!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:27
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:20
:+1:
Ήμουν έτοιμη να το προτείνω (το πρώτο, όχι το δεύτερο), μα με πρόλαβες!
Κι επειδή είστε συντριπτική πλειοψηφία σε σχέση με τις γυναίκες, προτείνω να αρχίσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, ήτοι οι συμμετοχές να είναι εθελοντικές, όπως στα αντίστοιχα GNTM στην πραγματικότητα.
δηλωνω συμμετοχη μονο αν ειναι υποχρεωτικο να βαζουμε ντικπικ, αλλιως θα χασω, δε λεει. :003:

οχι, να το ανοιξει γυναικα, και να βαλει κουτουρου οσους της καπνισει, να δουμε αν θα κομπλεξαρει κανεις.
οχι, να το ανοιξει γυναικα, και να βαλει κουτουρου οσους της καπνισει, να δουμε αν θα κομπλεξαρει κανεις.
Πιθανότατα όχι -είμαστε πιο ευαίσθητες οι γυναίκες (και οφείλετε να το σεβστείτε), πάντως μεταξύ σας δεν θα αποφύγετε να πλακωθείτε. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

don't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:29
Μηχανικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:28 Όλα αυτά τα προκάλεσε τελικά η Naida. :D
Όχι βέβαια.
Η απουσία της.
Η ενέργεια που έκανε.
Άρα το κρίμα στο λαιμό της.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Όχι βέβαια.
Η απουσία της.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Μηχανικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:31
Όχι βέβαια.
Η απουσία της.
Η ενέργεια που έκανε.
Άρα το κρίμα στο λαιμό της.
Καλά αν δεν είχαν γραφτεί και κάποιοι δεν θα γινόταν όλο αυτό.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:31 πάντως μεταξύ σας δεν θα αποφύγετε να πλακωθείτε. :)
για παμε να το δουμε.

μη βιαστεις ομως, σκ δεν μπαινω ποτε να γραψω η να δω, και θα χασω την πλακα. απο δευτερα, παρακαλω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Χαοτικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:10 Μη φεύγεις βρε μαλάκα Άλιεν! Έφερνες ωραία κείμενα και νοστιμότατα θέματα. ΤΗ Γιούνο γράφτην όπως κάνω κι εγώ. Δεν νιώθει. Μια χαρά μπορούμε να τα λέμε σε διάφορες ενότητες και να αγνοείς ότι μαλακία βλεπεις.
Τι λες και εσύ; Με κατηγόρησε ότι έδιωξα άτομο με το οποίο δεν είχα καμία αλληλεπίδραση στο καινούριο φόρουμ. Καμία όμως. Πώς την έδιωξα, έκανα μάγια;
Και μετά είπε πως ήταν να έρθουν και άλλοι και δεν ήρθαν εξ΄αιτίας μου. Από πού αυτό; Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Προφανώς εννοεί από το φόρουμ που έκλεισε, εγώ όμως δεν έμεινα εκεί για να θιχτούν οι αριστερούληδες. Δεν βλέπεις πως λέει ψέματα;

Cavaliere έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:26
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:24Βάζεις τους Τούρκους από τη μάχη του Μαντζικέρτ και εδώ; Γιατί ούτε έτσι βγαίνει το 80%.
Eιλικρινά, αν είχα διαβάσει στα τόσα χρόνια από σένα ένα ευχάριστο, μη τοξικό ποστ, θα άλλαζα γνώμη. Αλλά ή θα κράζεις, ή θα κατηγορείς.Όλο με τον καλό λόγο είσαι,κούκλα μου, που λένε.
Κοίτα ποιος μιλάει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:31
Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:27
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:20
Ήμουν έτοιμη να το προτείνω (το πρώτο, όχι το δεύτερο), μα με πρόλαβες!
Κι επειδή είστε συντριπτική πλειοψηφία σε σχέση με τις γυναίκες, προτείνω να αρχίσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, ήτοι οι συμμετοχές να είναι εθελοντικές, όπως στα αντίστοιχα GNTM στην πραγματικότητα.
δηλωνω συμμετοχη μονο αν ειναι υποχρεωτικο να βαζουμε ντικπικ, αλλιως θα χασω, δε λεει. :003:

Πιθανότατα όχι -είμαστε πιο ευαίσθητες οι γυναίκες (και οφείλετε να το σεβστείτε), πάντως μεταξύ σας δεν θα αποφύγετε να πλακωθείτε. :)
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

σοβαρευτειτεεεεεε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Η σκατοψυχιά ενός χρήστη φαίνεται από την ταχύτητα εύρεσης παλαιοτέρων ποστ άλλου χρήστη, ίνα κράξει. Σε αυτό σηκώνεις τα χέρια ψηλά, και κρατάς απόσταση.
:)
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:34
Χαοτικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:10 Μη φεύγεις βρε μαλάκα Άλιεν! Έφερνες ωραία κείμενα και νοστιμότατα θέματα. ΤΗ Γιούνο γράφτην όπως κάνω κι εγώ. Δεν νιώθει. Μια χαρά μπορούμε να τα λέμε σε διάφορες ενότητες και να αγνοείς ότι μαλακία βλεπεις.
Τι λες και εσύ; Με κατηγόρησε ότι έδιωξα άτομο με το οποίο δεν είχα καμία αλληλεπίδραση στο καινούριο φόρουμ. Καμία όμως. Πώς την έδιωξα, έκανα μάγια;
Και μετά είπε πως ήταν να έρθουν και άλλοι και δεν ήρθαν εξ΄αιτίας μου. Από πού αυτό; Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι; Προφανώς εννοεί από το φόρουμ που έκλεισε, εγώ όμως δεν έμεινα εκεί για να θιχτούν οι αριστερούληδες. Δεν βλέπεις πως λέει ψέματα;

Cavaliere έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:26
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:24Βάζεις τους Τούρκους από τη μάχη του Μαντζικέρτ και εδώ; Γιατί ούτε έτσι βγαίνει το 80%.
Eιλικρινά, αν είχα διαβάσει στα τόσα χρόνια από σένα ένα ευχάριστο, μη τοξικό ποστ, θα άλλαζα γνώμη. Αλλά ή θα κράζεις, ή θα κατηγορείς.Όλο με τον καλό λόγο είσαι,κούκλα μου, που λένε.
Κοίτα ποιος μιλάει.
Όχι δεν λέει καθόλου ψέματα. Πράγματι είσαι τοξική και διώχνεις κόσμο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Το ΠΝΤΜ ειναι φοβερο νημα αλλα και αυτο εξελισσεται πολυ δυνατα.

Τυχερη η Ναιδα.

Θα εχει να διαβασει κατι τη Δευτερα στη δουλεια και θα μπορεσει να καθυστερησει την επιστροφη.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

για μας που δεν γνωρίζομε τα του πχώρουμ θέλει κανείς να κάνει μια περίληψη;
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Χαοτικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:37
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:34
Όχι δεν λέει καθόλου ψέματα.
Πράγματι είσαι τοξική και διώχνεις κόσμο.
Η λεγάμενη δηλαδή πώς έφυγε εξαιτίας μου εν δεν μιλήσαμε ποτέ; :102: Και πώς του το είπε αφού πριν μισή ώρα την έψαχνε στο web εδώ και εκεί; :102:
Και οι άλλοι που δεν ήρθαν καν ποιοι είναι; Με ξέρουν και από πού; :102: Είστε όλοι μία παρέα και ήρθε εδώ μιλημένος; περίεργο, αλλά δεν έχω άλλη εξήγηση.

Βλέπεις κάνω συγκεκριμένες ερωτήσεις πάνω στις αντιφάσεις του και αυτός εκνευρίστηκε ενώ εσύ απαντάς με γενικότητες.

Τον Καβαλιέρη άστον, και μόνον που με έχει βρίσει τόσο αισχρά, έχει χάσει το δικαίωμα να με κρίνει (και με τις συγκεκριμένες βρισιές έδειξε τα απωθημένα του :smt047 ). Να λέει και ευχαριστώ που γράφει ακόμα εδώ μετά από αυτά που είπε. Του έκαναν μεγάλη χάρη.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αν είναι να ανοίξετε νήμα προκειμένου να γυρίσει η Naida και καταφέρετε να φύγουν κι άλλοι, δεν λέει. Γενικώς συμβιμβαστείτε λίγο με την ιδέα ότι δεν θα αρέσετε σε όλους και θα σας αρέσουν όλοι αλλά αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι κάποιος είναι καλός και κάποιος κακός. Και μετριάστε λίγο τους τόνους.

Επίσης όταν ένας χρήστης για τους όποιους δικούς του λόγους δεν θέλει να συμμετέχει σε ένα νήμα συγκρίσεων, "καλλιστείων" ή κάτι παρόμοιο, νομίζω αυτό θα πρέπει να γίνεται σεβαστό από τους υπόλοιπους. Όχι γιατί αυτός είναι στο απυρόβλητο ή γιατί του χρωστάνε κάτι όλοι οι άλλοι. Απλά γιατί είναι ανθρώπινο να μη ζορίζουμε πέρα από τα όρια κάποιον που μπορεί να έχει ήδη πολλά φορτία να σηκώσει και δεν το ξέρουμε. Πολλοί τραβάμε τρελά ζόρια έξω στην πραγματική ζωή και μπαίνουμε εδώ για να φτιάξουμε λίγο το κέφι μας ή να ανταλλάξουμε 2 κουβέντες με κάποιο άνθρωπο. Δεν σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι να ανεχθούμε τα πάντα. Επίσης όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες.

Η Naida δεν φαινόταν άτομο που δεν σηκώνει την πλάκα και θα μου έκανε εντύπωση αν ο μόνος λόγος που αποχώρησε είναι η συμμετοχή της στο νήμα του Χόρχε. Ωστόσο από την στιγμή που κάποιος θα ζητήσει εξαίρεση πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνεται σεβαστό. Γενικώς πάντως σε τέτοια νήματα είναι δύσκολο να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δοκιμάστε πχ στην πραγματική ζωή σε μια παρέα να κάνετε κάτι τέτοιο με τη γυναίκα σας και τις φίλες της και γράψτε εδώ τα αποτελέσματα.

ΥΓ. Εύχομαι στην Naida να είναι καλά, να βρει το κεφι της και να ξαναγυρίσει
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Ρε μαλάκες, τι γίνεται εδώ μέσα, πάτε καλά; Τι διάλο, σας ψεκάσανε, ή βάλανε κάτι στην ύδρευση; Την παλεύετε καθόλου;
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Μην ακούς τους αριστερούς Juno, συνέχισε να είσαι μάχιμη.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”