Μα αυτά που θα ήθελα να φάω το έγραψα πως θα τα έτρωγα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνιαΤα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
Aπο τη φάτσα μην εκπλαγες το να του τα πήραν.hades έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:58Ρε φίλε κράτα και μια καβάτζα για τα γεράματα να σαι άνετος. Εντάξει ήταν 19 όταν κέρδισε αλλά να μείνεις πανί με πανί και να είσαι σε χειρότερη θέση από πριν κερδίσεις είναι καθαρή βλακεία
Πάντως ότι έδωσε σχεδόν τα μισά σε γύρω του με εξέπληξε .
- Υδράργυρος
ΜΑ δεν είδα κανένα φάγωμα. Κάτι για ψώνια, κάτι για ίμπιζα επειδή προφανώς σου αρέσουν οι μηχανικοί αυτοκινήτων και θες να τρέχεις σε συνεργεία. Φάγωμα το λες αυτό;
Τα Ibiza είναι θηρία.Υδράργυρος έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:00ΜΑ δεν είδα κανένα φάγωμα. Κάτι για ψώνια, κάτι για ίμπιζα επειδή προφανώς σου αρέσουν οι μηχανικοί αυτοκινήτων και θες να τρέχεις σε συνεργεία. Φάγωμα το λες αυτό;
-
the comet the course the tail
θα συνέχιζες τη δουλειά;;; μουρλό είσαι παιδάκι μου;Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνιαΤα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
άσχετο: φοράς mom's jeans; σ' αρέσουν;
Εμένα μ' αρέσει η δουλειά μου όμωςAntares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:59Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνιαΤα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
Μόνο και μόνο για να μην πηγαίνω στην δουλειά που έχω τώρα θα ήθελα να κερδίσω το τζόκερ. Θα ήθελα να βοηθήσω και του δικούς μου, αλλά τέτοια δουλειά όχι. Τόσα πράγματα υπάρχουν για να ασχοληθώ ή να παίρνω και μισθό κιόλας ασχολούμενη με αυτά.
Ε δεν είμαστε όλοι το ίδιο καλέ. Αλλά ικανοποιούν εσένα άλλα εμένα. Αλλά το σεατ είναι αυτοκίνητο.Υδράργυρος έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:00ΜΑ δεν είδα κανένα φάγωμα. Κάτι για ψώνια, κάτι για ίμπιζα επειδή προφανώς σου αρέσουν οι μηχανικοί αυτοκινήτων και θες να τρέχεις σε συνεργεία. Φάγωμα το λες αυτό;
Yeap and nope.the comet the course the tail έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:05θα συνέχιζες τη δουλειά;;; μουρλό είσαι παιδάκι μου;Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνιαΤα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
άσχετο: φοράς mom's jeans; σ' αρέσουν;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγω θα τα επενδυα θα ανοιγα ενα οπτικο καταστημα και ενα bdsm-fetish ξεονοδοχειο.Θα εδινα κανενα μυρριο στο ΚΚΕ και τα υπολοιπα θα τα εβαζα στην ακρη να υπαρχουν. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
βλάκας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Προφανώς ήξερε μέσα του ότι θα τα ξεσκίσει μέχρι τελευταίας ρανίδος και σου λέει ας δώσω τα μισά να μην κλαίγονται μετά.Antares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:38 Έδωσε 5 εκατομμύρια στην αρχή σε αυτούς ή μάλλον αυτές που θεωρούσε δικούς του ανθρώπους. Δεν το λες και μικρή κίνηση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σα να τους λέει κάντε τα κουμάντα σας και γειά σας.
Νομίζω έχεις γράψει ότι είσαι μισθωτή με προϊστάμενο, γι' αυτό το έγραψα. Για εμένα το ότι θα μπορούσα να παρατήσω την δουλειά μου θα ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Με ένα ιδιόκτητο σπίτι και αυτοκίνητο και χρήματα για να περνάω άνετα θα ήμουν μια χαρά. Από δουλειά θα μπορούσα να κάνω την δική μου επιχείρηση, να διδάσκω, να ασχοληθώ με κάτι καλλιτεχνικής φύσης (ζωγραφική, φωτογραφία κλπ.), να γίνω συγγραφέας, να σπουδάσω περαιτέρω, τόσα πράγματα υπάρχουν.Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 09:23Εμένα μ' αρέσει η δουλειά μου όμωςAntares έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:59Naida έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:53 Δε θα έλεγα σε κανέναν τίποτα. Θα βοηθούσα όσους έχω στο μυαλό μου και όπως το έχω στο μυαλό μου,θα αγόραζα 3 σπίτια, 1 seat Ibiza μεταχειρισμένο και 1 Honda Civic Type R και θα συνέχιζα κανονικά στη δουλειά που είμαι τώρα. Βέβαια το πρώτο που θα έκανα είναι να χτυπήσω 24ωρα στα ψώνιαΤα υπόλοιπα θα τα πάρκαρα για να είμαι άνετα για τα γεράματα.
Μόνο και μόνο για να μην πηγαίνω στην δουλειά που έχω τώρα θα ήθελα να κερδίσω το τζόκερ. Θα ήθελα να βοηθήσω και του δικούς μου, αλλά τέτοια δουλειά όχι. Τόσα πράγματα υπάρχουν για να ασχοληθώ ή να παίρνω και μισθό κιόλας ασχολούμενη με αυτά.
![]()
Αν κέρδιζα αυτό το ποσό θα έδινα έξι εκατομμύρια. Δεν θα έλεγα γειά σας φυσικά, αλλά θα έπρεπε να κάνουν τα κουμάντα τους, δεν θα ήταν ανάγκη να εξαρτιόνται από μένα για το οτιδήποτε, ούτε αυτοί έχουν χρήματα.
-
σούπερ δημήτριος
οι πλάκα είναι να τα φάγαν και οι άλλοι σε κουτάκια μπύρες
Γιαυτό τον παράτησαν τώρα να δουλεύει στα ορυχεία, τέτοιος παλιοχαρακτήρας που ήταν καλά του έκαναν.
the end