Δεν ξέρω, ρωτάω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
Re: 2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μη χέσω! Ψωνάρες. Σαν κάτι καφενόιβιους άντρες που επειδή μπορούν να χτυπανε τα χέρια και να ποαραγγέλνουν καφέ νομίζουν ότι έχουν κινητήιο δύναμη στη ζωή τους.
Παπάρια δυναμικές είστε και πο κορόϊδα όσες το πιστέυουν και το βιώνουν έτσι κιόλας. Μια χαρά κατευθυνόμενη είναι η ζωή σας και....
Α είναι άλλο νήμα εδώ ε;
Παπάρια δυναμικές είστε και πο κορόϊδα όσες το πιστέυουν και το βιώνουν έτσι κιόλας. Μια χαρά κατευθυνόμενη είναι η ζωή σας και....
Α είναι άλλο νήμα εδώ ε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Georg Von Balkanen
Το πήγα στο 19. Αν και εναντιωνομαι σε τέτοιους διαγωνισμους
Και πολύ καλά έκανες.vantono έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:13 Εψήφισα και τις δύο διαγωνιζόμενες, λοιπόν. Μεγάλες συμπάθειες ανέκαθεν.
Προτείνω να το επαναλάβεις αυτό σε κάθε ζεύγος.
Να ψηφίζεις και τις δύο.
Και ν' αφήσεις τον Χόρχε να βρει τη λύση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, ok!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
πολύ θα το θελες... έχω εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση και δικαιώνομαι.
Εγώ την ξέρω καλά και γι' αυτό δεν την εμπιστεύομαι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:26πολύ θα το θελες... έχω εμπιστοσύνη στην ανθρώπινη φύση και δικαιώνομαι.![]()
Αν εννοείς ότι ποντάρουμε και οι δύο στις αδυναμίες της, έχεις δίκιο.
Θα δείξει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε καταλαβαίνω, πούλιμ, τουλάχιστο είχες το κουράγιο και πήρες μιαν απόφασιν, είσαι πολύ δυνατός στα πολύ δύσκολα, κι οι δύο είναι από πάνω, από τη Μάνα Πατρίδα μας, ντο να φτάω Γκέοργκ, βόηθα.Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:24 Το πήγα στο 19. Αν και εναντιωνομαι σε τέτοιους διαγωνισμους
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:32Σε καταλαβαίνω, πούλιμ, τουλάχιστο είχες το κουράγιο και πήρες μιαν απόφασιν, είσαι πολύ δυνατός στα πολύ δύσκολα, κι οι δύο είναι από πάνω, από τη Μάνα Πατρίδα μας, ντο να φτάω Γκέοργκ, βόηθα.Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:24 Το πήγα στο 19. Αν και εναντιωνομαι σε τέτοιους διαγωνισμους
Και εγώ Κουλούρι. Τελικά ο φαγανός είχε δίκιο σχετικά με τη συμμετοχή της, αλλά θα ήταν αδικία αν δεν το λέγαμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
15 - 22
Το κουλουράκι έχει μπει πολύ δυναμικά. Η διαφορά όμως γρήγορα έπαψε να αυξάνεται-παραμένει στους 7 σταθερά..
Βέβαια αν κάνει επέλαση το 3ο Σύνταγμα Ποδολάγνων ...η Ανατροπή είναι κοντά... οψώμεθα...είναι πολύ νωρίς...
Οι χρήστριες Gherschaagk και κουλούρι Θεσσαλονίκης ... θα περάσουν να μας πουν ένα γεια;;
Το κουλουράκι έχει μπει πολύ δυναμικά. Η διαφορά όμως γρήγορα έπαψε να αυξάνεται-παραμένει στους 7 σταθερά..
Βέβαια αν κάνει επέλαση το 3ο Σύνταγμα Ποδολάγνων ...η Ανατροπή είναι κοντά... οψώμεθα...είναι πολύ νωρίς...
Οι χρήστριες Gherschaagk και κουλούρι Θεσσαλονίκης ... θα περάσουν να μας πουν ένα γεια;;
Δυσκολεύομαι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ψήφισα κουλούρι γατί μου φέρνει κάτι σε ρομαντικό θηλυκό.
Την γκερ ομολογώ ότι την φοβάμαι λίγο...
Την γκερ ομολογώ ότι την φοβάμαι λίγο...
Yippie Kay Yay
Μια και στις δυο.
Δεν μπορώ να αποφύγω τους συναισθηματισμούς.
Δεν μπορώ να αποφύγω τους συναισθηματισμούς.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ θελουμε.
Μιλαω εν ονοματι του 99,99% του ανδρικου πληθυσμου του πλανητη Γη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 292 Απαντήσεις