!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:32
Alien666 έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:27
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:22
Εντάξει αν βρω θα σου πω για να αλλάξεις οπτική.
Εγώ πάντως μαζί σου είμαι, με την έννοια ότι προτιμώ την απόλυτη ισότητα σε όλα, παρά αυτό που δηλώνει αυτή η κυρία.
Ναι βέβαια μπαμ κάνει.
Το ξέρεις ότι κάνει μπαμ, αλλά δεν θέλεις να το παραδεχτείς. Εγώ εναντίον του περιορισμού της ελευθερίας είμαι. Ο καθένας να κάνει ό,τι γουστάρει στα πλαίσια του νόμου. Με αυτό συμφωνείς;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ

Re: Ευδοκία Ρουμελιώτη: "Δεν ξέρω αν είμαι υπέρ της ισότητας των φύλων, μου αρέσει να είμαι λίγο πιο κάτω από τον άντρα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:35
Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:32 naida εναντιον γαλης
χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
Spoiler
Αυτό το χιχιχιιχι είναι είναι πολύ θηλυπρεπές, να το προσέξεις.
είδα τον αλμοδοβαρ πυτισσα χτες και επηρεάστηκα :-? :-? :-?
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 01:59
O Αδάμ φταίει για όλα Χόρχε μου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:28
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 14:56

Η εργασία δεν συνεπάγεται πάντα οικονομική ανεξαρτησία και πολύ περισσότερο δεν συνεπάγεται ισχύ.
Ακόμη και στο παρελθόν περισσότερη ισχύ είχε μια γυναίκα με μεγάλη προίκα απέναντι στον "φτωχό" εργαζόμενο σύζυγο της.

Και ας μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει ο ισχυρός και ο ανίσχυρος μεταξύ των εργαζομένων.
Κι εδώ δεν παίζει διαχωρισμός των φύλων.
Μα δεν μίλησα για την εργασία της γυναικας. Μίλησα για οικονομικη ανεξαρτησία της γυναίκας. Αυτή της δίνει την δύναμη να βλέπει τον άντρα ίσο απεναντι της. Άμα εξαρτάσαι από τον άλλο ακόμα και για να πάρεις τις σερβιέτες σου @@ ίση θα αισθανθείς. Κι εκεί φυσικά θα σου βγει το κόμπλεξ, το μίσος, κτλ κτλ γιατί υποχρεώνεσαι να είσαι υπό.
Και συνήθως την οικον. Ανεξαρτησία στην παρέχει η εργασία σου.
Τα αναφορικά με την ισότητα, τα έχω ήδη ξεκαθαρίσει. Οπότε, ειλικρινά δεν καταλαβαίω σε ποια "δύναμη" αναφέρεσαι. Στην φοβερή και τρομερή δύναμη που δίνει η εργασία στη γυναίκα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και βαθμού ικανοτήτων, δυσκολίας ή κούρασης; Σιγά το δύσκολο στην τελική.

Ακόμη και ως γυναίκα, περισσότερο θα εκτιμήσω τις ικανότητες μιας γυναίκας που μπορεί να κουμαντάρει μόνη της ένα σπίτι, από μία που κάθεται 9-5 σ' ένα γραφείο. Με την ίδια ακριβώς λογική που θα σκεφτώ για τον οποιονδήποτε άντρα.

Προσωπικώς, δεν θα ένοιωθα καθόλου μειονεκτικά αν για τον χ ή ψ λόγο έπρεπε να μείνω σπίτι.

Γιατί να νοιώσω; :lol:
Ναι σε αυτή ακριβώς την τρομερή δύναμη που δίνει η εργασία και κατ' επέκταση η οικονομική ανεξαρτησία στις γυναίκες λέω. Ανεκτίμητη. Η οποία φυσικά ισχύει και για τα δύο φύλα. Αλλά αναφέρω τις γυναίκες γιατί αυτές συζητάμε.
Να κάτσεις σπίτι να κάνεις τι; Να φροντίσεις τον Αγά μη του λείψει το σιδερωμενο σωβρακο; Οκ άλλη μπορεί να γουστάρει να σιδερώνει σωβρακο του Άντρος και να νιώθει και καλά και αυτό να είναι το όνειρο της ζωής της. Γούστα είναι αυτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vagabondo έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:33
Προσωπικώς, δεν θα ένοιωθα καθόλου μειονεκτικά αν για τον χ ή ψ λόγο έπρεπε να μείνω σπίτι.

Γιατί θα ζητάς από τον άνδρα σου λεφτά για να αγοράσεις σερβιέτες, κι αυτός δεν θα σου δίνει. Γι' αυτό!
Μα ο λόγος που δεν θα ένοιωθα μειονεκτικά είναι ότι ξέρω ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνη μου ΚΑΙ στο εργασιακό πεδίο. Θα μείνω σπίτι αν αυτό προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής -και χαλαρώνει αντίστοιχα- και τους δύο. Αυτό σημαίνει προϊόν δικής μου συνειδητής επιλογής και όχι εκπλήρωση της δικής του απαίτησης.

Οπότε, στην κωμική φάση που αναφέρεις, απλώς θα φύγω. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:38
Ναι σε αυτή ακριβώς την τρομερή δύναμη που δίνει η εργασία και κατ' επέκταση η οικονομική ανεξαρτησία στις γυναίκες λέω. Ανεκτίμητη. Η οποία φυσικά ισχύει και για τα δύο φύλα. Αλλά αναφέρω τις γυναίκες γιατί αυτές συζητάμε.
Να κάτσεις σπίτι να κάνεις τι; Να φροντίσεις τον Αγά μη του λείψει το σιδερωμενο σωβρακο; Οκ άλλη μπορεί να γουστάρει να σιδερώνει σωβρακο του Άντρος και να νιώθει και καλά και αυτό να είναι το όνειρο της ζωής της. Γούστα είναι αυτά.
Δεν ξέρω ρε Νάιδα, εσύ χοροπηδάς κάθε φορά που έχει τριήμερο, όχι εγώ.

Αν γούσταρες τόσο πολύ την εργασία σου, υποθέτω ότι δεν θα το έκανες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:45

Γιατί θα ζητάς από τον άνδρα σου λεφτά για να αγοράσεις σερβιέτες, κι αυτός δεν θα σου δίνει. Γι' αυτό!
στην κωμική φάση που αναφέρεις, απλώς θα φύγω. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :lol:
είναι αυτό που λέμε:

δεν τις φοράς και πετααααάς
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:45

Μα ο λόγος που δεν θα ένοιωθα μειονεκτικά είναι ότι ξέρω ότι μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνη μου ΚΑΙ στο εργασιακό πεδίο. Θα μείνω σπίτι αν αυτό προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής -και χαλαρώνει αντίστοιχα- και τους δύο. Αυτό σημαίνει προϊόν δικής μου συνειδητής επιλογής και όχι εκπλήρωση της δικής του απαίτησης.

Οπότε, στην κωμική φάση που αναφέρεις, απλώς θα φύγω. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά. :lol:
Και θα πας που και με τι καμάρι μου; ή μήπως πιστεύεις με πχ 10ετή απουσία από τον εργασιακό κλάδο θα σου ανοίξουν την πόρτα και θα σου πουν κ. Γαλη μου εσάς περιμέναμε περάστε. Αυταπάτες νεαρού κοριτσιού έχεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:47

Περισσότερο χοροπηδάω όμως κάθε 15 και 30 :102:
Άβαταρ μέλους

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:47

κλασσικά γαληικές νοηματικες ακροβασίες :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:53 Και θα πας που και με τι καμάρι μου; ή μήπως πιστεύεις με πχ 10ετή απουσία από τον εργασιακό κλάδο θα σου ανοίξουν την πόρτα και θα σου πουν κ. Γαλη μου εσάς περιμέναμε περάστε. Αυταπάτες νεαρού κοριτσιού έχεις.
Και από που συμπέρανες ότι έχω 10ετή απουσία από τον εργασιακό χώρο;
Από την αφελή αντίληψη ότι επειδή έκοψα τον ΟΑΕΕ, σταμάτησα και την εργασία; :lol:

Έχεις απολύτως νηπιακή άποψη για τα εργασιακά γενικώς, μικρή μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:58
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:53 Και θα πας που και με τι καμάρι μου; ή μήπως πιστεύεις με πχ 10ετή απουσία από τον εργασιακό κλάδο θα σου ανοίξουν την πόρτα και θα σου πουν κ. Γαλη μου εσάς περιμέναμε περάστε. Αυταπάτες νεαρού κοριτσιού έχεις.
Από την αφελή αντίληψη ότι επειδή έκοψα τον ΟΑΕΕ, σταμάτησα και την εργασία; :lol:

Ρε συ Γαλή,για όνομα, θα πεις τη μαλάκια για να μου την πεις :lol:
Στη γυναίκα που είπες ότι γουστάρει να μείνει σπίτι γιατί το συνεννοήθηκε με τον σύντροφό της αναφερομουν. Που στο καλό κόλλας εσυ προσωπικά; Και πως να ξέρω εγώ ότι εσύ είχες ΟΑΕΕ και τον έχεις διακόψει εδώ και 10 χρόνια. Που τελικά έτσι εξηγούνται και οι θέσεις σου με τα εργασιακά και τους εργοδότες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 16:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 15:58

Ρε συ Γαλή,για όνομα, θα πεις τη μαλάκια για να μου την πεις :lol:
Στη γυναίκα που είπες ότι γουστάρει να μείνει σπίτι γιατί το συνεννοήθηκε με τον σύντροφό της αναφερομουν. Που στο καλό κόλλας εσυ προσωπικά; Και πως να ξέρω εγώ ότι εσύ είχες ΟΑΕΕ και τον έχεις διακόψει εδώ και 10 χρόνια. Που τελικά έτσι εξηγούνται και οι θέσεις σου με τα εργασιακά και τους εργοδότες.
Εγώ αναφέρομαι σε αυτό που έγραψες εσύ καλή μου. Και δεν ξεγράφει.
Ήταν όντως πολύ ενδιαφέρον και για το ποιος έκανε τη μαλακία, άσ' το καλύτερα.

Με ό,τι συνεπάγεται αυτό, έτσι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Στύγιος έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 13:34
Cavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 13:24
Naida έγραψε: 17 Νοέμ 2019, 13:18

Δεν ξέρω σκακι αλλά στο τάβλι είμαι άχαστη :lol:
Αλλά όταν χάνεις, βροντάει, ε? :lol:
Θυμήθηκα Σαλονίκη ,Μελενίκου και φοιτητική ζωή που όταν κάποιος έχανε και βροντούσε, έβγαιναν οι γειτόνισσες στα παράθυρα και φώναζαν: "μη χτυπάτε τα πούλια"!! :lol:
Ποιά εποχή? Με τρομάζεις. :smt005:

Κι η γιαγιά μου έτσι έλεγε," φτάνει τα βροντάς."
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ναι αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανονισμοί για διατάραξη στις ώρες κοινής ησυχίας.

Αλλά οι ταβλοπαίχτες δεν καταλαβαίνουν. Ξέρουν δεν ξέρουν τάβλι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”