Τοτε για να μπεις να δεις αγωνα του Ηρακλη επρεπε να περασεις απο 2-3 ελεγχους των ΜΑΤ συν του καθε μπραβου.Αφου ο μαφιοζος ηθελε να παιζουμε τους εντος εδρας αγωνες με αδειο γηπεδο.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:10 Διακοπές
Έβαζε 150 μπράβους.Δηλαδή πιο πολλοί από τους οπαδούς ήταν;
Μήπως τους έβαζε για να φαίνεσται πολλοί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Φοβόταν την δυναμική του λαού του ηρακλή.είναι φως φανάρι.αντε βρε ανύπαρκτε πήγαινε να μαλώσεις με τους οπαδούς του αγροτικού,γιατί παραπάνω δεν είστε.zteo έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:26Τοτε για να μπεις να δεις αγωνα του Ηρακλη επρεπε να περασεις απο 2-3 ελεγχους των ΜΑΤ συν του καθε μπραβου.Αφου ο μαφιοζος ηθελε να παιζουμε τους εντος εδρας αγωνες με αδειο γηπεδο.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:10 Διακοπές
Εσεις οι βαζελοι που εισαστε πολλοι βγαλτε τον Τσιπρα πρωθυπουργο ξανα.Τετοιο ρουσφετι σας εκανε.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:28Φοβόταν την δυναμική του λαού του ηρακλή.είναι φως φανάρι.αντε βρε ανύπαρκτε πήγαινε να μαλώσεις με τους οπαδούς του αγροτικού,γιατί παραπάνω δεν είστε.zteo έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:26Τοτε για να μπεις να δεις αγωνα του Ηρακλη επρεπε να περασεις απο 2-3 ελεγχους των ΜΑΤ συν του καθε μπραβου.Αφου ο μαφιοζος ηθελε να παιζουμε τους εντος εδρας αγωνες με αδειο γηπεδο.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:10 Διακοπές
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
Είναι λίγο γελοιο να συγκρίνεις τον κόσμο του Παναθηναικού με τον ηρακλακο.
Ποιος παναθηναικός τον ψήφισε τον Τσίπρα;
Από το 2008 τουλάχιστον,κατάρες τον ρίχνουν.Βέβαια στο μυαλό σου,μιας και μυρωδιάς,οι παναθηναικοί τον βγάλανε πρωιυπουργο.
Ποιος παναθηναικός τον ψήφισε τον Τσίπρα;
Από το 2008 τουλάχιστον,κατάρες τον ρίχνουν.Βέβαια στο μυαλό σου,μιας και μυρωδιάς,οι παναθηναικοί τον βγάλανε πρωιυπουργο.
- Rocco Siffredi
αλαφουζος δεν παταγε γηπεδοzteo έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:26Τοτε για να μπεις να δεις αγωνα του Ηρακλη επρεπε να περασεις απο 2-3 ελεγχους των ΜΑΤ συν του καθε μπραβου.Αφου ο μαφιοζος ηθελε να παιζουμε τους εντος εδρας αγωνες με αδειο γηπεδο.Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Ιουν 2018, 12:10 Διακοπές
χρυσή σελίδα σήμερα στην ιστορία του κλακου, τους έψησε ο αλλος τους βαζελους να μπουν σε σύγκριση
Δεν τους εψησα εγω μονοι τους μπηκαν.Εδω που ειμαι ερχονται.jason έγραψε: 03 Ιουν 2018, 14:50 χρυσή σελίδα σήμερα στην ιστορία του κλακου, τους έψησε ο αλλος τους βαζελους να μπουν σε σύγκριση
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
O άνθρωπος ζει εκτός πραγματικότητας. Ξεχνά ότι οι βάζελοι έχουν στο δήμο τους τον πιο αντι-παναθηναϊκό δήμαρχο που θα μπορούσαν να έχουν. (Καμίνη) Δείγμα ότι δε ψηφίζουν με οπαδικά κριτήρια.
Ξεχνά ότι είναι η μόνη ομάδα που κατέβασε 30.000 κόσμο κατά της διοίκησής της.
Και φυσικά ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε την προοπτική του Βοτανικού.
Ζει στον κόσμο του, είναι προφανές. Μην προσπαθείτε να κάνετε διάλογο με ανθρώπους που τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από αναρχοπρέζακες της θ. 10.
υ.γ: Πληρώστε τα χρέη σας γύφτοι ηρακληδείς
Ζει στον κόσμο του, είναι προφανές. Μην προσπαθείτε να κάνετε διάλογο με ανθρώπους που τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από αναρχοπρέζακες της θ. 10.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Εκει που ειμουν με Παπαθανασακη εισαι.Μονο που ο Ηρακλης επεβιωσε και με την βοηθεια της ΑΘ10.Αναμενεται μεγαλος οπαδικος αφανισμος στον ΠΑΟ.Ο αγωνας της επιβιωσης σας τωρα ξεκιναει.elchav έγραψε: 03 Ιουν 2018, 16:30 O άνθρωπος ζει εκτός πραγματικότητας. Ξεχνά ότι οι βάζελοι έχουν στο δήμο τους τον πιο αντι-παναθηναϊκό δήμαρχο που θα μπορούσαν να έχουν. (Καμίνη) Δείγμα ότι δε ψηφίζουν με οπαδικά κριτήρια.
Απο εκει και περα οργανωμενοι και δημοσιογραφοι ελεγχοντε απο τον Αλαφουζο.Καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
Υ.Γ. Σε 1-2 χρονια δεν θα μιλατε για πρωταθληματα η τιτλους.Αυτα ξεχαστε τα για καμια 20-30 χρονια.Θα μιλατε για το εαν θα βγαζετε την χρονια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πάλι μπήκες σε αυτιστικό mode, και δεν διάβασες το ποστ μου που καταρρίπτει ότι βλακεία είπες.
Τα γραφικά περί αφανισμού και διάλυσης, δεν τα σχολιάζω, δεν είμαστε ΑΕ Ποντίων.
Τώρα, για το ότι οι οργανωμένοι στηρίζουν Αλαφούζο, με ηρεμία το μαύρο στην Αυτόνομη (ΛΟΛ) Θύρα 10...
Τα γραφικά περί αφανισμού και διάλυσης, δεν τα σχολιάζω, δεν είμαστε ΑΕ Ποντίων.
Τώρα, για το ότι οι οργανωμένοι στηρίζουν Αλαφούζο, με ηρεμία το μαύρο στην Αυτόνομη (ΛΟΛ) Θύρα 10...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Rocco Siffredi
που πας να συγκριθεις ρε καραμητροzteo έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:21 Εκει που ειμουν με Παπαθανασακη εισαι.Μονο που ο Ηρακλης επεβιωσε και με την βοηθεια της ΑΘ10.Αναμενεται μεγαλος οπαδικος αφανισμος στον ΠΑΟ.Ο αγωνας της επιβιωσης σας τωρα ξεκιναει.
Απο εκει και περα οργανωμενοι και δημοσιογραφοι ελεγχοντε απο τον Αλαφουζο.Καληνυχτα και ονειρα γλυκα.
Υ.Γ. Σε 1-2 χρονια δεν θα μιλατε για πρωταθληματα η τιτλους.Αυτα ξεχαστε τα για καμια 20-30 χρονια.Θα μιλατε για το εαν θα βγαζετε την χρονια.
τπτ δεν ελεγχει ο αλαφουζος εδω στο ιδιο του το ραδιο τον κραζουνε
Aν τον ενοχλουσε θα τους ειχε διωξει.Αρα ειναι ελεγχομενο και κατευθυνομενο.Για παραδειγμα κανεις δεν κραζει τον απατεωνα Ταιλανδο.Αντιθετα τον παρουσιαζουν σαν ((μεσσια)).Ενταξει υπαρχουν βαζελοι που την ψιλιαζοντε την δουλεια αλλα αυτοι ειναι οπαδοι και ειναι μειοψηφια.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:40που πας να συγκριθεις ρε καραμητροzteo έγραψε: 03 Ιουν 2018, 17:21 Εκει που ειμουν με Παπαθανασακη εισαι.Μονο που ο Ηρακλης επεβιωσε και με την βοηθεια της ΑΘ10.Αναμενεται μεγαλος οπαδικος αφανισμος στον ΠΑΟ.Ο αγωνας της επιβιωσης σας τωρα ξεκιναει.
τπτ δεν ελεγχει ο αλαφουζος εδω στο ιδιο του το ραδιο τον κραζουνε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Rocco Siffredi
εγω δεν βλεπω κανα φοβερο κλιμα δημοσιογραφικο υπερ ταιλανδου ολοι περιμενουνε να δουνε
και οι οπαδοι το ιδιο , ειδες εσυ να περιμενει κανεις τον μεσσια
Μα ειναι φως φαναρι οτι ο τυπος ειναι ((απατεωνας)).Ο τυπος θελει να κανει τον ΠΑΟ μια ομαδα φαμπρικα οπου οι μανατζαρεοι θα προωθουν την πραματια τους.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Ιουν 2018, 18:12 εγω δεν βλεπω κανα φοβερο κλιμα δημοσιογραφικο υπερ ταιλανδου ολοι περιμενουνε να δουνε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3559 Προβολές