!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτική από σήμερα στη Βαυαρία η παρουσία σταυρών σε όλα τα δημόσια κτήρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Υποχρεωτική από σήμερα στη Βαυαρία η παρουσία σταυρών σε όλα τα δημόσια κτήρια
True story. Γι' αυτό δεν γίνονται γάμοι καθολικών-ορθοδόξων και βαφτίσεις καθολικών στην Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Υποχρεωτική από σήμερα στη Βαυαρία η παρουσία σταυρών σε όλα τα δημόσια κτήρια
Έχω βρεθεί σε γάμο καθολικού-ορθόδοξου στην Ελλάδαhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:42 True story. Γι' αυτό δεν γίνονται γάμοι καθολικών-ορθοδόξων και βαφτίσεις καθολικών στην Ελλάδα.
- hellegennes
Ή δεν το ήξερε η εκκλησία ή έπεσαν σε παπά που λέει ναι σε όλα (μπορεί να πήρε και το εξτραδάκι του).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Για ποιον πόλεμο μιλάς; δεν κατάλαβα;ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:16Κακώς προτιμήσαμε το φέσιΥδράργυρος έγραψε: 02 Ιουν 2018, 00:12
Δεν εισαστε το ιδιο. Και σταυροφορια κανανε εναντιον σας, και το φεσι προτιμησατε απ αυτους
Ο πόλεμος που δέχεται ο καθολικισμός και ο προτεσταντισμός είναι ο ίδιος με τον πόλεμο που δέχεται η ορθοδοξία σήμερα πάντως, όπως όλα τα κομμάτια της ευρωπαϊκής παράδοσης. Κάθε νίκη στον πόλεμο αυτό, είναι κοινή και όλων των ευρωπαικών λαών.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Esperos
Αρσενικοί και οι δύο ;ST48410 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:43Έχω βρεθεί σε γάμο καθολικού-ορθόδοξου στην Ελλάδαhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:42 True story. Γι' αυτό δεν γίνονται γάμοι καθολικών-ορθοδόξων και βαφτίσεις καθολικών στην Ελλάδα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
όχι βέβαια.Esperos έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:56Αρσενικοί και οι δύο ;ST48410 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:43Έχω βρεθεί σε γάμο καθολικού-ορθόδοξου στην Ελλάδαhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:42 True story. Γι' αυτό δεν γίνονται γάμοι καθολικών-ορθοδόξων και βαφτίσεις καθολικών στην Ελλάδα.
- Esperos
Ε μα, έτσι που το έγραψες το μυαλό μας πήγε αλλού, να βάζετε σωστά τα γένη όταν γράφετε, έχουν δει πολλά τα ματια μας.
Για να το ξεκαθαρίσουμε. Η λέξη αιρετικός έχει αρνητική χροιά. Χρησιμοποιείται ας πούμε υποτιμητικά. Στη ουσία του ζητήματος εφ' όσων Ορθόδοξοι και Ρωμαιοκαθολικοί δε βρίσκονται σε εκκλησιαστική κοινωνία μεταξύ τους, ναι, οι μεν θεωρούν τους δε αιρετικούς. Τι σημαίνει αιρετικός; Ότι διδάσκει κάτι άλλο από το δόγμα που διδάσκει η Εκκλησία. Εξ' ου και η λέξη αλλόδοξος. Είναι η επίσημη λέξη που χρησιμοποιείται για Ρωμαιοκαθολικούς, Προτεστάντες κτλ. Είναι ομολογίες με ιστορία και εκατομμύρια κόσμο και επειδή για διάφορους λόγους πρέπει με κάποιο τρόπο να έχεις κανάλια επικοινωνίας μαζί τους και να κάνεις διάλογο για οποιοδήποτε θέμα χρησιμοποιείς την όμορφη λέξη αλλόδοξος, ή ετερόδοξος για να μην τον πεις αιρετικό.
Σχετικά με τα μυστήρια που αναφέρθηκαν. Γάμοι επιτρέπονται με αυτές τις αναγνωρισμένες χριστιανικές ομολογίες κατ' οικονομίαν (σαν να λέμε με αστερίσκο). Σου λέει εφ' όσων ένα ζευγάρι θέλει να είναι μαζί και αφού ο ετερόδοξος αποδέχεται έστω τα πολύ βασικά της Πίστης μας, ας τους παντρέψουμε να μην είναι αστεφάνωτοι. Το άλλο για τις βαφτίσεις Καθολικών δεν το έπιασα. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ναι γίνονται στην Ελλάδα βαφτίσεις Ρωμαιοκαθολικών σε Ρωμαιοκαθολικούς ναούς που υπάρχουν στη χώρα, όπως και στη Ρώμη γίνονται βαφτίσεις Ορθοδόξων σε Ορθόδοξους ναούς που υπάρχουν εκεί. Τι σχέση έχει αυτό; Δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ των δύο δογμάτων.
Σχετικά με τα μυστήρια που αναφέρθηκαν. Γάμοι επιτρέπονται με αυτές τις αναγνωρισμένες χριστιανικές ομολογίες κατ' οικονομίαν (σαν να λέμε με αστερίσκο). Σου λέει εφ' όσων ένα ζευγάρι θέλει να είναι μαζί και αφού ο ετερόδοξος αποδέχεται έστω τα πολύ βασικά της Πίστης μας, ας τους παντρέψουμε να μην είναι αστεφάνωτοι. Το άλλο για τις βαφτίσεις Καθολικών δεν το έπιασα. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Ναι γίνονται στην Ελλάδα βαφτίσεις Ρωμαιοκαθολικών σε Ρωμαιοκαθολικούς ναούς που υπάρχουν στη χώρα, όπως και στη Ρώμη γίνονται βαφτίσεις Ορθοδόξων σε Ορθόδοξους ναούς που υπάρχουν εκεί. Τι σχέση έχει αυτό; Δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ των δύο δογμάτων.
- Esperos
Φίλε, άμα είναι λίγοι και χτυπάνε και πόρτες (πχ γιαχωβάδες), είναι αιρετικοί, άμα είναι πολλοί και έχουν και κανένα κράτος, είναι χριστιανοί τάδε.Panos07 έγραψε: 04 Ιουν 2018, 01:59 Για να το ξεκαθαρίσουμε. Η λέξη αιρετικός έχει αρνητική χροιά. Χρησιμοποιείται ας πούμε υποτιμητικά. Στη ουσία του ζητήματος εφ' όσων Ορθόδοξοι και Ρωμαιοκαθολικοί δε βρίσκονται σε εκκλησιαστική κοινωνία μεταξύ τους, ναι, οι μεν θεωρούν τους δε αιρετικούς. Τι σημαίνει αιρετικός; Ότι διδάσκει κάτι άλλο από το δόγμα που διδάσκει η Εκκλησία. Εξ' ου και η λέξη αλλόδοξος. Είναι η επίσημη λέξη που χρησιμοποιείται για Ρωμαιοκαθολικούς, Προτεστάντες κτλ. Είναι ομολογίες με ιστορία και εκατομμύρια κόσμο και επειδή για διάφορους λόγους πρέπει με κάποιο τρόπο να έχεις κανάλια επικοινωνίας μαζί τους και να κάνεις διάλογο για οποιοδήποτε θέμα χρησιμοποιείς την όμορφη λέξη αλλόδοξος, ή ετερόδοξος για να μην τον πεις αιρετικό.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οι καθολικοί είναι ήδη βαπτισμένοι και νέο βάπτισμα απαγορεύεται από το σύμβολο της πίστεως: Ομολογώ ΕΝ (ΕΝΑ) βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2018, 00:42True story. Γι' αυτό δεν γίνονται γάμοι καθολικών-ορθοδόξων και βαφτίσεις καθολικών στην Ελλάδα.
Ποιος μαλάκας βαπτίζει καθολικούς στην Ελλάδα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
σε καποια μερη στην ελλαδα υπαρχουν ακομα καθολικοι οποτε ολο και καποιοι θα βαφτιζονται
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Esperos
Εγώ έχω βρεθεί στην Αγγλία σε καθολική εκκλησία και έχω παρακολουθήσει καθολικό βάπτισμα, μια χαρά τελετή ήταν.
- Nandros
Σωστά. Το μυαλό μου πήγε σε ήδη βαπτισμένο καθολικό που τον ξαναβάπτισαν ορθόδοξο στην Ελλάδα και επειδή μου έτυχε τέτοια περίπτωση.alekhine έγραψε: 04 Ιουν 2018, 14:20σε καποια μερη στην ελλαδα υπαρχουν ακομα καθολικοι οποτε ολο και καποιοι θα βαφτιζονται
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
stergiosbik
Kατσε ρε Ναδρε γιατι με μπερδεψες.
Ενας που ειναι Καθολικος δεν μπορει να γινει Ορθοδοξος;
Πολυ παραξενο εως και απιθανο μου φαινεται.
- Nandros
Βεβαίως, αλλά ΔΕΝ ξαναβαπτίζεται, αφού είναι ήδη βαπτισμένος.stergiosbik έγραψε: 04 Ιουν 2018, 15:05Kατσε ρε Ναδρε γιατι με μπερδεψες.
Ενας που ειναι Καθολικος δεν μπορει να γινει Ορθοδοξος;
Πολυ παραξενο εως και απιθανο μου φαινεται.
Μεταβολή θρησκεύματος γίνεται αφού ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει στο Ληξιαρχείο του τόπου όπου έχει δηλωθεί η γέννηση του, το πιστοποιητικό του Λειτουργού που αναφέρει το δόγμα στο οποίο έχει πλέον εισχωρήσει.
Από το ΚΕΠ μου λένε πιστοποιητικό γέννησης θέλουν και συμπληρώνεις μετά μια αίτηση στο Ληξιαρχείο ενώ από την άλλη το Ληξιαρχείο μου είπαν ότι εκτός από το πιστοποιητικό θέλουν μια βεβαίωση από καθολική εκκλησία (στη περίπτωση μου).
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 7 Απαντήσεις