κάστομ και ντοντσπηκ εχουν ωραία πόδια. Κάστομ και νύχτα είναι ψηλές. Η δε νύχτα, έχει και ωραίο λαιμό. Επίσης ωραίο λαιμό εχει και η κασπερ (που αυτη ειναι ήδη μπροστά, και δεν μας νοιάζει και τόσο να αβαντάρουμε). Αυτά προς το παρόν ιατρέ μου. Ζμπρώχτε λαίμαι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:58 Δε βοηθάτε όμως οι αυτόπτες μάρτυρες και οι γνωρίζοντες. ..και οι ίδιες βασικά δε μας βοηθούν![]()
κάποια στοιχεία παραπάνω.....μια φωτο...τι χρώμα μαλλί έχουν....κάτι βρ αδερφέ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Έυγε στον χρήστη βαντόνο.vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:04κάστομ και ντοντσπηκ εχουν ωραία πόδια. Κάστομ και νύχτα είναι ψηλές. Η δε νύχτα, έχει και ωραίο λαιμό. Επίσης ωραίο λαιμό εχει και η κασπερ (που αυτη ειναι ήδη μπροστά, και δεν μας νοιάζει και τόσο να αβαντάρουμε). Αυτά προς το παρόν ιατρέ μου. Ζμπρώχτε λαίμαι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:58 Δε βοηθάτε όμως οι αυτόπτες μάρτυρες και οι γνωρίζοντες. ..και οι ίδιες βασικά δε μας βοηθούν![]()
κάποια στοιχεία παραπάνω.....μια φωτο...τι χρώμα μαλλί έχουν....κάτι βρ αδερφέ
Η 5άδα FF έχει εξασφαλίσει την είσοδο στην 8αδα.
Για τις άλλες 3 θέσεις έχουμε σκληρό αγώνα...με διαφορά στήθους bluerose και Νατάσα...
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ωραίο λαιμό ως χαρακτηριστικό για γυναίκα πρώτη φορά ακούω.
-
- Casper -
Τι έχεις πάθει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:57κι όμως, ειναι απ τις ελάχιστες φορές (ίσως και μοναδική) που τάσσομαι εξ ολοκλήρου με το μέρος των κυπραίων. Σε λίγο θα αρχισω να μανιφεστάρω και πύρινους λόγους κατά του ψευδοκράτους. Θα αλλάξω και νικ σε Βαντόνο Βαντόνου.Nero έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:48Θα ήταν πολύ άδικος να χάσει η Θεσσαλονικιά καλλονή απο μια κυπραία...χωρίς παρεξήγηση για τους κουμπάρουςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:46
ναι εντυπωσιακή.
η κάσπερ που είχε θριαμβεύσει στον πρώτο γύρο μπαίνει ιδρωμένη (...) στην πεντάδα.
φαίνεται τώρα που οι χρήστες έχουν χρόνο...κάνουν μια πιο ώριμη επιλογή. Σε πείσμα των καιρών μας, ο ιστότοπος αυτός αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ελληνόψυχος -όπως τότε προ κρίσης που έβγαζε ΧΑ 30% ,που στις εθνικές εκλογές είχε 0.2 .![]()
εντιτ: Κάστομ,ντοντσπηκ και νύχτα ειναι έγκλημα να εχουν μείνει τόσο πισω. Ζμπρώχτε οσο προλαβαίνετε! Μα πόσο μυρωδιάδες ειστε βρε αρχιπάπαροι πχορουμιτες.
Δεν σε αναγνωρίζω
- vantono
είμεθα μερακληδάτορες. Εδώ επισημαίνω ότι η κάσπερ έχει και ωραία κλείδα. Και κάπου έχει παρει το αυτί μου ότι η ντοντσπηκ εχει ωραίο αυτί. Ελπίζω να βοηθάω...Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:51 Ωραίο λαιμό ως χαρακτηριστικό για γυναίκα πρώτη φορά ακούω.
- vantono
ελπίζω ότι θα μου περάσει- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:52Τι έχεις πάθει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:57κι όμως, ειναι απ τις ελάχιστες φορές (ίσως και μοναδική) που τάσσομαι εξ ολοκλήρου με το μέρος των κυπραίων. Σε λίγο θα αρχισω να μανιφεστάρω και πύρινους λόγους κατά του ψευδοκράτους. Θα αλλάξω και νικ σε Βαντόνο Βαντόνου.Nero έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:48
Θα ήταν πολύ άδικος να χάσει η Θεσσαλονικιά καλλονή απο μια κυπραία...χωρίς παρεξήγηση για τους κουμπάρους![]()
εντιτ: Κάστομ,ντοντσπηκ και νύχτα ειναι έγκλημα να εχουν μείνει τόσο πισω. Ζμπρώχτε οσο προλαβαίνετε! Μα πόσο μυρωδιάδες ειστε βρε αρχιπάπαροι πχορουμιτες.
Δεν σε αναγνωρίζω![]()
-
- Casper -
vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:58ελπίζω ότι θα μου περάσει- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 17:52Τι έχεις πάθει;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:57
κι όμως, ειναι απ τις ελάχιστες φορές (ίσως και μοναδική) που τάσσομαι εξ ολοκλήρου με το μέρος των κυπραίων. Σε λίγο θα αρχισω να μανιφεστάρω και πύρινους λόγους κατά του ψευδοκράτους. Θα αλλάξω και νικ σε Βαντόνο Βαντόνου.
Δεν σε αναγνωρίζω![]()
![]()
Πάντως για τις Θεσσαλονικιές, έχουν δίκαιο
Γενικά οι Ελληνίδες είναι ωραίες, αλλά βόρεια είναι πιο ωραίες. Μπορεί λόγω του κλίματος
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
εσύ είσαι κλασική Κύπρια;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01![]()
Πάντως για τις Θεσσαλονικιές, έχουν δίκαιο![]()
Γενικά οι Ελληνίδες είναι ωραίες, αλλά βόρεια είναι πιο ωραίες. Μπορεί λόγω του κλίματος![]()
-
- Casper -
Όταν λες κλασική; Έχω ρίζες από Παλαιστίνη (η μάνα της μάνας μου) και 2-3 άτομα σε εστιατόριο που δούλευα με ρώτησαν αν είμαι από ΡουμανίαΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:03εσύ είσαι κλασική Κύπρια;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01![]()
Γενικά οι Ελληνίδες είναι ωραίες, αλλά βόρεια είναι πιο ωραίες. Μπορεί λόγω του κλίματος![]()
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:37εσύ είσαι συντονίστρια...εμένα ρωτάς;
πάντως αν χρειάζεσαι 3 ψηφαλάκια είναι απλό...κάνεις κάλεσμα στο νήμα των ποδολάγνων που σε έχει πολύ ψηλά...και έρχονται μαζικά οι φενταγίν σου εδώ
Παρων
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μελαχρινή του Φιλισταίου ...;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:05Όταν λες κλασική; Έχω ρίζες από Παλαιστίνη (η μάνα της μάνας μου) και 2-3 άτομα σε εστιατόριο που δούλευα με ρώτησαν αν είμαι από ΡουμανίαΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:03εσύ είσαι κλασική Κύπρια;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01
![]()
![]()
Ρουμανία Ρομά ή οριζινάλ;
- vantono
και λόγω του έντονου σλαβικού γονιδίου.- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01![]()
- vantono
ήρεμα εσύ, θα σε ρουφιανέψω.LEONAS έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:07Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:37εσύ είσαι συντονίστρια...εμένα ρωτάς;
πάντως αν χρειάζεσαι 3 ψηφαλάκια είναι απλό...κάνεις κάλεσμα στο νήμα των ποδολάγνων που σε έχει πολύ ψηλά...και έρχονται μαζικά οι φενταγίν σου εδώ
Παρων
- vantono
- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:05Όταν λες κλασική; Έχω ρίζες από Παλαιστίνη (η μάνα της μάνας μου) και 2-3 άτομα σε εστιατόριο που δούλευα με ρώτησαν αν είμαι από ΡουμανίαΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:03εσύ είσαι κλασική Κύπρια;- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01
![]()
![]()
και γιατί δεν μας τα διευκρινίζεις απο πριν όλα αυτά?
Πιθανό... βέβαια δε νομίζω ότι κάτι ξεπερνά την ομορφιά του Νοτιοανατολικου Αιγαίου. Τα έχομε ξαναπεί.- Casper - έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 18:01![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-