!!! DEVELOPMENT MODE !!!

PNTM (Phorum's Next Top Model)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:59 Μάλλον ήρθε η ώρα να την κάνουμε.
μα που πας..τώρα που άναψε το γλέντι;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:05 Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται.
.Αυτο το λεγαμε οταν ημασταν γυμνασιο,ενδιεκτικο.Αλλα,καποιοι δεν σεβονται ουτως η αλλως αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Δεν με ενδιαφερει ο σεβασμος σε εμενα,με ενδιαφερει και με αφορα ο σεβασμος στους ορους χρησης ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΔ και του σαιτ που οι χρηστες εχουν αποδεχτει τους ορους χρησης και ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν,αλλιως η εγγραφη δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθει.Και εσυ ως συντονιστρια εισαι υποχρεωμενη να συμβαδιζεις και να λειτουργεις συμφωνα με τους ορους χρησης .
Ως φυλακας λοιπον του σαιτ αυτου,ως συντονιστρια ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ,στα απαυτα μου αν σεβεσαι εμενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 20 Νοέμ 2019, 15:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:06
Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:59 Μάλλον ήρθε η ώρα να την κάνουμε.
μα που πας..τώρα που άναψε το γλέντι;

Εικόνα
Πάω για ξεκούραση και τα ξαναλέμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αγις έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:08 Εικόνα
Πολύ φοβάμαι μην ισχύει το: Όλοι γελάνε με μένα και γω με όλους...
the end
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Χωρίς να έχω διαβάσει 16 σελίδες νήματος, απ' ότι κατάλαβα κάποιες γυναίκες ετοιμάζονται να φύγουν.

Εγώ το είπα ότι έτσι όπως κάνετε, θα διώξετε τις γυναίκες.

Και ναι μεν λόγω του εργενισμού μου δεν τις μασάω, αλλά από την άλλη, στα πλαίσια της ισότητας, δεν είναι σωστή συμπεριφορά να μπαίνουν σε ανταγωνιστικό πολ χωρίς να ερωτηθούνε σαν να είναι ένα κομμάτι... account.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:08
.Αυτο το λεγαμε οταν ημασταν γυμνασιο,ενδιεκτικο.Αλλα,καποιοι δεν σεβονται ουτως η αλλως αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Δεν με ενδιαφερει ο σεμασμος σε εμενα,με ενδιαφερει και με αφορα ο σεβασμος στους οροςυ χρησης ΟΤΥ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΔ και του σαιτ που οι χρηστες εχουν αποδεχτει τους ορους χρησης και ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν,αλλιως η εγγραφη δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθει.
Ως φυλακας λοιπον του σαοτ αυτου,ως συνρτονιυσρια ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΘ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ,στα απαυτα μου αν σεβεσαι εμενα.
Tα απαυτα μας ζητουν επιτελους απο τις συνρτονιυσριες τους σαουτ αυτου λιγο σεμασμο.

Ειναι ενδιεκτικο αυτο το νημα οτι τιποτα δεν σεμαστε οι συνρτονιυσριες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

fagano3 έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:13
.Αυτο το λεγαμε οταν ημασταν γυμνασιο,ενδιεκτικο.Αλλα,καποιοι δεν σεβονται ουτως η αλλως αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Δεν με ενδιαφερει ο σεμασμος σε εμενα,με ενδιαφερει και με αφορα ο σεβασμος στους οροςυ χρησης ΟΤΥ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΔ και του σαιτ που οι χρηστες εχουν αποδεχτει τους ορους χρησης και ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν,αλλιως η εγγραφη δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθει.
Ως φυλακας λοιπον του σαοτ αυτου,ως συνρτονιυσρια ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΘ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ,στα απαυτα μου αν σεβεσαι εμενα.
Tα απαυτα μας ζητουν επιτελους απο τις συνρτονιυσριες τους σαουτ αυτου λιγο σεμασμο.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Αλλο βλεπω εγω.Για ξαναδεστο.
Αυτο το λεγαμε οταν ημασταν γυμνασιο,ενδιεκτικο.Αλλα,καποιοι δεν σεβονται ουτως η αλλως αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Δεν με ενδιαφερει ο σεβασμος σε εμενα,με ενδιαφερει και με αφορα ο σεβασμος στους ορους χρησης ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΔ και του σαιτ που οι χρηστες εχουν αποδεχτει τους ορους χρησης και ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν,αλλιως η εγγραφη δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθει.Και εσυ ως συντονιστρια εισαι υποχρεωμενη να συμβαδιζεις και να λειτουργεις συμφωνα με τους ορους χρησης .
Ως φυλακας λοιπον του σαιτ αυτου,ως συντονιστρια ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ,στα απαυτα μου αν σεβεσαι εμενα.
:wave:
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:15

Αλλο βλεπω εγω.Για ξαναδεστο.
Αυτο το λεγαμε οταν ημασταν γυμνασιο,ενδιεκτικο.Αλλα,καποιοι δεν σεβονται ουτως η αλλως αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.Δεν με ενδιαφερει ο σεβασμος σε εμενα,με ενδιαφερει και με αφορα ο σεβασμος στους ορους χρησης ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΔ και του σαιτ που οι χρηστες εχουν αποδεχτει τους ορους χρησης και ειναι υποχρεωμενοι να τους τηρουν,αλλιως η εγγραφη δεν θα μπορουσε να πραγματοποιηθει.Και εσυ ως συντονιστρια εισαι υποχρεωμενη να συμβαδιζεις και να λειτουργεις συμφωνα με τους ορους χρησης .
:wave:
Αυτο βλεπουν ομως τα απαυτα μας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εσθήρ την 20 Νοέμ 2019, 15:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΜΑΣ
ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΛΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ρε σεις έβαλε και η Kiki mat φωτο είδα σωστά; Γιατι δεν ειναι στο πολ; Επειδή είναι νιουφης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 20 Νοέμ 2019, 15:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εμένα τελικά ποιος με ψήφισε;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:24 Εμένα τελικά ποιος με ψήφισε;;
5 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Daje έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:25
Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 15:24 Εμένα τελικά ποιος με ψήφισε;;
5 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Δεν βοηθάς όμως!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”