εχεις την ευγενη καλοσυνη, να μου δειξεις καναδυο;Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:00
Υπαρχουν αγαπουλα,απλα δεν κανεις τον κοπο να τα δεις.Προτιμας να εισαι ψευτρονι.
Τα χωνω οπου μου τα χωνουν,ομορφα και ωραια.![]()
παρακαλω;
εχεις την ευγενη καλοσυνη, να μου δειξεις καναδυο;Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:00
Υπαρχουν αγαπουλα,απλα δεν κανεις τον κοπο να τα δεις.Προτιμας να εισαι ψευτρονι.
Τα χωνω οπου μου τα χωνουν,ομορφα και ωραια.![]()
Αν και δεν καβάλησα το καλάμι ούτε θα κλάψω αν δεν προκριθώ, ευχαριστώ και τους τρεις και σας συγχαίρω για το καλό σας γούστο.Gouerino 4 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:00Η τζουνο ξεπερναει καθε φαντασιαfagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:36Και γω.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:33 Ψηφισα Τζουνο για σπασιμο στα αριστερα που αφριζαν με την δημοφιλια της.
Συν οτι η Τζουνο πρεπει να ειναι πολυ ομορφη και στην πραγματικοτητα.
Επισης ομορφη πρεπει να ειναι και η Γαλη οπως και η Καστομ.
Αυτα απο καθαρο ενστικτο αν και δεν εχω δει καμια της.
Εχω δει , στο φορουμ παντα, μονο την μπλου που οντως για ελληνικα δεδομενα ειναι καλη.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:39 Ηταν θεμα χρονου ( ελαχιστου ) απο την αρχη του νηματος μεχρι η γυναικεια ματαιοδοξια σε ρολο εκπυρσοκροτητή να πυροδοτησει την φιλαρέσκεια και να γινει της ωραιοπάθειας.
Φυσιολογικα πραματα .
Daje έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:44 Να περιγραψω κι εγω με τη σειρα μου, αναλυτικα, πως τις φανταζομαι:
Naida = ΜΟΥΝΑΡΑ
ΓΑΛΗ = ΜΟΥΝΑΡΑ
Gherschaagk = ΜΟΥΝΑΡΑ
Juno = ΜΟΥΝΑΡΑ
Custom_F = ΜΟΥΝΑΡΑ
Ίφιδα = ΜΟΥΝΑΡΑ
bluerose = ΜΟΥΝΑΡΑ
don't speak = ΜΟΥΝΑΡΑ
Nατάσα = ΜΟΥΝΑΡΑ
νύχτα = ΜΟΥΝΑΡΑ
-Casper- = ΜΟΥΝΑΡΑ
οχι δεν θα πεσει. καθενας εχει τα κουμπια του, εμενα με στραβωνουν οι υστεριες, και τις πολεμαω οπου τις συναντω. με οτι οπλα εχω, δεν διαθετω το οπλο της στριγγλιας, προτιμω το δουλεμα.νύχτα έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:02
κάνεις 5 ποστ στη σειρά για να πεις το ίδιο πράγμα,
και λες την Εσθήρ υστέρω; ήμαρτον!
αφήστε λίγο χώρο ρε, ας πέσει και τίποτε κάτω
να προσβαλλουμε μονο αντρες δηλαδη;Στύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:05 Να μη προσβάλλετε με σεξιστικά, υποτιμητικά σχόλια γυναίκες. Θα σας άρεσε να το κάνουν αυτό στη γυναίκα ή στην κόρη ,αδελφή σας;
fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:44 Μου αρεσει που σας επιασε ο πονος για την Ναιδα εσας που κανετε συστηματικο μπουλινγκ στην Τζουνο.
Αυτό να λέγεται. Τι να πω και εγώ δηλαδή.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τι;Καν δεν ξερεις πως να βλεπεις μηνυματα χρηστων;Ε ..τοτε τι συζηταμε;
δεν έχει κάποιο νόημα αυτό από μόνο του.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:06 Στην επομενη ...φαση να μετρανε μονο οσες ψηφοι συνοδευονται και απο μηνυμα του /της ψηφοφορου- απλο.
οκ - να ισχυσουν τα παραπανω + αιτιολογησηΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:12δεν έχει κάποιο νόημα αυτό από μόνο του.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:06 Στην επομενη ...φαση να μετρανε μονο οσες ψηφοι συνοδευονται και απο μηνυμα του /της ψηφοφορου- απλο.
αυτό που έχει νόημα είναι να αιτιολογήσετε τις ψήφους σας.
αλλά δε βλέπω να το κάνετε. μαλώνετε σαν τα παιδάκια.
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:42Αποδειξη του ότι δεν πολύ πάει καλά.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:38 Ορίστε κύριε Χόρχε, για αυτό μιλάω.
viewtopic.php?f=33&t=16855&start=135#p959702
Μετά την έκανες να ουρλιάζει...
ωραία. πες μας τι ψήφισες και γιατί.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:14οκ - να ισχυσουν τα παραπανω + αιτιολογησηΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:12δεν έχει κάποιο νόημα αυτό από μόνο του.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:06 Στην επομενη ...φαση να μετρανε μονο οσες ψηφοι συνοδευονται και απο μηνυμα του /της ψηφοφορου- απλο.
αυτό που έχει νόημα είναι να αιτιολογήσετε τις ψήφους σας.
αλλά δε βλέπω να το κάνετε. μαλώνετε σαν τα παιδάκια.