Δεν εννοώ εσένα φίλε μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:05Τι έγινε ρε καθίκι; Σε προκάλεσα; Ανάφέρθηκα καθόλου σε σένα και με σχολιάζεις έτσι στο ξεκάρφωτο;Alien666 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:59Εγώ εντός θέματος ήμουν. Είπα ότι όχι απλώς έχουν φύγει άτομα, αλλά επιπλέον δεν μπήκαν περισσότερα εξαιτίας συγκεκριμένου πιθηκοειδούς.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:57 Ρε σεις σεβαστείτε την προσπάθεια να γυρίσει το Ναιδάκι... ανοιχτέ άλλο νήμα να φαγωθείτε.
Να φύγετε να πάτε αλλού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άλλο που δεν ήθελες μωρή παράκμω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μα είπες πιθηκοειδέςAlien666 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:06Δεν εννοώ εσένα φίλε μου.Χαοτικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:05Τι έγινε ρε καθίκι; Σε προκάλεσα; Ανάφέρθηκα καθόλου σε σένα και με σχολιάζεις έτσι στο ξεκάρφωτο;Alien666 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:59
Εγώ εντός θέματος ήμουν. Είπα ότι όχι απλώς έχουν φύγει άτομα, αλλά επιπλέον δεν μπήκαν περισσότερα εξαιτίας συγκεκριμένου πιθηκοειδούς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
fagano3
Alien666 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:05Φευγω μόνος μου, συκοφάντρια.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:01 Μία ερώτηση. O Alien666 που έβρισε τόσο άσχημα, θα έχει κυρώσεις;
Το λέω επειδή είναι καινούριος, μην νομίσει πως εδώ είναι όπως στο χωριό του, όποιος θέλει βρίζει.
Με έδιωξες όπως έδιωξες και άλλους.
Δεν σέβεσαι κανέναν και τίποτα. Είσαι ένα τέρας.
Χαιρετώ τους υπόλοιπους. Θα με βρείτε σε καλύτερους ιστότοπους.

Περίμενε και συ!
Είπαμε πως θα της μιλήσουν και εκτός phorum.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Eσύ, αγάπη μου, μισείς το 80% του κόσμου.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:04Δυστυχώς! Εμένα να δεις τι επιθέσεις μου έχουν κάνει! Θα στα πω μια μέρα!
Ordem e Progresso.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ρε αφήστε και καναν άθρωπο να ζήσει!
Και που να πας;
"έτσι που τη ζωή σου την έκανες για το πχόρουμ είσαι ταγμένος".
Δε σε χάλασε
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και να πεθάνουμε εμείς;
Μη φεύγεις βρε μαλάκα Άλιεν! Έφερνες ωραία κείμενα και νοστιμότατα θέματα. ΤΗ Γιούνο γράφτην όπως κάνω κι εγώ. Δεν νιώθει. Μια χαρά μπορούμε να τα λέμε σε διάφορες ενότητες και να αγνοείς ότι μαλακία βλεπεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
προτεινω να ανοιξει νημα αναλογο του γντμ, για αντρες.Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:05
Στο μεταξυ ναιδια μου,ολες οι ερευνε ςδειχνουν οτι οσο πιο μικρο τσουτσουνι εχει καποιος,τοσο πιο αντρακαλας το παιζει.ΣτανΤαρακι αυτο.![]()
να βαζουμε και ντικπικ, αμα χρειαζεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση