Απάντησε εσυ που τα γνωριζεις καλυτερα - εχω ποπκορνGherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:57Θα ήθελα μια απάντηση εδώ...Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:47Έννοια σου γνωρίζω.
Την αλήθεια λοιπόν γιατί την επικαλείσαι; Άλλοι είναι οι λόγοι που θεωρείς μία συγκεκριμένη χρήστρια εδώ μέσα ωραία.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν καμία ωραία....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 23 Νοέμ 2019, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα σου στείλω τον Έφορο.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:07 Μείνετε ψύχραιμοι. Εχομε κάποια εμπλοκή. Οποιαδήποτε ψήφος πλέον θεωρείται άκυρη.
Εντατικές διαβουλεύσεις.
Έκλεισαν ή δεν έκλεισαν οι κάλπες ε;
Τι εμπλοκή; Είχαμε και άλλη πχορουμική αποχώρηση;
Μπαίνω να τσεκάρω μην τυχόν και έφυγαν και άλλα μέλη, έλεος πια!
Μπαίνω να τσεκάρω μην τυχόν και έφυγαν και άλλα μέλη, έλεος πια!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
don't speak
13 βαθμούς έχει έξω, καλά λέει η Κάστομ έχει κρύο.
Σε ποια πόλη είσαι;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
δεν παίζει να είσαι τόσο νέα. Επίσης, η εν λόγω εικόνα δεν συμβαδίζει με την αντίστοιχη των ποδιών σου,που ειχες περάσει παλιότερα.Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:14 Ορίστε! Πάρε κ τη φωτό!
received_1087129231418778-696x1237.jpeg
Ένσταση Χορχίτο, να μην αποσυρθεί απο το πχορουμοπολλ η κυρια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και τι μ' αυτό;; Δεν σου μένει χέρι ελεύθερο;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:09Απάντησε εσυ που τα γνωριζεις καλυτερα - εχω ποπκορνGherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:57Θα ήθελα μια απάντηση εδώ...Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:47
Έννοια σου γνωρίζω.
Την αλήθεια λοιπόν γιατί την επικαλείσαι; Άλλοι είναι οι λόγοι που θεωρείς μία συγκεκριμένη χρήστρια εδώ μέσα ωραία.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν καμία ωραία....![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΚΑΣΠΕΡ ΦΝΤΜ = ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ = 1296 = 6 x 6 x 6 x 6
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
don't speak
Αθήνα, εντάξει 14 γράφει, λάθος είδα, αλλά μικρή διαφορά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χορχέα κοντεύει μισάωρο απο τις 12, τι θα γινει, θα περάσουμε 3ο γύρο στο πολ δια να ψηφίσομεν ή μπα? Έχομεν και έξοδο σε λίγο. Κατεβαίνουμε κλιμάκιο δήθεν για ποτό, με μπλουτούθια στια αυτιά (για κατα ριπάς κλήσεις στο 1142), να κόψουμε κίνηση σχετικά με τον αντικαπνιστικό.
Παρώνdon't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:09Θα σου στείλω τον Έφορο.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:07 Μείνετε ψύχραιμοι. Εχομε κάποια εμπλοκή. Οποιαδήποτε ψήφος πλέον θεωρείται άκυρη.
Εντατικές διαβουλεύσεις.
Έκλεισαν ή δεν έκλεισαν οι κάλπες ε;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αφεσου - ξεσπασε - αφου το θες τοσο πολυ να μου τα χωσεις κ δεν αντεχεις στον πειρασμο να με παρενοχλειςGherschaagk έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:17Και τι μ' αυτό;; Δεν σου μένει χέρι ελεύθερο;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α γι'αυτό έχω πουντιάσει. Αποχωρώ, πάω κάτω από το παπλωματάκι μου!don't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:19Αθήνα, εντάξει 14 γράφει, λάθος είδα, αλλά μικρή διαφορά.
Παρακαλώ τις χρήστριες να μην είναι εύθικτες. Ήταν ένα νήμα που μπορούσαμε να το κάνουμε εθνικό διαγωνισμό trolling, να τα διαβάζουμε και να γελάμε και καταλήξαμε σε σελίδες καυγάδων.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέλφια μου και τους φίλους μου για την συμπαράστασή τους, τους δασκάλους και τους καθηγητές μου στο σχολείο που μου έμαθαν τόσα πολλά και χρήσιμα πράγματα, τις φοιτητικές νεολαίες στο πανεπιστήμιο που μου έδειξαν πόσο αισχρά είναι τα κόμματα, ούτε το σάλιο σου να χαλάσεις για πάρτη τους και όσους με ψήφισαν για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αυτόν που τρολάρει.
Και μην ξεχνάτε: παγκόσμια ειρήνη!
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Δεν τελειώσαμε....θα ακολουθήσουν λίγες ώρες....και θα ανακοινωθούν οι δυαδες των προημιτελικων. Μπαίνουμε στα δύσκολα..στην τελική ευθεία...νοκ άουτ αγωνες μικρής διάρκειας κύριοι.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:25Α γι'αυτό έχω πουντιάσει. Αποχωρώ, πάω κάτω από το παπλωματάκι μου!
Παρακαλώ τις χρήστριες να μην είναι εύθικτες. Ήταν ένα νήμα που μπορούσαμε να το κάνουμε εθνικό διαγωνισμό trolling, να τα διαβάζουμε και να γελάμε και καταλήξαμε σε σελίδες καυγάδων.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τα αδέλφια μου και τους φίλους μου για την συμπαράστασή τους, τους δασκάλους και τους καθηγητές μου στο σχολείο που μου έμαθαν τόσα πολλά και χρήσιμα πράγματα, τις φοιτητικές νεολαίες στο πανεπιστήμιο που μου έδειξαν πόσο αισχρά είναι τα κόμματα, ούτε το σάλιο σου να χαλάσεις για πάρτη τους και όσους με ψήφισαν για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αυτόν που τρολάρει.
Και μην ξεχνάτε: παγκόσμια ειρήνη!
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V