρός μαλάκες :003:
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:09 Ο Σπύρος ήδη έχει λάβει το ΠΜ της Αίτησης απορώ γιατί καθυστερούμε
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ

ΓΚΕΓΚΕ ;
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

lyna έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:12
Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:09 Ο Σπύρος ήδη έχει λάβει το ΠΜ της Αίτησης απορώ γιατί καθυστερούμε
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ

ΓΚΕΓΚΕ ;
Εγώ δεν θέλω όμως...με το ζόρι θα με βάλετε και μένα στα καλλιστεία;
the end
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ρε μλκες τι γίνεται εδώ; Έχουν βγει τα μαχαίρια;
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:04
Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:03 Η διόρθωση μου κόβει λέξεις και κενά , και κάνει ό,τι θέλει σερ γράμματα .. κοιτάξτε το
Αντε ρε μαλάκα και συ ψαρώνεις ... σφάλματα είμαστε ανθρώπους κάνουμε.
Τι θα μείνεις; πάνω που έλεγα να πάω γυμναστήριο.
Ας περιμένει :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;

Μπορώ να σας το προσφέρω... να δείτε ότι δεν είμαι μαλθακός.
the end
Στύγιος

Γμνη διόρθωση :011:

Εθνι νο2 reloaded

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Custom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:59 Παρακαλειται η ΓΓ, να αφαιρέσει όλα τα άσχετα με το φευγιο της ναιδουλινας κ να τα βάλει σε άλλο νήμα.
Ευχαριστώ
Για μαλάκες ψάχνεις;
Σου στέλνω τους κωδικούς μου :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:14
Αυτός δεν είναι που έκλαιγε να μην αρθεί η ασυλία του? :lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος

Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:16 Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;

όχι ρε ,μείνε να δείξεις ότι δεν είσαι μαλθακός.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:16 Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;

όχι μη...σε παρακαλώ...μη φτάνουμε στα άκρα.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Gherschaagk έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:03
Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:15 Το ζητουμενο κυρια συντονιστρια οταν δεν θες να συμμετεχεις σε ενα νημα,ειναι να μην γινεσαι αντικειμενο του νηματος.Οταν αλλαξε το πολλ,και εγω θεωρησα οτι οκ ,με βγαλατε απο το πολλ,την επομενη μερα ξαφνικα βλεπω να με βαζει το τρολλ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Για πες τωρα κυρια συντονιστρια,δεν ειναι σαν να συμμετειχα στο νημα ναι ή ου;
Διοτι το τρολλ ειπε οτι δεν με εβγαλε και τελικα ετσι ηταν,απλα μετα αλλαξε το πολλ .
Αρα δεν κανατε αυτα που οφειλατε να κανετε.,
Και ξαναεκανα αναφορα και ζηταγα απλα και παλι ΟΧΙ να σβηστει ολο το ποστ των αποτελεσματων,αλλα μονο το ονομα μου που με ειχε μεσα,διοτι ετσι ηταν ΠΑΛΙ σαν να συμμετεχω στο νημα,κατι που δεν γουσταρα και ειχα το καθε δικαιωμα να μην γουσταρω.
Εσυ λοιπον εγραψες την αναφορα στα παλια σου τα παπουτσια και το ποστ παραμενει ακομα ετσι,για να μπαινει το καθε ξοανο και να λεει το μακρυ του και το κοντο του.

Ενω αν εκανες σωστα αυτα που επρεπε,θα εμπαινες στο ποστ των αποτεεσμταων ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,θα διεγραφες ΜΟΝΟ το ονομα μου ,θα βγαζατε και τα ποστ που ασχολιουντουσαν με αυτο και δεν θα ειχε γινει ολο αυτο.
Με αναγκασατε εσεις να μπω στο θεμα.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Την καταλαβες τωρα; :wave:
Τα φιλια μου! :g094:
Το καταλαβαίνεις πως μέχρι να γράψεις γίνεται μία αναφορά σου σε ένα ποστ σε ολόκληρο το νήμα; Δεν φαίνεσαι πουθενά αλλού. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. Δεν σε θυμάται κανείς. Δεν σε σχολιάζει κάνεις.

Αναφορά σου στο νήμα: viewtopic.php?p=959372#p959372

Και από κει και πέρα, ξεκινάει το πανηγύρι.

Αναφορά σου στο νήμα:
viewtopic.php?p=959702#p959702

Εννοείται πως δεν μπορώ να πειράξω ΠΟΣΤ που έχει απλά το όνομά σου τη στιγμή που δεν είναι ΝΗΜΑ και δεν δεν αντιβαίνει κανέναν κανονισμό.
Αντιβαινει και το εξηγησα παραπανω,αλλα το παιζεις κινεζα.
Δεν εχετε κανενα δικαιωμα ΝΑ ΜΕ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΕΜΕ με το ζορυ.Γινομαι αντικειμενο θεματος ΚΑΙ ΕΓΩ και δεν συναινω.Κοφτε το κεφαλι σας αλλα ετσι ειναι.
Και ζητησα την δευτερη φορα απλα επεξεργασια ποστ,να φυγει το ονομα μου απο τα αποτελεσματα λεμε.
Αν ομως απο την προηγουμενη μερα ειχατε κανει οτι επρεπε,δεν θα φταναμε σε εκεινο το σημειο.

Παρολα αυτα φτασαμε...ζητησα μονο επεξεργασια ποστ και τα υπολοιπα,ΗΤΑΝ ΦΛΕΕΙΜΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,αφου πλεον δεν θα ημουν στα αποτελσματα.Μαθε Επιτελους την εθελονΤικη δουλεια σου και καντην σωστα.ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
Οφ θα βγαινανε,οπως εχετε κανει και αλλες φορες,δΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΦ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΦ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ;ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ;ΟΧΙ,Αλλου λοιπον τα σαπια.Αφου πλεον θα ηταν ακυρα τα ποστ μιας και δεν συμμετειχα στα αποτελεσματα.Ηταν εξαιρετικα απλο,αλλα προτιμησες την αντιπαθια σου σε εμενα.

-Βγαζουμε απο την αρχη ,διοτι εκανα αναφορα αμεσως.το ονομα μου απο το πολλ,συναινει δεν συναινει ο χρηστης,και ξαναανοιγει θεμα χωρις το ονομα μου,ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
-Του εστειλε ενας συντονιστης πμ,δεν ιδρωσε το αυτι του αισχρου,εγραψε και εσας και εμενα.
-Επρεπε να αφαιρουσατε το ονομα μου,ηταν πολυ αρχη,ας το ξαναανοιγε χωρις το ονομα μου.Αλλα προτιμησατε να μην δυσαρεστησετε το τρολλ.
-Εστω δεν εγιναν αυτα,Την επομενη μερα ζηταω απλα διαγραφη απο τα αποτελεσματα,μιας και πλεον δεν φαινεται στο πολλ το ονομα μου,αλλα με βαζει στα αποτελεσματα και ετσι ειναι σαν να συμμετεχω,
-Θα επεξεργαζσασταν ενα ποστ,θα σβηνατε ΜΟΝΟ το ονομα μου και οσα ποστ αναφεροντουσαν σε αυτο το αποτελεσμτα και σαν απαντηση στην διαμαρτυρια μου,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ,το οποιο και εχετε και εχουν βγει τοσα οφ,αφου πλεον οφ τοπικ θα ηταν,τελεια και παυλα,και ουτε γατα ουτε ζημια.,
Ε..τα λαθη πληρωνονται/ :smt023
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Νοέμ 2019, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:48
Οργισμένος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:44
Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:35

Κανένας δεν διοικεί για πάντα. Υπήρξα διευθυντής σχολείου για 4 χρόνια.
Αυτο το διευθυντηλικη πρεπει να σου προκαλουσε μονιμη στυση.

Αμαν πια!!!
4 χρόνια με ιδρώτα και αίμα ρε Σουηδέ ..
Σου ματωνανε τα ακροδακτυλα οι κοφτερες σελιδες του βιβλιου των θρησκευτικων-φιλολογιας;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:18

όχι ρε ,μείνε να δείξεις ότι δεν είσαι μαλθακός.
Αν μείνω ή θα φαω μήνυση ή μπαν.
the end
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”