Σώπα ρε συ;;; Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που την κυνηγάνε στα νήματα για να της τα χώσουν σε κάθε ευκαιρία;;;Nero έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:39 το σιγουρέψαμε ότι είναι το νήμα ο λόγος; Γιατί εδώ που τα λέμε, καιρό πριν το νήμα είχα παρατηρήσει ότι μερικοί της την πέφτανε επίμονα...επιθετικά εννοώ, με χαρακτηρισμούς και χωρίς προφανής αιτία. Είμαστε σίγουροι ότι δε φταίει αυτό?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Το εχω γραψει ηδηΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:16ωραία. πες μας τι ψήφισες και γιατί.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:14οκ - να ισχυσουν τα παραπανω + αιτιολογησηΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:12
δεν έχει κάποιο νόημα αυτό από μόνο του.
αυτό που έχει νόημα είναι να αιτιολογήσετε τις ψήφους σας.
αλλά δε βλέπω να το κάνετε. μαλώνετε σαν τα παιδάκια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Συντονίστρια, σε ευχαριστώ που με υπερασπίζεσαι ... oh wait...Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:16Σώπα ρε συ;;; Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που την κυνηγάνε στα νήματα για να της τα χώσουν σε κάθε ευκαιρία;;;Nero έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:39 το σιγουρέψαμε ότι είναι το νήμα ο λόγος; Γιατί εδώ που τα λέμε, καιρό πριν το νήμα είχα παρατηρήσει ότι μερικοί της την πέφτανε επίμονα...επιθετικά εννοώ, με χαρακτηρισμούς και χωρίς προφανής αιτία. Είμαστε σίγουροι ότι δε φταίει αυτό?
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Θα πάω να παίξω με τον ανηψιό PES 2020 , θα με σκίσει ,αλλά καλύτερα θα περάσω
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εγώ πάντως, σε αυτήν την ψηφοφορία, αν και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ωστόσο έπρεπε να ψηφίσω και τελικά ψήφισα νύχτα, Bluerose και Ίφιδα. Στην προηγούμενη είχα ψηφισει την Σουβλίτσα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
βλέπω γκερ πλησιάζεις την ανατροπή, αρχισε τα τσλίμια πάλι;
Εγω δυσκολεύομε (λολ) να ψηφίσω, δεν μπορώ να πω όχι σε τόσες γυναίκες.
Ψηφισα Γαλη, Γκερ, Ιφιδα. Στην πρωτη δεν ψηφισα γιατι δεν περιμενα να παρει τετοια τροπη το νημα, εξαλλου ενοιωθα καπως ασχημα που με εξαιρεσαν απο την ψηφοφορια
Εαν υπηρχε ολκληρωμενη λιστα οι επιλογες μου θα ηταν Γαλη, Γκερ, Ιφιδα, Κουλουρι και Τζουνο που αν και δεν την γνωριζω την κοπελα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση.
Εαν υπηρχε ολκληρωμενη λιστα οι επιλογες μου θα ηταν Γαλη, Γκερ, Ιφιδα, Κουλουρι και Τζουνο που αν και δεν την γνωριζω την κοπελα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Otto Weininger
Γω οπως είπα και πριν κάποια στιγμή, εψήφισα:
1)Γκερ, γιατί έτσι.
2)ΓΑΛΗ, πέραν της συμπάθειας είναι και η μόνη από την λίστα που έχουμε βρεθεί σε φορουμομάζωξη και τα έχουμε πει IRL.
3)Τρίτη ψήφο δεν έβαλα.
1)Γκερ, γιατί έτσι.
2)ΓΑΛΗ, πέραν της συμπάθειας είναι και η μόνη από την λίστα που έχουμε βρεθεί σε φορουμομάζωξη και τα έχουμε πει IRL.
3)Τρίτη ψήφο δεν έβαλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μια χαρά ολοκληρωμένη είναι η λίστα. μάλιστα οι 4 από τις 5 που αναφέρεις είναι στο 2ο γύρο.Nostalgia έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:27
λυπάμαι που σε αφαίρεσα, πιστεύω θα ήσουν στα φαβορί...αν δήλωνες τρανς γυναίκα θα σε άφηνα.
για ποιο λόγο το έριξες σε αυτές τις περσόνες ;
Εγω δεν ξαναψηφίζω ως ενδειξη διαμαρτυρίας του εκτροχιασμού της καλλιστειοάμαξας .
Στην πρώτη επαιξε μονοκούκι .
Τώρα θα βάλω ενα τραγουδακι αφιερωμένο σε όλες τις συμμετέχουσες
Στην πρώτη επαιξε μονοκούκι .
Τώρα θα βάλω ενα τραγουδακι αφιερωμένο σε όλες τις συμμετέχουσες
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Στη μάνα τους;Στύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:05 Να μη προσβάλλετε με σεξιστικά, υποτιμητικά σχόλια γυναίκες. Θα σας άρεσε να το κάνουν αυτό στη γυναίκα ή στην κόρη ,αδελφή σας;
Μου φαίνεται πως πήρα όλες τις ψήφους (εκτός από μία) λόγω προσωπικότητας. Μήπως να δείξω κανένα μάτι κανένα παπούτσι;Nostalgia έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:27 Ψηφισα Γαλη, Γκερ, Ιφιδα. Στην πρωτη δεν ψηφισα γιατι δεν περιμενα να παρει τετοια τροπη το νημα, εξαλλου ενοιωθα καπως ασχημα που με εξαιρεσαν απο την ψηφοφορια![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είπα σε ποιεςFluffy έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:24 Εγω δυσκολεύομε (λολ) να ψηφίσω, δεν μπορώ να πω όχι σε τόσες γυναίκες.
Spoiler
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ΓΓ...άσε τις μανάδες.don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:34Στη μάνα τους;Στύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:05 Να μη προσβάλλετε με σεξιστικά, υποτιμητικά σχόλια γυναίκες. Θα σας άρεσε να το κάνουν αυτό στη γυναίκα ή στην κόρη ,αδελφή σας;
πες μας κάτι για σένα. ας ξεκινήσουμε από τα βασικά για το Σπίτι του Ιδρύματος.
εθνίκι ή κοθμόνι;
Γράμος ή Μελιγαλάς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V