!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του «Action 24» με τον Νίκο Υποφάντη να ξεσπά σε ζωντανή σύνδεση νιώθοντας θιγμένος από σχόλια που έκανε ο καλεσμένος του.

Η εκπομπή έδωσε βήμα στον Δημήτρη Σαββίδη, μηχανολόγο στο επάγγελμα που ασχολείται και με το Tik Tok, ο οποίος προχώρησε σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τον Νίκο Υποφάντη και τη δημοσιογραφία που υπηρετεί.

«Με όλο τον κόσμο στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτα όσοι εσείς οι δημοσιογράφοι που έχετε τη δύναμη και δυνατότητα να εκθέσετε τους πολιτικούς που χειραγωγούν ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Το 2019 εσείς κύριε Υποφάντη ήσασταν σε άλλο κανάλι κάνατε μάχιμη στηλιτεύοντας την τότε κυβέρνηση, όμως από το 2019 μέχρι το 2022 και δεν κάνατε την ίδια κριτική» είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαββίδης.

«Τι δεν κάναμε; Τώρα μιλάτε με εμένα. Θα απαντήσω! Ακούστε κάτι! Είχαμε δύο χρόνια πανδημίας, δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. Εσείς πιστεύετε αυτά τα δύο χρόνια που λέτε με τόσο στόμφο ότι δεν έκανα καλή δημοσιογραφία δεν ξέραμε τι γίνεται στην αγορά; Ξέρατε ότι οι τιμές των καυσίμων μηδένισαν κύριε; Ξέρετε ότι οι τιμές μηδένισαν και τράβηξαν πίσω τις τιμές των προϊόντων σε όλον τον κόσμο; Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα! Είναι προσωπικό το θέμα» σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Νίκος Υποφάντης.

«Ήσασταν δύο χρόνια στο κανάλι και δεν λέγατε τίποτα» επέμεινε ο Δημήτρης Σαββίδης με αποτέλεσμα ο Νίκος Υποφάντης να κλείσει τη ζωντανή σύνδεση, λέγοντας: «Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε!».

https://www.agrinionews.gr/exallos-o-ni ... nos-emena/
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Τι περιμένεις από δημοσιογράφους!

Ακόμα και στο Baldur's Gate 3 έχει ένα event μπομπολισμού, τράβαγα τα μαλλιά μου που είχα ν' αντιμετωπίσω τα καθάρματα ακόμα και εκεί :smt005:

Dwarven Blacksmith
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Έξαλλος ο Νίκος Υποφάντης, έκλεισε ζωντανή σύνδεση – «Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ποιος;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Ωραίος ο τικτοκάς
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ανθυποφαντης
Μόνο όταν λαός καταλάβει ότι πρέπει να διωξει με τις κλωτσιες ( για να μην πω τιποτα αλλο) την άρχουσα τάξη και τα τσιράκια της θα δούμε άσπρη μέρα
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

nyxtovios έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:29 Ανθυποφαντης
Μόνο όταν λαός καταλάβει ότι πρέπει να διωξει με τις κλωτσιες ( για να μην πω τιποτα αλλο) την άρχουσα τάξη και τα τσιράκια της θα δούμε άσπρη μέρα
Στοιχηματίζω όλα τα ακίνητά μου ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα
:003:
ο Ελληνας είναι ραγιάς
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Θύμωσε ο ήρωας με τα κολλάν;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

βοθρατζης έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:32
nyxtovios έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:29 Ανθυποφαντης
Στοιχηματίζω όλα τα ακίνητά μου ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα
:003:
ο Ελληνας είναι ραγιάς
Αυτό είναι σίγουρο. Εξάλλου αν ο Έλληνας δεν είχε την αραβοτουρκικη κληρονομιά δεν θα είχαμε φτάσει εδώ από την αρχή. Υπάρχουν και πολιτισμενες ευρωπαϊκές χώρες που οι νόμοι λειτουργούν σχεδόν για ολους και μπαινει αρκετό φρένο στην ολιγαρχία.

Οι ελπίδες μας είναι σε κάποιον φιλευσπλαχνο ξενο ηγετη.
ΚΙΜ ΣΩΣΕ ΜΑΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”