!!! DEVELOPMENT MODE !!!

PNTM (Phorum's Next Top Model)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
User_601

Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:32
Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:17
Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;

Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
Αγαπητέ, δεν "κάνω την τρελή".
Ενώ δεν είχε σχολιαστεί πουθενά το όνομά της, έκανε αναφορά στο νήμα.
Ο συντονισμός μου ζήτησε ευγενικά γιατί είχε θέμα μαζί της να σβήσω το όνομά της, αλλά κάτι τέτοιο θα μηδένιζε τις ως τότε -περίπου 20 -ψήφους.
Έστειλα πμ και στην ίδια εξηγώντας το ,αλλά δεν μου απάντησε και προτίμησε να αρχίσει τα μπινελίκια εντός νήματος .

Αυτά και θα σε παρακαλούσα να μη συνεχίσεις , γιατί είσαι εκτός θέματος.
Αν επιθυμείς μείνε, είσαι ευπρόσδεκτος.
Αλλιώς μπορείς να αποχωρήσεις. (Και να ανοίξεις και σχετικό νήμα αποχώρησης)
Τα ψεμματακια σου αλλου μπουλη.Δεν ξεκινησα με κανενα μπινελικι.
Εκανα αναφορα μολις ανοιξες το νημα,δεν ζητησα να διαγραφει το νημα,ζητησα να διαγραφει το ονομα μου απο την ψηφοφορια,οπως ακριβως μου δινουν το δικαιωμα οι οροι χρησης εδω
Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Εφοσον βαζεις το νικ μου σε ψηφοφορια χωρις να με ρωτησεις,οι οροι χρησης μου δινουν το δικαιωμα να ζητησω διαγραφη.Δεν ζητησα διαγραφη νηματος ,αλλα διαγραφη του ονοματος μου.Σου εκανε συσταση μοντ,εσυ τον εγραψες κανονικα,μου εστειλες και πμ,με εσενα καμια δουλεια δεν ειχα,ειδα σε καποια φαση οτι δεν ειμαι στο πολλ,λεω οκ το εσβησε το τρολλακι.

Ομως την επομενη μερα βλεπω το ονομα μου στα αποτελεσματα.Τοτε μπηκα και σου εγραψα ,
Τοτε και σου ειπα εφοσον δεν μετεχω στην ψηφοφορια πως με βαζεις στα αποτελεσματα,αργοτερα ειπες οτι δεν με ειχες σβησει απο το πολ,απλα μετα εβαλες σε ψηφοφορια τις επικρατεστερες για αυτο και δν ημουν μεσα.

Το γεγονος παραμενει οτι οι συντονιστες ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να με βγαλουν απο το πολ,αφου ειναι υποχρεωμενοι να εφαρμοζουν τους ορους χρησης που υπηρετουν κατι που αρνουνταν πεισματικα να κανει μια συντονιστρια,εκμεταλευομενη ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ,ποσο τιμητικο αυτο! :smt023
Και επρεπε να την κραξει η ναιδα για να πει οτι με εβγαλε,μονο που δενε βγαλε τιποτα διοτι και τα αποτελεσματα εμειναν και ολα τα σχετικα ποστ. :smt005:
Κατα τα αλλα εμενα απο μπουλινγνκ μαμοθρεφτων δεν ιδρωνει το αυτακι μου,δυστυχως χανετε μελη αξιολογα συνεχως και θα εξακολουθισετε να χανετε καθως καποιοι μαμακιζονται σε ρυθμο ακαταπαυστο. :003:
Καλε καντε και λιγο κρατει λεμε. :c020:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 22 Νοέμ 2019, 20:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:13
Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:10 τι πεταγεσαι ρε μπουμπη :003: - αντε πιες το κακαο σου

*Μπουμπης - δεν διωκεται ποινικα. :003:
ναι ναι, άντε να κάνεις νέο νήμα να γελάσουμε,να δούμε αν μπορείς αλήθεια. :lol:
Περιμενω μηπως μου στειλει τον αρχικο καταλογο με ολες τις φορουμιτισες ο χορχιτο και μου γραψεις εσυ πως ανοιγω πολ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:13
:smt038
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

το ξαναποστάρω γιατί πήγε στον πάτο της σελίδας.
(παρακαλώ όποιος έχει θέματα να λύσει ας ανοίξει ένα νήμα να τα συζητήσουμε εκεί.δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.)

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑Σήμερα, 18:34
"Παίδες, ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν το στοιχείο της φορουμίστικης πλάκας οι ψηφοφορίες είναι να λένε "επώνυμα" τις προτιμήσεις τους οι ψηφοφόροι".

Mέσα.

Ανοίγω τα χαρτιά μου ,ως νηματοθέτης.

1.Ίφιδα
Μελαχρινή, λυγερόκορμη. Τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, τύπος αθλητικός. Βλέμμα σταθερό ,μεγάλα μάτια πράσινα, πρόσωπο συμμετρικό.
Το κορμί της είναι η ψυχή της μορφοποιημένη. Δωρική, σωστή, όλα στη σωστή τους δόση, στο μέτρο. Υγιής. Ωραία-όχι απλά όμορφη. Ιδεολόγος, φλογερή και αγανακτισμένη. Πραγματικά ηθική, χωρίς ηθικισμούς. Ερωτική, αλλά πάντα στα πλαίσια μιας κανονικότητας- όχι καταπιεσμένης, αλλά φυσικής, αυθόρμητης. Ελληνίδα με την πραγματική έννοια του όρου.

2.bluerose.
κοπέλα που δουλεύει σε μια δουλειά αδιάφορη...γυρνά να φάτε μαζί τα μεσημέρια, μιας και μένετε μαζί εδώ και ένα μήνα, και αρχίζει να σου λέει απνευστί τι έγινε στ' οχτάωρο- χωρίς σύνταξη και ειρμό, πληροφορίες ανούσιες, που δεν σε αφορούν και πολύ.
στα λέει όμως με ενθουσιασμό και αφέλεια παιδική...εσύ κοιτάς τα χείλη της όλη αυτήν την ώρα και την χαζεύεις. ακούς μια μελωδία-τη φωνή της- και σκέφτεσαι πως κάνετε έρωτα σε μαγιάτικα λιβάδια. της έχει πέσει η τιράντα και δεν το χει πάρει χαμπάρι...αλλά εσύ τη βλέπεις σαν σχοινί πλοίου που δένει στο λιμάνι και τη φέρνει κοντά σου. κάπου κάπου γελάει και γελάς και συ σαν χαζός, όχι γιατί κατάλαβες τι λέει, αλλά γιατί όταν γελάει σπιθίζουν τα μάτια της και σε κάνουν παρανάλωμα ευτυχίας..

3.νύχτα
φύσις καλλιτεχνική, βλέμμα βαθύ και χείλη σαρκώδη. μία πλευρά σκοτεινή και ανεξερεύνητη, αλλά πάντα προσανατολισμένη στο φως και την ουσία των πραγμάτων. βαθιά συναισθηματική. ρομαντική ψυχή, αλλά όχι σαχλά με αρκουδάκια αι λοβ γιου και δώρα επετείων. είναι το βαθύ ποτάμι που ρέει αργά μια σκοτεινή νύχτα του Γενάρη. θα μπορούσε να είναι συγγενής μου, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
#παραιτηθείτε
Άβαταρ μέλους
Αγις

Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:16
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:32
Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:17
Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;

Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
Αγαπητέ, δεν "κάνω την τρελή".
Ενώ δεν είχε σχολιαστεί πουθενά το όνομά της, έκανε αναφορά στο νήμα.
Ο συντονισμός μου ζήτησε ευγενικά γιατί είχε θέμα μαζί της να σβήσω το όνομά της, αλλά κάτι τέτοιο θα μηδένιζε τις ως τότε -περίπου 20 -ψήφους.
Έστειλα πμ και στην ίδια εξηγώντας το ,αλλά δεν μου απάντησε και προτίμησε να αρχίσει τα μπινελίκια εντός νήματος .

Αυτά και θα σε παρακαλούσα να μη συνεχίσεις , γιατί είσαι εκτός θέματος.
Αν επιθυμείς μείνε, είσαι ευπρόσδεκτος.
Αλλιώς μπορείς να αποχωρήσεις. (Και να ανοίξεις και σχετικό νήμα αποχώρησης)
Τα ψεμματακια σου αλλου μπουλη.Δεν ξεκινησα με κανενα μπινελικι.
Εκανα αναφορα μολις ανοιξες το νημα,δεν ζητησα να διαγραφει το νημα,ζητησα να διαγραφει το ονομα μου απο την ψηφοφορια,οπως ακριβως μου δινουν το δικαιωμα οι οροι χρησης εδω
Νήμα που αφορά ονομαστικά ή φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ, αν θεωρεί ότι το προσβάλλει ή δεν είναι επιθυμητό για οποιονδήποτε λόγο, θα διαγράφεται κατόπιν σχετικής αναφοράς του θιγόμενου μέλους. #
Εφοσον βαζεις το νικ μου σε ψηφοφορια χωρις να με ρωτησεις,οι οροι χρησης μου δινουν το δικαιωμα να ζητησω διαγραφη.Δεν ζητησα διαγραφη νηματος ,αλλα διαγραφη του ονοματος μου.Σου εκανε συσταση μοντ,εσυ τον εγραψες κανονικα,μου εστειλες και πμ,με εσενα καμια δουλεια δεν ειχα,ειδα σε καποια φαση οτι δεν ειμαι στο πολλ,λεω οκ το εσβησε το τρολλακι.

Ομως την επομενη μερα βλεπω το ονομα μου στα αποτελεσματα.Τοτε μπηκα και σου εγραψα ,
Τοτε και σου ειπα εφοσον δεν μετεχω στην ψηφοφορια πως με βαζεις στα αποτελεσματα,αργοτερα ειπες οτι δεν με ειχες σβησει απο το πολ,απλα μετα εβαλες σε ψηφοφορια τις επικρατεστερες για αυτο και δν ημουν μεσα.

Το γεγονος παραμενει οτι οι συντονιστες ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να με βγαλουν απο το πολ,αφου ειναι υποχρεωμενοι να εφαρμοζουν τους ορους χρησης που υπηρετουν κατι που αρνουνταν πεισματικα να κανει μια συντονιστρια,εκμεταλευομενη ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ,ποσο τιμητικο αυτο! :smt023
Και επρεπε να την κραξει η ναιδα για να πει οτι με εβγαλε,μονο που δενε βγαλε τιποτα διοτι και τα αποτεελσματα εμειναν και ολα τα σχετικα ποστ. :smt005:

Κατα τα αλλα εμενα απο μπουλινγνκ μαμοθρεφτων δεν ιδρωνει το αυτακι μου,δυστυχως χανετε μελη αξιολογα συνεχως και θα εξακολουθισετε να χανετε καθως καποιοι μαμακιζονται σε ρυθμο ακαταπαυστο. :003:
Καλε καντε και λιγο κρατει λεμε. :c020:
:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:34 Παίδες, ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν το στοιχείο της φορουμίστικης πλάκας οι ψηφοφορίες είναι να λένε "επώνυμα" τις προτιμήσεις τους οι ψηφοφόροι.
Mέσα.

1.Ίφιδα
Μελαχρινή, λυγερόκορμη. Τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά, τύπος αθλητικός. Βλέμμα σταθερό ,μεγάλα μάτια πράσινα, πρόσωπο συμμετρικό.
Το κορμί της είναι η ψυχή της μορφοποιημένη. Δωρική, σωστή, όλα στη σωστή τους δόση, στο μέτρο. Υγιής. Ωραία-όχι απλά όμορφη. Ιδεολόγος, φλογερή και αγανακτισμένη. Πραγματικά ηθική, χωρίς ηθικισμούς. Ερωτική, αλλά πάντα στα πλαίσια μιας κανονικότητας- όχι καταπιεσμένης, αλλά φυσικής, αυθόρμητης. Ελληνίδα με την πραγματική έννοια του όρου.

2.bluerose.
κοπέλα που δουλεύει σε μια δουλειά αδιάφορη...γυρνά να φάτε μαζί τα μεσημέρια, μιας και μένετε μαζί εδώ και ένα μήνα, και αρχίζει να σου λέει απνευστί τι έγινε στ' οχτάωρο- χωρίς σύνταξη και ειρμό, πληροφορίες ανούσιες, που δεν σε αφορούν και πολύ.
στα λέει όμως με ενθουσιασμό και αφέλεια παιδική...εσύ κοιτάς τα χείλη της όλη αυτήν την ώρα και την χαζεύεις. ακούς μια μελωδία-τη φωνή της- και σκέφτεσαι πως κάνετε έρωτα σε μαγιάτικα λιβάδια. της έχει πέσει η τιράντα και δεν το χει πάρει χαμπάρι...αλλά εσύ τη βλέπεις σαν σχοινί πλοίου που δένει στο λιμάνι και τη φέρνει κοντά σου. κάπου κάπου γελάει και γελάς και συ σαν χαζός, όχι γιατί κατάλαβες τι λέει, αλλά γιατί όταν γελάει σπιθίζουν τα μάτια της και σε κάνουν παρανάλωμα ευτυχίας..

3.νύχτα
φύσις καλλιτεχνική, βλέμμα βαθύ και χείλη σαρκώδη. μία πλευρά σκοτεινή και ανεξερεύνητη, αλλά πάντα προσανατολισμένη στο φως και την ουσία των πραγμάτων. βαθιά συναισθηματική. ρομαντική ψυχή, αλλά όχι σαχλά με αρκουδάκια αι λοβ γιου και δώρα επετείων. είναι το βαθύ ποτάμι που ρέει αργά μια σκοτεινή νύχτα του Γενάρη. θα μπορούσε να είναι συγγενής μου, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Ωραίος.

Θεωρώ ότι ψήφισες τις ίδιες στο πρώτο νήμα, έτσι; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

το γεγονός ότι η Εσθήρ είναι εκρηκτική γενικά, δε σημαίνει πως
όταν έχει δίκιο το παραβλέπουμε

και σ αυτή τη περίπτωση όντως είχε δίκιο

κατά τ άλλα, Χόρχε, παίζαμε παρέα, ήταν και η Μ.Μπ.
(αν τη δεις, τους χαιρετισμούς μου)

επίσης

βρίσκω πολύ ανδρίκιο το ότι έγραψες όμορφα λογάκια για όλες μας,
σε άλλο τόπικ να μας πείτε και τα αρνητικά μας να βγει και κάτι θετικό
απ όλο αυτό, γιατί για καλλιστεία μοντέλα, γουατέβερ δεν είμαστε σνιφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 22 Νοέμ 2019, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Χόρχε ντελ Σάλτο

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:34 Παίδες, ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν το στοιχείο της φορουμίστικης πλάκας οι ψηφοφορίες είναι να λένε "επώνυμα" τις προτιμήσεις τους οι ψηφοφόροι.
Mέσα.

1.Ίφιδα

2.bluerose.

3.νύχτα
Ωραίος.

Θεωρώ ότι ψήφισες τις ίδιες στο πρώτο νήμα, έτσι; :)
στο πρώτο είχαμε μία μονο ψήφο.

εσύ αγαπητή ψήφισες;...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ψηφισα Τζουνο για σπασιμο στα αριστερα που αφριζαν με την δημοφιλια της.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:33 Ψηφισα Τζουνο για σπασιμο στα αριστερα που αφριζαν με την δημοφιλια της.
Και γω.

Συν οτι η Τζουνο πρεπει να ειναι πολυ ομορφη και στην πραγματικοτητα.

Επισης ομορφη πρεπει να ειναι και η Γαλη οπως και η Καστομ.

Αυτα απο καθαρο ενστικτο αν και δεν εχω δει καμια της.

Εχω δει , στο φορουμ παντα, μονο την μπλου που οντως για ελληνικα δεδομενα ειναι καλη.
Χόρχε ντελ Σάλτο

νύχτα έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:28 το γεγονός ότι η Εσθήρ είναι εκρηκτική γενικά, δε σημαίνει πως
όταν έχει δίκιο το παραβλέπουμε

και σ αυτή τη περίπτωση όντως είχε δίκιο

κατά τ άλλα, Χόρχε, παίζαμε παρέα, ήταν και η Μ.Μπ.
(αν τη δεις, τους χαιρετισμούς μου)

επίσης

βρίσκω πολύ ανδρίκιο το ότι έγραψες όμορφα λογάκια για όλες μας,
σε άλλο τόπικ να μας πείτε και τα αρνητικά μας να βγει και κάτι θετικό
απ όλο αυτό, γιατί για καλλιστεία δεν είμαστε σνιφ
1.γνώμη σου. δεν θα επεκταθώ παραπάνω.

2.διάολε :o δε θυμάμαι

3.έγραψα τι ψήφισα. προφανώς για κάτι θετικό θα ψήφιζα.

4.να διευκρινίσω ότι από τις εν ενεργεία πχορουμίτισσες δε γνωρίζω καμία. (εκτός από σένα καθώς φαίνεται, αλλά δε σε θυμάμαι, οπότε η περιγραφή είναι για την περσόνα νύχτα και όχι για το μούλικο που νικούσα στα μήλα :smt016 )

5. όσο για τα τοπικ με τα αρνητικά σας μετά από αυτό....ε πλάκα κάνεις τώρα...δε μπορεί... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

και όμως, αν τα λέγαμε με παράπονο και όχι κακία, θα ήταν φοβερό νήμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Να περιγραψω κι εγω με τη σειρα μου, αναλυτικα, πως τις φανταζομαι:

Naida = ΜΟΥΝΑΡΑ
ΓΑΛΗ = ΜΟΥΝΑΡΑ
Gherschaagk = ΜΟΥΝΑΡΑ
Juno = ΜΟΥΝΑΡΑ
Custom_F = ΜΟΥΝΑΡΑ
Ίφιδα = ΜΟΥΝΑΡΑ
bluerose = ΜΟΥΝΑΡΑ
don't speak = ΜΟΥΝΑΡΑ
Nατάσα = ΜΟΥΝΑΡΑ
νύχτα = ΜΟΥΝΑΡΑ
-Casper- = ΜΟΥΝΑΡΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
enaon

θεός. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:16 .....
Εφοσον βαζεις το νικ μου σε ψηφοφορια χωρις να με ρωτησεις,οι οροι χρησης μου δινουν το δικαιωμα να ζητησω διαγραφη.......
Νομίζω πως ο όρος αυτός εννοεί να μην ανοίξει νήμα με θέμα "Εσθήρ Ψωμιάδη" ή "Μάκαρος", αναφερόμενο ειδικά σε εσένα, όπου θα μπαίνουν οι χρήστες να γράφουν τη γνώμη τους.
Το συγκεκριμένο νήμα δεν αφορά "ονομαστικά ούτε φωτογραφικά σε μέλος του φόρουμ", μιλάει για τις περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα.
Ούτε εγώ χάρηκα ιδιαίτερα, με τη μία είπα ότι θα παρεκτραπούν και θα καταλήξουμε σε βρισίδια και αναφορές, αλλά αφού έχει μείνει στην πλάκα δεν είπα τίποτα. Ούτε είναι προσβλητικό να πάρει κάποια 0 ψήφους αφού το ίδιο σκορ έχει και το Κουλούρι που έχει δείξει φωτογραφίες της, είναι εμφανίσιμη και είναι στις πιο συμπαθείς του phorum από την πλειοψηφία των μελών, αν όχι η πιο συμπαθής. Απόδειξη πως ρίχνουν (ψήφο) στου Κουτρούλη τον γάμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 22 Νοέμ 2019, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”