κακως.
δεν πρεπει να υποχωρουμε σε εκβιασμους γκρινιας.
κακως.
Ασέβαστος έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:53οχι.Naida έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:46
Το καταλαβαίνω αλλά προέχει να σεβόμαστε την επιθυμία κάποιου που δεν ρωτήθηκε εξαρχής.
ειδικα οταν ο "καποιος" με αποκαλεσε γυφτο επειδη ταιζω τις γατες. αν επιθυμουσα να την κρεμασετε αναποδα, θαπρεπε να σεβαστειτε την επιθυμια μου;
σεβαστες πρεπει να γινονται οι επιθυμιες που εχουν λογικη βαση, και οχι το καθε καπριτσιο καθε στριγγλας.
Και μετά πίρε το σπίρτο και άναψε το βρεμένο πανί στο μπουκάλι που ήταν γεμάτο με βενζίνη...Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:53
μία παρεξήγηση διαπιστώνω.
δεν αφαιρέθηκε το όνομά σου επειδή πάτησες το ρουφιανόκουμπο.
αφαιρέθηκε επειδή προκρίθηκαν οι 11 πρώτες στον επόμενο γύρο ,οπότε ανανεώθηκε η λίστα.
εσύ είχες βγει τελευταία με 0 ψήφους., για αυτό αφαιρέθηκε το όνομά σου.
Ωραια βουδα μου και ξαναλεωGherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:54 Μλκα μου τι Βούδας είμαι right now;;;!!!
Φτου μου να μη με ματιάξω!!
Εφοσον δεν συμμετχω στο νημα και εχω το ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....θα βγω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΕΜΕ,ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ,ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.Δεν μπορει να μην συμμετεχω στο πολλ και στο νημα και να με εχε στα αποτελεσματα.Πριν βγεις παρακαλω πολυ να αφαιρεθει το ονοματακι μου απο αυτο το ποστ.Ξαναλεω,με βγαλατε απο το πολλ,διοτι δνε συνναινω,δεν γινεται να με βαζει το τρολλ στα αποτελεσματα λεμε,δηλαδη παλι στο θεμα.Τι δεν καταλαβαινουμε;
εν τω μεταξύ είσαι η μόνη που εδώ και 5 σελίδες αναδημοσιεύει το ποστ, ξανά και ξανά..Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:55 Ωραια,οπως ειδες οι οροι χρησης ειναι υπερ μου και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΈΣΜΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΕΤΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
οι αντρες δεν κλ... ουπς.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:56
Θέλω τον ώμο σου να κλάψω ρε!!!
Εν τω μεταξυ θα ,μαθετε να σεβεστε τους ορους χρησης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:57εν τω μεταξύ είσαι η μόνη που εδώ και 5 σελίδες αναδημοσιεύει το ποστ, ξανά και ξανά..Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:55 Ωραια,οπως ειδες οι οροι χρησης ειναι υπερ μου και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΈΣΜΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΕΤΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.![]()
Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:58Εν τω μεταξυ θα ,μαθετε να σεβεστε τους ορους χρησης.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:57εν τω μεταξύ είσαι η μόνη που εδώ και 5 σελίδες αναδημοσιεύει το ποστ, ξανά και ξανά..Εσθήρ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 14:55 Ωραια,οπως ειδες οι οροι χρησης ειναι υπερ μου και ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΈΣΜΑ ΛΕΜΕ.ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΕΤΧΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.![]()
Οταν ο αλλος δεν γουσταρει και εχει το δικαιωμα να κανει αναφορα και να αφαιρεθει απο μαλακιες,θα το σεβεστε.Χρηστες και οδιτες
Μαλλον.Οποιος θελει τρολαρει ,εχει το καθε δικαιωμα ,οποιος δεν γουσταρει ,το μπουλινγκ δεν περναει.ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΕς ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΛΑΚΑ που θελω εγω,οχι με το ζορυ.Μάλλον ήρθε η ώρα να την κάνουμε.
σε μια βδομάδα. αποχωρούν 3.