1987Cavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:15Ποιά εποχή? Με τρομάζεις.
Κι η γιαγιά μου έτσι έλεγε," φτάνει τα βροντάς."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
- Dwarven Blacksmith
Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"
Ούτε που κατάλαβες τι σου είπε, νόμιζες ότι μιλάει για σένα ενώ ήταν ξεκάθαρο που αναφέρεται και έγραψες μεγάλη παπαρια, αντικειμενικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:13Εγώ αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες εσύ καλή μου. Και δεν ξεγράφει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:07Ρε συ Γαλή,για όνομα, θα πεις τη μαλάκια για να μου την πειςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:58
Και από που συμπέρανες ότι έχω 10ετή απουσία από τον εργασιακό χώρο;
Από την αφελή αντίληψη ότι επειδή έκοψα τον ΟΑΕΕ, σταμάτησα και την εργασία;![]()
Έχεις απολύτως νηπιακή άποψη για τα εργασιακά γενικώς, μικρή μου.![]()
Στη γυναίκα που είπες ότι γουστάρει να μείνει σπίτι γιατί το συνεννοήθηκε με τον σύντροφό της αναφερομουν. Που στο καλό κόλλας εσυ προσωπικά; Και πως να ξέρω εγώ ότι εσύ είχες ΟΑΕΕ και τον έχεις διακόψει εδώ και 10 χρόνια. Που τελικά έτσι εξηγούνται και οι θέσεις σου με τα εργασιακά και τους εργοδότες.
Ήταν όντως πολύ ενδιαφέρον και για το ποιος έκανε τη μαλακία, άσ' το καλύτερα.
Με ό,τι συνεπάγεται αυτό, έτσι;![]()
Ήταν τότε που είχε βγει για έρευνες το Χόρα;Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:201987Cavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:15Ποιά εποχή? Με τρομάζεις.Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 13:34
Θυμήθηκα Σαλονίκη ,Μελενίκου και φοιτητική ζωή που όταν κάποιος έχανε και βροντούσε, έβγαιναν οι γειτόνισσες στα παράθυρα και φώναζαν: "μη χτυπάτε τα πούλια"!!![]()
Κι η γιαγιά μου έτσι έλεγε," φτάνει τα βροντάς."![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πες μου τη δική σου ερμηνεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:23Ούτε που κατάλαβες τι σου είπε, νόμιζες ότι μιλάει για σένα ενώ ήταν ξεκάθαρο που αναφέρεται και έγραψες μεγάλη παπαρια, αντικειμενικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:13Εγώ αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες εσύ καλή μου. Και δεν ξεγράφει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:07
Ρε συ Γαλή,για όνομα, θα πεις τη μαλάκια για να μου την πεις![]()
Στη γυναίκα που είπες ότι γουστάρει να μείνει σπίτι γιατί το συνεννοήθηκε με τον σύντροφό της αναφερομουν. Που στο καλό κόλλας εσυ προσωπικά; Και πως να ξέρω εγώ ότι εσύ είχες ΟΑΕΕ και τον έχεις διακόψει εδώ και 10 χρόνια. Που τελικά έτσι εξηγούνται και οι θέσεις σου με τα εργασιακά και τους εργοδότες.
Έτσι από περιέργεια.
Η άποψη σου είναι ότι μια γυναίκα που κάνει τη χ συμφωνία με το σύντροφο της αποφασίζει να φύγει μετά μια 10ετία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι
Με ανακουφίζεις. Στην ίδια οδό σε φοιτητόσπιτο, εγώ μουσαφίρης το 1994. Πάλι τάβλια.Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:201987Cavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:15Ποιά εποχή? Με τρομάζεις.Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 13:34
Θυμήθηκα Σαλονίκη ,Μελενίκου και φοιτητική ζωή που όταν κάποιος έχανε και βροντούσε, έβγαιναν οι γειτόνισσες στα παράθυρα και φώναζαν: "μη χτυπάτε τα πούλια"!!![]()
Κι η γιαγιά μου έτσι έλεγε," φτάνει τα βροντάς."![]()
Ordem e Progresso.
Οκ, συνεννοηθήκαμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Μιλούσατε για μια γυναίκα που έχει επιλέξει τα οικιακά. Και σταδιακά ο σύντροφος της χρησιμοποιεί τον οικονομικό έλεγχο για να την ελέγχει γενικότερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:25Πες μου τη δική σου ερμηνεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:23Ούτε που κατάλαβες τι σου είπε, νόμιζες ότι μιλάει για σένα ενώ ήταν ξεκάθαρο που αναφέρεται και έγραψες μεγάλη παπαρια, αντικειμενικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:13
Εγώ αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες εσύ καλή μου. Και δεν ξεγράφει.
Έτσι από περιέργεια.
Η άποψη σου είναι ότι μια γυναίκα που κάνει τη χ συμφωνία με το σύντροφο της αποφασίζει να φύγει μετά μια 10ετία;![]()
Εσυ λες σιγά αν συμβεί αυτό φεύγεις. Και η Ναιδα σου είπε ότι δεν είναι τόσο απλό να επιστρέψεις στην αγορά εργασίας όποτε θες. Αλλά επειδή είπε "κ ΓΑΛΗ" αντί για "κ Ευτερπη" εσύ βίδωσες και άρχισες να λες για σένα.
Εντωμεταξύ κάθε φορά που βρίσκω τέτοια άρθρα, θα τα βάζω στη Νάιδα να τα βλέπει.
"πρέπει να αλλάξει η γλώσσα ώστε να χρησιμοποιούνται πιο ουδέτερες λέξεις;"
https://unbabel.com/blog/language-gender-neutral/
Από "σοβαρό" ΜΜΕ. Δεν το λέει κάποια τρελή στον δρόμο.
"πρέπει να αλλάξει η γλώσσα ώστε να χρησιμοποιούνται πιο ουδέτερες λέξεις;"
https://unbabel.com/blog/language-gender-neutral/
Από "σοβαρό" ΜΜΕ. Δεν το λέει κάποια τρελή στον δρόμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
OMG!ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:13Εγώ αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες εσύ καλή μου. Και δεν ξεγράφει.Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:07Ρε συ Γαλή,για όνομα, θα πεις τη μαλάκια για να μου την πειςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:58
Και από που συμπέρανες ότι έχω 10ετή απουσία από τον εργασιακό χώρο;
Από την αφελή αντίληψη ότι επειδή έκοψα τον ΟΑΕΕ, σταμάτησα και την εργασία;![]()
Έχεις απολύτως νηπιακή άποψη για τα εργασιακά γενικώς, μικρή μου.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς επειδή είπε κυρία ΓΑΛΗ κι επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος που με ξέρει, προτείνω στο κάθε ναϊδοσούργελο* να είναι πολύ πιο προσεκτικό στις εκφράσεις του γιατί στο παρελθόν έχω αφήσει χώρο σε πολλούς τέτοιους αεράτους και δεν προτίθεμαι να το ξανακάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:32Μιλούσατε για μια γυναίκα που έχει επιλέξει τα οικιακά. Και σταδιακά ο σύντροφος της χρησιμοποιεί τον οικονομικό έλεγχο για να την ελέγχει γενικότερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:25Πες μου τη δική σου ερμηνεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:23
Ούτε που κατάλαβες τι σου είπε, νόμιζες ότι μιλάει για σένα ενώ ήταν ξεκάθαρο που αναφέρεται και έγραψες μεγάλη παπαρια, αντικειμενικά.
Έτσι από περιέργεια.
Η άποψη σου είναι ότι μια γυναίκα που κάνει τη χ συμφωνία με το σύντροφο της αποφασίζει να φύγει μετά μια 10ετία;![]()
Εσυ λες σιγά αν συμβεί αυτό φεύγεις. Και η Ναιδα σου είπε ότι δεν είναι τόσο απλό να επιστρέψεις στην αγορά εργασίας όποτε θες. Αλλά επειδή είπε "κ ΓΑΛΗ" αντί για "κ Ευτερπη" εσύ βίδωσες και άρχισες να λες για σένα.
*Με την επίσης γενική έννοια, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Cavaliere, δες το ως αποστασιοποιημένη σκηνοθεσία. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Το ένα δεν αναιρεί το αλλο btw. Ποιος ειπε οτι ολα στη ζωη ειναι ευκολα; man up, you pussies. Woman up. Or whatever. Τα περισσότερα σωστα πράγματα που κάνουμε δεν ειναι ευκολα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:32 .
Εσυ λες σιγά αν συμβεί αυτό φεύγεις. Και η Ναιδα σου είπε ότι δεν είναι τόσο απλό να επιστρέψεις στην αγορά εργασίας όποτε θες.
Εγώ πιστεύω ότι τα περισσότερα σωστά πράγματα που θεωρήσαμε ότι κάναμε, τελικώς αποδείχθηκαν λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτσε, κάτσε να καταλάβω, κάπου συνέπεσε αυτό που είπα με κάτι στην ζωή σου κι από κει έβγαλες το συμπέρασμα ότι κάτι ξέρω για σένα και γι' αυτό είπα κ. Γαλή κτλ και γι' αυτό αφήνιασες.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:37Ακριβώς επειδή είπε κυρία ΓΑΛΗ κι επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος που με ξέρει, προτείνω στο κάθε ναϊδοσούργελο* να είναι πολύ πιο προσεκτικό στις εκφράσεις του γιατί στο παρελθόν έχω αφήσει χώρο σε πολλούς τέτοιους αεράτους και δεν προτίθεμαι να το ξανακάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:32Μιλούσατε για μια γυναίκα που έχει επιλέξει τα οικιακά. Και σταδιακά ο σύντροφος της χρησιμοποιεί τον οικονομικό έλεγχο για να την ελέγχει γενικότερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:25
Πες μου τη δική σου ερμηνεία.
Έτσι από περιέργεια.
*Με την επίσης γενική έννοια, έτσι;![]()
Μλκ μου τι λες τώρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
-