!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Εγώ δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευτυχισμένος.
Θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους που τους νοιάζομαι και τα υπόλοιπα θα τα επένδυα ώστε να έχω κάποιο συνεχές εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω.
Και μετά one way tickets να γυρίσω τον κόσμο.
Όχι χλιδάτες διακοπές. Απλώς ξένοιαστες...
Yippie Kay Yay
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Θα εδινα τα μισα στο χαμογελο του παιδιου, τα αλλα μισα στις ζωοφιλικες οργανωσεις, και θα κραταγα κανα διχιλιαρο για τα εξοδα τις χρονιας.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Δύσκολη η απάντηση στο ερώτημα Σπύρο. Διότι είναι εντελώς άλλο πράγμα να σκέφτεσαι τι θα έκανες αν τα είχες και διαφορετικό όταν όντως τα έχεις. Τόσα λεφτά θα ήταν ικανά να αλλοτριώσουν τους περισσότερους ανθρώπους που δεν είναι συνηθισμένοι να διαχειρίζονται τέτοια ποσά σε βαθμό που δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ξόδευα ένα μικρό μέρος κάποια σε πράγματα που μου λείπουν, θα βοηθούσα άμεσα κάποιους που γνωρίζω ότι έχουν χοντρά ζόρια, και θα προσπαθούσα να επένδυα με κάποιο τρόπο ένα σεβαστό μέρος, πες 2-3 μύρια σαν μαξιλάρι ασφαλείας σε περίπτωση που στραβώσουν τα πράγματα. Με τα υπόλοιπα θα προσπαθούσα να στήσω κάποιου είδους δουλειά η οποία θα μπορούσε να προσφέρει απασχόληση σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με υποφερτές συνθήκες εργασίας ακόμα και αν δεν υπήρχε προοπτική ισχυρών κερδών, αλλά τουλάχιστον να μη με βάζει μέσα και να μη ρισκάρει στο ορατό μέλλον τις θέσεις αυτών που εργάζονται.
opsimasmenos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από opsimasmenos »

Τέτοια ποσά στο καπιταλιστικο καζινοπορδελο καταστρέφουν κάθε 500 χρόνια κάποιον άτυχο. Συνήθως τα παίρνουν δικοί τους ευτυχώς. 110 άτομα θα μπορούσαν να πάρουν από 100.000 να πέσουν στην υγιή αγορά.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Το ένα τέταρτο θα το αγόραζα μετοχές, το άλλο χρυσές λίρες, το άλλο ένα μεγάλο κομμάτι γης για να βοσκουν αγελάδια και με το άλλο θα άνοιγα ένα steakhouse.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Ξέρω παρόμοια περίπτωση από την πόλη μου. Τα έφαγε όλα στον τζόγο. Τώρα ψήνει σουβλάκια ή κάτι τέτοιο.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ορέστης 35 έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:45 Eζησε τα καλυτερα του χρονια οπως ηθελε.
Έζησε τα καλύτερά του χρόνια ακριβώς όπως τα ζει κάθε σύγχρονος lowlife Βρετανός. Η μοναδική διαφορά ήταν ότι ξόδευε περισσότερα λεφτά στην πορεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Airman68 έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 12:59 Εγώ δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευτυχισμένος.
Θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους που τους νοιάζομαι και τα υπόλοιπα θα τα επένδυα ώστε να έχω κάποιο συνεχές εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω.
Αν κερδίσεις 11 εκατομμύρια, δεν χρειάζεται να επενδύσεις τίποτα. Κρατάς ένα εκατομμύριο σε κλειδωμένο λογαριασμό που σου δίνει την δυνατότητα ανάληψης συγκεκριμένου ποσού μηνιαία (π.χ. 2000 ευρώ) και ζεις τα επόμενα 40 χρόνια με έναν σταθερό μισθό. Σου μένουν τα υπόλοιπα 10 να τα κάνεις ό,τι θέλεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

the comet the course the tail έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:05
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνια :lol: Τα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
θα συνέχιζες τη δουλειά;;; μουρλό είσαι παιδάκι μου;
Κι εγώ θα συνέχιζα κανονικά την δουλειά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:40
Airman68 έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 12:59 Εγώ δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευτυχισμένος.
Αν κερδίσεις 11 εκατομμύρια, δεν χρειάζεται να επενδύσεις τίποτα. Κρατάς ένα εκατομμύριο σε κλειδωμένο λογαριασμό που σου δίνει την δυνατότητα ανάληψης συγκεκριμένου ποσού μηνιαία (π.χ. 2000 ευρώ) και ζεις τα επόμενα 40 χρόνια με έναν σταθερό μισθό. Σου μένουν τα υπόλοιπα 10 να τα κάνεις ό,τι θέλεις.
Και αυτή η λύση μια χαρά μου φαίνεται. :smt023
Yippie Kay Yay
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:41
the comet the course the tail έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:05
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνια :lol: Τα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
θα συνέχιζες τη δουλειά;;; μουρλό είσαι παιδάκι μου;
Κι εγώ θα συνέχιζα κανονικά την δουλειά μου.
εσύ είπαμε ρε παιδάκι μου, δεν δουλεύεις υπάλληλος. έχεις μια μικρή επιχείρηση, που σου προσφέρει ικανοποίηση και κοινωνικοποίηση. :102:
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Θεωρώ λίγο βλακεία αυτό που έκανε ο τύπος. Τουλάχιστον δεν είναι καθόλου του τύπου μου.
Αν κέρδιζα το τζακποτ θα τα έκανα επενδύσεις ώστε να μπορώ να έχω μια αξιοπρεπή ζωή χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω.
Το αν θα δούλευα μετά θα ήταν άλλη ιστορία και προφανώς θα το έκανα χωρίς να με νοιάζει ο βιοπορισμός.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Κλασσικος chav που συναντας με παιδακια σε καροτσακια στο jobcenter.

Κατα τ'αλλα τον πιστευω οτι χαιρεται που γυρισε στην "κανονικη" του ζωη. Πιθανοτατα σε μερικα χρονια να βλεπει αυτη τη 10ετια περισσοτερο ως μια καταμαυρη περιοδος της ζωης του παρα τα καλυτερα χρονια.

Επισης...
While living at his mansion, five of his Rottweilers were found dead with their throats cut. He paid the £130,000 to blackmailers who threatened his family. He said the men came with shotguns and said "You aren't so big now are you, Mr. Carroll?". He took off in his car and he never went back to Swaffham, he claimed. He ended up returning to Downham Market

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 01:40 Αν κερδίσεις 11 εκατομμύρια, δεν χρειάζεται να επενδύσεις τίποτα. Κρατάς ένα εκατομμύριο σε κλειδωμένο λογαριασμό που σου δίνει την δυνατότητα ανάληψης συγκεκριμένου ποσού μηνιαία (π.χ. 2000 ευρώ) και ζεις τα επόμενα 40 χρόνια με έναν σταθερό μισθό. Σου μένουν τα υπόλοιπα 10 να τα κάνεις ό,τι θέλεις.
One investment Carroll made with advice was to set up a £3.9 million investment bond, which generated monthly income. He was advised to use this account only if funds from a regular account were gone. Once withdrawals are made from the bond, however, huge penalty fees were deducted, besides the amount of the withdrawal. Carroll, who was very generous to family and friends, gave his mother, aunt and a sister £1 million each,[2] and claimed by September 2003, he had to start living off the bond.

Εγω παντως δε θα ηθελα να κερδισω 11 εκατομμυρια γιατι δε θα ηξερα πως να τα διαχειρiστω. Με 10 θα ημουν επαρκης.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Εξαρτάται τί εννοεί ο καθένας ότι θα δουλεύει. Θα δουλεύει όπως τώρα ή θα οργανώνει τις επενδύσεις του; Και τα 2 δουλειά είναι.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 13:54 Εξαρτάται τί εννοεί ο καθένας ότι θα δουλεύει. Θα δουλεύει όπως τώρα ή θα οργανώνει τις επενδύσεις του; Και τα 2 δουλειά είναι.
Όπως τώρα. Ακριβώς όπως τώρα. Ίσως να προσλάμβανα ένα ακόμη άτομο για να έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
Belladonna έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 11:32 Θεωρώ λίγο βλακεία αυτό που έκανε ο τύπος. Τουλάχιστον δεν είναι καθόλου του τύπου μου.
Είναι ακριβώς ό,τι θα έκανε κάθε lowlifer Βρετανός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”