Τα ψεμματακια σου αλλου μπουλη.Δεν ξεκινησα με κανενα μπινελικι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:32Αγαπητέ, δεν "κάνω την τρελή".Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:17
Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;
Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
Ενώ δεν είχε σχολιαστεί πουθενά το όνομά της, έκανε αναφορά στο νήμα.
Ο συντονισμός μου ζήτησε ευγενικά γιατί είχε θέμα μαζί της να σβήσω το όνομά της, αλλά κάτι τέτοιο θα μηδένιζε τις ως τότε -περίπου 20 -ψήφους.
Έστειλα πμ και στην ίδια εξηγώντας το ,αλλά δεν μου απάντησε και προτίμησε να αρχίσει τα μπινελίκια εντός νήματος .
Αυτά και θα σε παρακαλούσα να μη συνεχίσεις , γιατί είσαι εκτός θέματος.
Αν επιθυμείς μείνε, είσαι ευπρόσδεκτος.
Αλλιώς μπορείς να αποχωρήσεις. (Και να ανοίξεις και σχετικό νήμα αποχώρησης)
Εκανα αναφορα μολις ανοιξες το νημα,δεν ζητησα να διαγραφει το νημα,ζητησα να διαγραφει το ονομα μου απο την ψηφοφορια,οπως ακριβως μου δινουν το δικαιωμα οι οροι χρησης εδω
Εφοσον βαζεις το νικ μου σε ψηφοφορια χωρις να με ρωτησεις,οι οροι χρησης μου δινουν το δικαιωμα να ζητησω διαγραφη.Δεν ζητησα διαγραφη νηματος ,αλλα διαγραφη του ονοματος μου.Σου εκανε συσταση μοντ,εσυ τον εγραψες κανονικα,μου εστειλες και πμ,με εσενα καμια δουλεια δεν ειχα,ειδα σε καποια φαση οτι δεν ειμαι στο πολλ,λεω οκ το εσβησε το τρολλακι.Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Ομως την επομενη μερα βλεπω το ονομα μου στα αποτελεσματα.Τοτε μπηκα και σου εγραψα ,
Τοτε και σου ειπα εφοσον δεν μετεχω στην ψηφοφορια πως με βαζεις στα αποτελεσματα,αργοτερα ειπες οτι δεν με ειχες σβησει απο το πολ,απλα μετα εβαλες σε ψηφοφορια τις επικρατεστερες για αυτο και δν ημουν μεσα.
Το γεγονος παραμενει οτι οι συντονιστες ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να με βγαλουν απο το πολ,αφου ειναι υποχρεωμενοι να εφαρμοζουν τους ορους χρησης που υπηρετουν κατι που αρνουνταν πεισματικα να κανει μια συντονιστρια,εκμεταλευομενη ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ,ποσο τιμητικο αυτο!
Και επρεπε να την κραξει η ναιδα για να πει οτι με εβγαλε,μονο που δενε βγαλε τιποτα διοτι και τα αποτελεσματα εμειναν και ολα τα σχετικα ποστ.
Κατα τα αλλα εμενα απο μπουλινγνκ μαμοθρεφτων δεν ιδρωνει το αυτακι μου,δυστυχως χανετε μελη αξιολογα συνεχως και θα εξακολουθισετε να χανετε καθως καποιοι μαμακιζονται σε ρυθμο ακαταπαυστο.
Καλε καντε και λιγο κρατει λεμε.