!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Σας δουλεύει ο γιατρός μαλάκες 
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩΠάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:09 Ο Σπύρος ήδη έχει λάβει το ΠΜ της Αίτησης απορώ γιατί καθυστερούμε
ΓΚΕΓΚΕ ;
~~¥~~
Εγώ δεν θέλω όμως...με το ζόρι θα με βάλετε και μένα στα καλλιστεία;
the end
Ρε μλκες τι γίνεται εδώ; Έχουν βγει τα μαχαίρια;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;
Μπορώ να σας το προσφέρω... να δείτε ότι δεν είμαι μαλθακός.
the end
Γμνη διόρθωση
Εθνι νο2 reloaded
Εθνι νο2 reloaded
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για μαλάκες ψάχνεις;Custom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:59 Παρακαλειται η ΓΓ, να αφαιρέσει όλα τα άσχετα με το φευγιο της ναιδουλινας κ να τα βάλει σε άλλο νήμα.
Ευχαριστώ
Σου στέλνω τους κωδικούς μου
Αυτός δεν είναι που έκλαιγε να μην αρθεί η ασυλία του?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
όχι ρε ,μείνε να δείξεις ότι δεν είσαι μαλθακός.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:16 Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:16 Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;
όχι μη...σε παρακαλώ...μη φτάνουμε στα άκρα.
-
User_601
Αντιβαινει και το εξηγησα παραπανω,αλλα το παιζεις κινεζα.Gherschaagk έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:03Το καταλαβαίνεις πως μέχρι να γράψεις γίνεται μία αναφορά σου σε ένα ποστ σε ολόκληρο το νήμα; Δεν φαίνεσαι πουθενά αλλού. Δεν ασχολείται κανένας μαζί σου. Δεν σε θυμάται κανείς. Δεν σε σχολιάζει κάνεις.Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:15 Το ζητουμενο κυρια συντονιστρια οταν δεν θες να συμμετεχεις σε ενα νημα,ειναι να μην γινεσαι αντικειμενο του νηματος.Οταν αλλαξε το πολλ,και εγω θεωρησα οτι οκ ,με βγαλατε απο το πολλ,την επομενη μερα ξαφνικα βλεπω να με βαζει το τρολλ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Για πες τωρα κυρια συντονιστρια,δεν ειναι σαν να συμμετειχα στο νημα ναι ή ου;
Διοτι το τρολλ ειπε οτι δεν με εβγαλε και τελικα ετσι ηταν,απλα μετα αλλαξε το πολλ .
Αρα δεν κανατε αυτα που οφειλατε να κανετε.,
Και ξαναεκανα αναφορα και ζηταγα απλα και παλι ΟΧΙ να σβηστει ολο το ποστ των αποτελεσματων,αλλα μονο το ονομα μου που με ειχε μεσα,διοτι ετσι ηταν ΠΑΛΙ σαν να συμμετεχω στο νημα,κατι που δεν γουσταρα και ειχα το καθε δικαιωμα να μην γουσταρω.
Εσυ λοιπον εγραψες την αναφορα στα παλια σου τα παπουτσια και το ποστ παραμενει ακομα ετσι,για να μπαινει το καθε ξοανο και να λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Ενω αν εκανες σωστα αυτα που επρεπε,θα εμπαινες στο ποστ των αποτεεσμταων ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ,θα διεγραφες ΜΟΝΟ το ονομα μου ,θα βγαζατε και τα ποστ που ασχολιουντουσαν με αυτο και δεν θα ειχε γινει ολο αυτο.
Με αναγκασατε εσεις να μπω στο θεμα.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Την καταλαβες τωρα;![]()
Τα φιλια μου!![]()
Αναφορά σου στο νήμα: viewtopic.php?p=959372#p959372
Και από κει και πέρα, ξεκινάει το πανηγύρι.
Αναφορά σου στο νήμα:
viewtopic.php?p=959702#p959702
Εννοείται πως δεν μπορώ να πειράξω ΠΟΣΤ που έχει απλά το όνομά σου τη στιγμή που δεν είναι ΝΗΜΑ και δεν δεν αντιβαίνει κανέναν κανονισμό.
Δεν εχετε κανενα δικαιωμα ΝΑ ΜΕ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΛΕΜΕ με το ζορυ.Γινομαι αντικειμενο θεματος ΚΑΙ ΕΓΩ και δεν συναινω.Κοφτε το κεφαλι σας αλλα ετσι ειναι.
Και ζητησα την δευτερη φορα απλα επεξεργασια ποστ,να φυγει το ονομα μου απο τα αποτελεσματα λεμε.
Αν ομως απο την προηγουμενη μερα ειχατε κανει οτι επρεπε,δεν θα φταναμε σε εκεινο το σημειο.
Παρολα αυτα φτασαμε...ζητησα μονο επεξεργασια ποστ και τα υπολοιπα,ΗΤΑΝ ΦΛΕΕΙΜΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ,αφου πλεον δεν θα ημουν στα αποτελσματα.Μαθε Επιτελους την εθελονΤικη δουλεια σου και καντην σωστα.ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
Οφ θα βγαινανε,οπως εχετε κανει και αλλες φορες,δΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΦ;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΦ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ;ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ;ΟΧΙ,Αλλου λοιπον τα σαπια.Αφου πλεον θα ηταν ακυρα τα ποστ μιας και δεν συμμετειχα στα αποτελεσματα.Ηταν εξαιρετικα απλο,αλλα προτιμησες την αντιπαθια σου σε εμενα.
-Βγαζουμε απο την αρχη ,διοτι εκανα αναφορα αμεσως.το ονομα μου απο το πολλ,συναινει δεν συναινει ο χρηστης,και ξαναανοιγει θεμα χωρις το ονομα μου,ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.
-Του εστειλε ενας συντονιστης πμ,δεν ιδρωσε το αυτι του αισχρου,εγραψε και εσας και εμενα.
-Επρεπε να αφαιρουσατε το ονομα μου,ηταν πολυ αρχη,ας το ξαναανοιγε χωρις το ονομα μου.Αλλα προτιμησατε να μην δυσαρεστησετε το τρολλ.
-Εστω δεν εγιναν αυτα,Την επομενη μερα ζηταω απλα διαγραφη απο τα αποτελεσματα,μιας και πλεον δεν φαινεται στο πολλ το ονομα μου,αλλα με βαζει στα αποτελεσματα και ετσι ειναι σαν να συμμετεχω,
-Θα επεξεργαζσασταν ενα ποστ,θα σβηνατε ΜΟΝΟ το ονομα μου και οσα ποστ αναφεροντουσαν σε αυτο το αποτελεσμτα και σαν απαντηση στην διαμαρτυρια μου,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ,το οποιο και εχετε και εχουν βγει τοσα οφ,αφου πλεον οφ τοπικ θα ηταν,τελεια και παυλα,και ουτε γατα ουτε ζημια.,
Ε..τα λαθη πληρωνονται/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 23 Νοέμ 2019, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
Σου ματωνανε τα ακροδακτυλα οι κοφτερες σελιδες του βιβλιου των θρησκευτικων-φιλολογιας;;;Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:484 χρόνια με ιδρώτα και αίμα ρε Σουηδέ ..Οργισμένος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:44Αυτο το διευθυντηλικη πρεπει να σου προκαλουσε μονιμη στυση.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:35
Κανένας δεν διοικεί για πάντα. Υπήρξα διευθυντής σχολείου για 4 χρόνια.
Αμαν πια!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Αν μείνω ή θα φαω μήνυση ή μπαν.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:18όχι ρε ,μείνε να δείξεις ότι δεν είσαι μαλθακός.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 18:16 Μετά από όλα αυτά δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω... τι θέλετε να δείτε ένα Πάνα που δεν θα τον γνωρίζετε για να έχετε την συνείδησή σας ήσυχη;
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση