Τσου,με το ενα ετρωγα,με το αλλο εγραφα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
γιατί έριξες Ναίδα μονοκούκκι
καθώς φαίνεται αν ψηφίσεις ψήφισες..
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Μίνγουάηλ...
5 ισοψηφούν με 2...
Η υπερόπτης Ματσούρ ΓΑΛΗ, η μυστηριώδης νύχτα, η δυσνόητη πλην εκπάγλου καλλονής απ'ό,τι λέγεται blurose, η πολλά υποσχόμενη Custom_F και η don't speak με το ενδιαφέρον άβαταρ που από ότι συζητιέται της μοιάζει...
Μόνο 2 από τις 5 θα περάσουν στην φάση των 8...των προημιτελικών αυτού του Μουντιάλ ομορφιάς και πνεύματος κύριοι!!
Βοηθήστε τα κορίτσια μας!
Λοιπόν τρώω τώρα...μην γράψετε κάτι που θέλει επιγιοθσα απνάτηση...
5 ισοψηφούν με 2...
Η υπερόπτης Ματσούρ ΓΑΛΗ, η μυστηριώδης νύχτα, η δυσνόητη πλην εκπάγλου καλλονής απ'ό,τι λέγεται blurose, η πολλά υποσχόμενη Custom_F και η don't speak με το ενδιαφέρον άβαταρ που από ότι συζητιέται της μοιάζει...
Μόνο 2 από τις 5 θα περάσουν στην φάση των 8...των προημιτελικών αυτού του Μουντιάλ ομορφιάς και πνεύματος κύριοι!!
Βοηθήστε τα κορίτσια μας!
Λοιπόν τρώω τώρα...μην γράψετε κάτι που θέλει επιγιοθσα απνάτηση...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε συ Χόρχε, γίνεται να με ψηφίσω 3 φορές;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
εσύ είσαι συντονίστρια...εμένα ρωτάς;
πάντως αν χρειάζεσαι 3 ψηφαλάκια είναι απλό...κάνεις κάλεσμα στο νήμα των ποδολάγνων που σε έχει πολύ ψηλά...και έρχονται μαζικά οι φενταγίν σου εδώ
γκαμωτο,με ζαλισε η ομορφια της Νεραιδ...ε Ναιδας!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:22γιατί έριξες Ναίδα μονοκούκκι
καθώς φαίνεται αν ψηφίσεις ψήφισες..![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι γιατί να μην ρωτήσω; Μόνη μου είμαι εδώ μέσα;;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:37εσύ είσαι συντονίστρια...εμένα ρωτάς;
πάντως αν χρειάζεσαι 3 ψηφαλάκια είναι απλό...κάνεις κάλεσμα στο νήμα των ποδολάγνων που σε έχει πολύ ψηλά...και έρχονται μαζικά οι φενταγίν σου εδώ
Ωχ μωρέ κι εσύ. Βάλτος είσαι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Gouerino 4
Καλπαζει το ατι τζουνο
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ε πού να ξερα...2ο πολ που ανοίγω μετά από αυτό με τα γαριδάκια και 5ο ή 6ο νήμα. δεν είμαι και γούντυ που έχει ανοίξει 2000 νήματα.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:41Ναι γιατί να μην ρωτήσω; Μόνη μου είμαι εδώ μέσα;;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:37εσύ είσαι συντονίστρια...εμένα ρωτάς;
Ωχ μωρέ κι εσύ. Βάλτος είσαι;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
ναι εντυπωσιακή.
η κάσπερ που είχε θριαμβεύσει στον πρώτο γύρο μπαίνει ιδρωμένη (...
φαίνεται τώρα που οι χρήστες έχουν χρόνο...κάνουν μια πιο ώριμη επιλογή. Σε πείσμα των καιρών μας, ο ιστότοπος αυτός αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ελληνόψυχος -όπως τότε προ κρίσης που έβγαζε ΧΑ 30% ,που στις εθνικές εκλογές είχε 0.2 .
-
Nero
Θα ήταν πολύ άδικος να χάσει η Θεσσαλονικιά καλλονή απο μια κυπραία...χωρίς παρεξήγηση για τους κουμπάρουςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:46ναι εντυπωσιακή.
η κάσπερ που είχε θριαμβεύσει στον πρώτο γύρο μπαίνει ιδρωμένη (...) στην πεντάδα.
φαίνεται τώρα που οι χρήστες έχουν χρόνο...κάνουν μια πιο ώριμη επιλογή. Σε πείσμα των καιρών μας, ο ιστότοπος αυτός αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ελληνόψυχος -όπως τότε προ κρίσης που έβγαζε ΧΑ 30% ,που στις εθνικές εκλογές είχε 0.2 .
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κι όμως, ειναι απ τις ελάχιστες φορές (ίσως και μοναδική) που τάσσομαι εξ ολοκλήρου με το μέρος των κυπραίων. Σε λίγο θα αρχισω να μανιφεστάρω και πύρινους λόγους κατά του ψευδοκράτους. Θα αλλάξω και νικ σε Βαντόνο Βαντόνου.Nero έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:48Θα ήταν πολύ άδικος να χάσει η Θεσσαλονικιά καλλονή απο μια κυπραία...χωρίς παρεξήγηση για τους κουμπάρουςΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 16:46ναι εντυπωσιακή.
η κάσπερ που είχε θριαμβεύσει στον πρώτο γύρο μπαίνει ιδρωμένη (...) στην πεντάδα.
φαίνεται τώρα που οι χρήστες έχουν χρόνο...κάνουν μια πιο ώριμη επιλογή. Σε πείσμα των καιρών μας, ο ιστότοπος αυτός αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ελληνόψυχος -όπως τότε προ κρίσης που έβγαζε ΧΑ 30% ,που στις εθνικές εκλογές είχε 0.2 .![]()
εντιτ: Κάστομ,ντοντσπηκ και νύχτα ειναι έγκλημα να εχουν μείνει τόσο πισω. Ζμπρώχτε οσο προλαβαίνετε! Μα πόσο μυρωδιάδες ειστε βρε αρχιπάπαροι πχορουμιτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Νοέμ 2019, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Δε βοηθάτε όμως οι αυτόπτες μάρτυρες και οι γνωρίζοντες. ..και οι ίδιες βασικά δε μας βοηθούν
κάποια στοιχεία παραπάνω.....μια φωτο...τι χρώμα μαλλί έχουν....κάτι βρ αδερφέ
κάποια στοιχεία παραπάνω.....μια φωτο...τι χρώμα μαλλί έχουν....κάτι βρ αδερφέ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V