Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05
Στο μεταξυ ναιδια μου,ολες οι ερευνε ςδειχνουν οτι οσο πιο μικρο τσουτσουνι εχει καποιος,τοσο πιο αντρακαλας το παιζει.ΣτανΤαρακι αυτο.
προτεινω να ανοιξει νημα αναλογο του γντμ, για αντρες.
να βαζουμε και ντικπικ, αμα χρειαζεται.
Ήμουν έτοιμη να το προτείνω (το πρώτο, όχι το δεύτερο), μα με πρόλαβες!
Κι επειδή είστε συντριπτική πλειοψηφία σε σχέση με τις γυναίκες, προτείνω να αρχίσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, ήτοι οι συμμετοχές να είναι εθελοντικές, όπως στα αντίστοιχα GNTM στην πραγματικότητα.
Εγώ εντός θέματος ήμουν. Είπα ότι όχι απλώς έχουν φύγει άτομα, αλλά επιπλέον δεν μπήκαν περισσότερα εξαιτίας συγκεκριμένου πιθηκοειδούς.
Τι έγινε ρε καθίκι; Σε προκάλεσα; Ανάφέρθηκα καθόλου σε σένα και με σχολιάζεις έτσι στο ξεκάρφωτο;
Δεν εννοώ εσένα φίλε μου.
Έφυγε ο παπάρας!
Ρε ξεκόλλα σου λέω. Ποιο πολλά είναι το οφέλη. (Οφέλη! Τέλος πάντων. Οι φορές που θα αντλείς ικανοποίηση παρά σκατίλα.)
Τόσες γαμάτες ενότητες που εσύ έχεις να πεις πράγματα.
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:24Βάζεις τους Τούρκους από τη μάχη του Μαντζικέρτ και εδώ; Γιατί ούτε έτσι βγαίνει το 80%.
Eιλικρινά, αν είχα διαβάσει στα τόσα χρόνια από σένα ένα ευχάριστο, μη τοξικό ποστ, θα άλλαζα γνώμη. Αλλά ή θα κράζεις, ή θα κατηγορείς.Όλο με τον καλό λόγο είσαι,κούκλα μου, που λένε.
aLiCat έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:20
Ήμουν έτοιμη να το προτείνω (το πρώτο, όχι το δεύτερο), μα με πρόλαβες!
Κι επειδή είστε συντριπτική πλειοψηφία σε σχέση με τις γυναίκες, προτείνω να αρχίσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες, ήτοι οι συμμετοχές να είναι εθελοντικές, όπως στα αντίστοιχα GNTM στην πραγματικότητα.
δηλωνω συμμετοχη μονο αν ειναι υποχρεωτικο να βαζουμε ντικπικ, αλλιως θα χασω, δε λεει.
οχι, να το ανοιξει γυναικα, και να βαλει κουτουρου οσους της καπνισει, να δουμε αν θα κομπλεξαρει κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.