Είναι η ιδέα μου ή απλά θέλεις να αλλάξεις θέμα;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:23Αφεσου - ξεσπασε - αφου το θες τοσο πολυ να μου τα χωσεις κ δεν αντεχεις στον πειρασμο να με παρενοχλεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Λες και θα βγάλουμε το Σαββατοκύριακο στο phorum. Κατάλαβα ούτε εμείς δεν θα ψηφίσουμε. Άκου μικρή διάρκεια.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:28Δεν τελειώσαμε....θα ακολουθήσουν λίγες ώρες....και θα ανακοινωθούν οι δυαδες των προημιτελικων. Μπαίνουμε στα δύσκολα...νοκ άουτ αγωνες μικρής διάρκειας κύριοι.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:25Α γι'αυτό έχω πουντιάσει. Αποχωρώ, πάω κάτω από το παπλωματάκι μου!
Παρακαλώ τις χρήστριες να μην είναι εύθικτες. Ήταν ένα νήμα που μπορούσαμε να το κάνουμε εθνικό διαγωνισμό trolling, να τα διαβάζουμε και να γελάμε και καταλήξαμε σε σελίδες καυγάδων.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέλφια μου και τους φίλους μου για την συμπαράστασή τους, τους δασκάλους και τους καθηγητές μου στο σχολείο που μου έμαθαν τόσα πολλά και χρήσιμα πράγματα, τις φοιτητικές νεολαίες στο πανεπιστήμιο που μου έδειξαν πόσο αισχρά είναι τα κόμματα, ούτε το σάλιο σου να χαλάσεις για πάρτη τους και όσους με ψήφισαν για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αυτόν που τρολάρει.
Και μην ξεχνάτε: παγκόσμια ειρήνη!
![]()
Δεν πειράζει ωραίο ήταν όσο κράτησε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν μου αρέσει το modelling, θα πάω στο Hollywood για καριέρα.
Να ευχαριστήσω και τον Πορφύριο Εξαρχίδη που με ψήφισε, είδα το σχόλιό του ετεροχρονισμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 23 Νοέμ 2019, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τα ζευγάρια; Χιαστί; Πρώτος τελευταίος;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:28Δεν τελειώσαμε....θα ακολουθήσουν λίγες ώρες....και θα ανακοινωθούν οι δυαδες των προημιτελικων. Μπαίνουμε στα δύσκολα..στην τελική ευθεία...νοκ άουτ αγωνες μικρής διάρκειας κύριοι.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:25Α γι'αυτό έχω πουντιάσει. Αποχωρώ, πάω κάτω από το παπλωματάκι μου!
Παρακαλώ τις χρήστριες να μην είναι εύθικτες. Ήταν ένα νήμα που μπορούσαμε να το κάνουμε εθνικό διαγωνισμό trolling, να τα διαβάζουμε και να γελάμε και καταλήξαμε σε σελίδες καυγάδων.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέλφια μου και τους φίλους μου για την συμπαράστασή τους, τους δασκάλους και τους καθηγητές μου στο σχολείο που μου έμαθαν τόσα πολλά και χρήσιμα πράγματα, τις φοιτητικές νεολαίες στο πανεπιστήμιο που μου έδειξαν πόσο αισχρά είναι τα κόμματα, ούτε το σάλιο σου να χαλάσεις για πάρτη τους και όσους με ψήφισαν για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αυτόν που τρολάρει.
Και μην ξεχνάτε: παγκόσμια ειρήνη!
![]()
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:32
Λες και θα βγάλουμε το Σαββατοκύριακο στο phorum. Κατάλαβα ούτε εμείς δεν θα ψηφίσουμε. Άκου μικρή διάρκεια.
Δεν πειράζει ωραίο ήταν όσο κράτησε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν μου αρέσει το modelling, θα πάω στο Hollywood για καριέρα.
Να ευχαριστήσω και τον Πορφύριο Εξαρχίδη που με ψήφισε, είδα το σχόλιό του ετεροχρονισμένα.
![]()
επειδή εμεις θα το βγάλομε πάνω στο πισι όμως λόγω εργασίας και χαράς.... θα προχωρήσει η διαδικασία.
24 ή 48 ώρες ο κάθε Αγών.
Θα υπάρξει ανακατάταξη .
Πες τα εσυ που τα γνωριζεις καλυτερα τα θεματα - με εχεις ''διαβασει'' καλα - αφου σου εχω γινει εμμονή.Gherschaagk έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:32Είναι η ιδέα μου ή απλά θέλεις να αλλάξεις θέμα;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:23Αφεσου - ξεσπασε - αφου το θες τοσο πολυ να μου τα χωσεις κ δεν αντεχεις στον πειρασμο να με παρενοχλεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπεκφεύγεις;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:37Πες τα εσυ που τα γνωριζεις καλυτερα τα θεματα - με εχεις ''διαβασει'' καλα - αφου σου εχω γινει εμμονή.Gherschaagk έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:32Είναι η ιδέα μου ή απλά θέλεις να αλλάξεις θέμα;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:23
Αφεσου - ξεσπασε - αφου το θες τοσο πολυ να μου τα χωσεις κ δεν αντεχεις στον πειρασμο να με παρενοχλεις
Γιατί;
εύκολα το πιο ενδιαφέρον νήμα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ψιτ, μισογύνης...
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:48 εντάξει κι εγώ έκανα μπούλινκ στον φαρμακοτρίφτη, αλλά δεν αποχώρησε από το πχόρουμ, ούτε έβαλε τα κλάμματα (εντάξει μια φορά, αλλά δεν ήταν από αυτό... ήταν ένα σκουπιδάκι)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αναμένομεν εναγωνίως.vantono έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:20 Χορχέα κοντεύει μισάωρο απο τις 12, τι θα γινει, θα περάσουμε 3ο γύρο στο πολ δια να ψηφίσομεν ή μπα? Έχομεν και έξοδο σε λίγο. Κατεβαίνουμε κλιμάκιο δήθεν για ποτό, με μπλουτούθια στια αυτιά (για κατα ριπάς κλήσεις στο 1142), να κόψουμε κίνηση σχετικά με τον αντικαπνιστικό.
κατι πάτηξες στα σετινγκς και δεν μπορουμε να σου στειλουμε μηνύματα.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:48 Λοιπόν αφού έβαλα μια τάξη για να ξέρουν όλοι τι έγινε συνεχίζω την αποχή μου σε συμπαράσταση στην Ναίδα.
Το νήμα δικό σας κύριε Χόρχε.
εν πάση περιπτώσει, αυτό το μοντελάκι κάνει;
https://www.on-season.gr/ell/product/Ma ... 12903-1828
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
τωρα, να πω οτι θυμαμαι τι εγινε οταν πρωτογραφτηκες; δε θυμαμαιΕσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:10
Τι;Καν δεν ξερεις πως να βλεπεις μηνυματα χρηστων;Ε ..τοτε τι συζηταμε;![]()
Ειναι πανευκολο.Πηγαινε στο προφιλ μου και δες.
Θυμαμαι επισης πως χωρις να εχω κανει ΠΟΤΕ συζητηση μαζι σου,τοτε που ειχα πρωτογραφτει,με ειχες προσβαλλει,κατι που το συνηθιζεις βεβαια.Οποτε στα χρωσταω.![]()
Δεν προσβαλλω ποτε ατομο που δεν με χει πειραξει αυτος πρωτος.
Οταν ομως με προσβαλλεις,θα τα ακουσεις.Ετσι παει,απλα ο φαλοκρατισμος σας μερικων εδω ,δεν το ανεχεται.![]()
[ off topic]Ελα τωρα αγαπουλα,στραβωσες που σε ειπα γυφτουλα στο θεμα με τα αδεσποτα,που τα ταιζεις αποφαγια και πολυ καλα σε ειπα,διοτι εξαιτιας γυφτουλων σαν εσενα βλεπεις πως οι μισοζωοι στρεφονται εναντια στα ζωα.Οποτε γιαλαντζι φιλοζωος εισαι,οταν απλα ξεφορτωνεσαι τα αποφαγια σου και αυτο που καταφερνεις ειναι να ξεσηκωνεις τους μιζοωους και να στρεφονται εναντια στα ζωα,βλαπτοντας αυτα.Τοσο απλα,απλα δεν εχεις το νιονιο να το αντιληφθεις.
Αντε γεια τωρα.![]()
αλλα θα πω οτι δεν συνηθίζω να προσβαλλω. οχι πως δεν το κανω ποτε, αλλα σιγουρα δεν το συνηθίζω. απο την αλλη, εσυ οχι απλα το συνηθιζεις, αλλα ειναι πραγματικα δυσκολο να βρει κανεις ποστ σου που δεν προσβαλλεις καποιον. παραδειγμα αυτο το ποστ, που μου ριχνεις 3-4 χαρακτηρισμους, και μαλιστα με αφορμη κατι που δεν εχεις καταλαβει. (δεν δινω αποφαγια, ειναι στο χωραφι μου και οχι στο δρομο, εχω πιατακι κλπ)
το οτι εισαι επιθετικη και φωναζεις και βριζεις συνεχεια, δεν το λεω μονο εγω. το λενε ολοι οσοι αναφερθηκαν σε σενα, ακομη και για να σε υπερασπιστουν.μηπως να το κοιταξεις λιγακι;
επισης, η ιση αντιμετωπιση δεν ειναι φαλλοκρατισμος, αμαν με αυτη την καραμελα. αμα θες να μπεις στον καφενε, να εισαι ετοιμη να σε αντιμετωπισουν σαν καφενοβιο οι καφενοβιοι, κι ας φορας φουστανι. οχι να σκουζεις "φαλλοκρατισμος" αμα δεν πεσουν στα γονατα να σε προσκυνανε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις