καλά ρε...δε θα σας πιάσω κι απ'το λαιμό αν δε θέλετεΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:21Τα γυρίζεις πάλι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:41 Φυσικά είναι επιθυμητό να δηλώνετε τι ψηφίζετε και να το αιτιολογείτε.
Το όλο θέμα είναι η αιτιολόγηση. Είναι επιθυμητή ή απαραίτητη;
Αν δίνεται δυνατότητα ψήφου χωρίς αιτιολόγηση, πάλι θα παίξουν οι διπλωματικές ισορροπίες και δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Re: 2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
Πάντως είναι άδικο να βάζετε δυο Μακεδόνισσες αντιπάλους σε ψηφοφορία μεταξύ δύο, κύριε Χόρχε. Νομίζω πως προσπαθείτε να κρύψετε την απόλυτη υπεροχή του Βορρά που φάνηκε όταν ανταγωνίζονταν όλες οι υποψήφιες μαζί.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
δεν είχα ιδέα από πού είναι.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:26 Πάντως είναι άδικο να βάζετε δυο Μακεδόνισσες αντιπάλους σε ψηφοφορία μεταξύ δύο, κύριε Χόρχε. Νομίζω πως προσπαθείτε να κρύψετε την απόλυτη υπεροχή του Βορρά που φάνηκε όταν ανταγωνίζονταν όλες οι υποψήφιες μαζί.
επίσης από τες άλλες νομίζω οι μισές και παραπάνω είναι Νοτιομακεδόνισσες.
Και σεις αγαπητή;
Θέλω όμως να σας πιάσω εγώ. Θέλετε ή δεν θέλετε.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:24καλά ρε...δε θα σας πιάσω κι απ'το λαιμό αν δε θέλετεΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:21Τα γυρίζεις πάλι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:41 Φυσικά είναι επιθυμητό να δηλώνετε τι ψηφίζετε και να το αιτιολογείτε.
Αν δίνεται δυνατότητα ψήφου χωρίς αιτιολόγηση, πάλι θα παίξουν οι διπλωματικές ισορροπίες και δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από αυτό.![]()
Από τη στιγμή που δεν ελήφθησαν υπ' όψιν οι απαιτήσεις κάποιων γυναικών να φύγουν από τη λίστα, έχω κι εγώ το δικαίωμα να θεωρήσω κακάρισμα την ψήφο του κάθε τυπάκου που θα καθορίσει το αποτέλεσμα χωρίς να διευκρινήσει το γιατί.
Πλακίτσες θέτε, πλακίτσες θα' χετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μακεδόνισσα όπως αυτές. Οι άλλες είναι Μαϊμουδόνισσες.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:30δεν είχα ιδέα από πού είναι.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:26 Πάντως είναι άδικο να βάζετε δυο Μακεδόνισσες αντιπάλους σε ψηφοφορία μεταξύ δύο, κύριε Χόρχε. Νομίζω πως προσπαθείτε να κρύψετε την απόλυτη υπεροχή του Βορρά που φάνηκε όταν ανταγωνίζονταν όλες οι υποψήφιες μαζί.
Και σεις αγαπητή;
Πρόσεξε τι θα πεις τώρα!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
θεώρησε ότι θες...δε θα αποχωρήσω απ'το νήμαΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:31Θέλω όμως να σας πιάσω εγώ. Θέλετε ή δεν θέλετε.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:24καλά ρε...δε θα σας πιάσω κι απ'το λαιμό αν δε θέλετεΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:21
Τα γυρίζεις πάλι.
Αν δίνεται δυνατότητα ψήφου χωρίς αιτιολόγηση, πάλι θα παίξουν οι διπλωματικές ισορροπίες και δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από αυτό.![]()
![]()
Από τη στιγμή που δεν ελήφθησαν υπ' όψιν οι απαιτήσεις κάποιων γυναικών να φύγουν από τη λίστα, έχω κι εγώ το δικαίωμα να θεωρήσω κακάρισμα την ψήφο του κάθε τυπάκου που θα καθορίσει το αποτέλεσμα χωρίς να διευκρινήσει το γιατί.
Πλακίτσες θέτε, πλακίτσες θα' χετε.![]()
άσε που σε αυτό συμφωνούμε - το ενδιαφέρον για μένα είναι το γιατί για τις συγκεκριμένες θηλυκές περσόνες. ούτε οι αριθμοί, ούτε καν τα άτομα στην πραγματική τους ζωή.
απλά ο καθένας έχει τον τρόπο του και να εκφράζεται και να μην εκφράζεται.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:35Μακεδόνισσα όπως αυτές. Οι άλλες είναι Μαϊμουδόνισσες.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:30δεν είχα ιδέα από πού είναι.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:26 Πάντως είναι άδικο να βάζετε δυο Μακεδόνισσες αντιπάλους σε ψηφοφορία μεταξύ δύο, κύριε Χόρχε. Νομίζω πως προσπαθείτε να κρύψετε την απόλυτη υπεροχή του Βορρά που φάνηκε όταν ανταγωνίζονταν όλες οι υποψήφιες μαζί.
Και σεις αγαπητή;![]()
Πρόσεξε τι θα πεις τώρα!
+ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑCCΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ+
Να σου πω. Ζήτα να μπεις απέναντί μου, θα σε ψηφίσουν όλοι οι Ex-Banned-Avengers. Εγγυημένο. Μέχρι και λογαριασμό θα κάνει όποιος τυχόν είναι μπαναρισμένος. 4-5 ψηφαλάκια μάνι-μάνι.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:31Θέλω όμως να σας πιάσω εγώ. Θέλετε ή δεν θέλετε.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:24καλά ρε...δε θα σας πιάσω κι απ'το λαιμό αν δε θέλετεΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:21
Τα γυρίζεις πάλι.
![]()
Διόρθωση τυπογραφικού/ιστορικού λάθους έκανα αγαπητέ.
Ούτε κι εγώ προτίθεμαι να αποχωρήσω.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:36θεώρησε ότι θες...δε θα αποχωρήσω απ'το νήμαΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:31Θέλω όμως να σας πιάσω εγώ. Θέλετε ή δεν θέλετε.![]()
![]()
άσε που σε αυτό συμφωνούμε - το ενδιαφέρον για μένα είναι το γιατί για τις συγκεκριμένες θηλυκές περσόνες. ούτε οι αριθμοί, ούτε καν τα άτομα στην πραγματική τους ζωή.
απλά ο καθένας έχει τον τρόπο του και να εκφράζεται και να μην εκφράζεται.
Τόσο σε αυτό όσο και στο άλλο παίζω με ανοιχτά χαρτιά και είμαι απολύτως συνεπής με τους όρους.
Οπότε, άσε τις μελό αερολογίες για πραγματικές ζωές κλπ
Το άνοιξες το χαβαλεδιάρικο -λέμε τώρα- κρασί, θα το πιεις μέχρι το τέλος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
πού είδες το μελοδραματικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:44Ούτε κι εγώ προτίθεμαι να αποχωρήσω.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:36
θεώρησε ότι θες...δε θα αποχωρήσω απ'το νήμα![]()
απλά ο καθένας έχει τον τρόπο του και να εκφράζεται και να μην εκφράζεται.![]()
Τόσο σε αυτό όσο και στο άλλο παίζω με ανοιχτά χαρτιά και είμαι απολύτως συνεπής με τους όρους.
Οπότε, άσε τις μελό αερολογίες για πραγματικές ζωές κλπ
Το άνοιξες το χαβαλεδιάρικο -λέμε τώρα- κρασί, θα το πιεις μέχρι το τέλος.
ίσα ίσα. λέω δεν με ενδιαφέρει να κρίνω τα άτομα που δε γνωρίζω και δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη πρόθεση να γνωρίσω προσωπικά.
και ποιος είπε επίσης πως δεν το διασκεδάζω;
Έχω απέναντι μου το φαβορί και θες ν' αλλάξω κατηγορία για σένα;Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:37
Να σου πω. Ζήτα να μπεις απέναντί μου, θα σε ψηφίσουν όλοι οι Ex-Banned-Avengers. Εγγυημένο. Μέχρι και λογαριασμό θα κάνει όποιος τυχόν είναι μπαναρισμένος. 4-5 ψηφαλάκια μάνι-μάνι.
Άσε μας κοριτσάκι μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
η τζούνο γιατί δεν ειναι μέσα? Τώρα ηθελα να την ψηφίσω. Επίσης στα προημιτελικά είναι 8. Εδώ γιατί 2? Πώς μας προέκυψε τελικός? Ή επεισόδια έχω χάσει, ή κατι δεν διαβάζω καλά.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ένα -ένα..vantono έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:55 η τζούνο γιατί δεν ειναι μέσα? Τώρα ηθελα να την ψηφίσω. Επίσης στα προημιτελικά είναι 8. Εδώ γιατί 2? Πώς μας προέκυψε τελικός? Ή επεισόδια έχω χάσει, ή κατι δεν διαβάζω καλά.
λες να τα τρέξομε όλα μαζί;
ε δε θα μεινει χώρος για το υπόλοιπο πχορουμ...
είπαμε να το κάνομε μπορδέλο, αλλά οκ...φιλοξενούμεθα στον όμορφο αυτό ιστότοπο Διαλόγου
εξάλλου θα έχω καμιά 10ρια μέρες που θα γράφω συνεχώς εργαζόμενος...οπότε ας έχω συντροφιά τις γλυκές πσυχές εδώ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 292 Απαντήσεις