ας προσεχατε νδουλικα
υποθετο και καλη χωνεψη
https://www.protothema.gr/blogs/dimitri ... a-erpeta-/Κανένας οίκτος για τα τρισάθλια ερπετά!
vantono έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:16 Οι πολιτιστικομαρξιστές πολιτικαλκορεκτάκηδες υπάλληλοι του κ.Γεωργίου Σόρος είμαστε Παντού, πάρ'τε το χαμπάρι! Αφού αλώσαμε και το πρώτο φλέγμα, δεν υπάρχει καμία σωτηρία πλέον. Όλα τα προπύργιά σας διαλύονται. Διαλυθείτε και παραδοθείτε ησύχως. Το Αφεντικό και η Αρμάδα του, θα σας αντιμετωπίσουμε με πλήρη επιείκεια.
Ε δε σου είπαμε να τους πάρεις στην κρεβατοκάμαρα σου, στο σπίτι σου είπαμε να τους πάρεις. Πότε επιτέλους θα το καταλάβεις αυτό;zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
Στην κομματικη σας εφημεριδα γραφει.
Σπιτι μου ειναι η Ελλαδα οχι η Γερμανια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:24Ε δε σου είπαμε να τους πάρεις στην κρεβατοκάμαρα σου, στο σπίτι σου είπαμε να τους πάρεις. Πότε επιτέλους θα το καταλάβεις αυτό;zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
![]()
Ούτε η Ευρώπη τους δέχεται πλέον.Εσύ πότε θα το καταλάβεις δεν ξέρω.zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
το ότι προτιμούν τη σκανδιναβία από την ελλάδα δε σημαίνει τίποτα.zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
Η Ελλάδα είναι η κρεβατοκάμαρα, σπίτι σου είναι η Ευρώπη, γειτονιά σου η Δύση, χωριό σου ο πλανήτης.zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:26Σπιτι μου ειναι η Ελλαδα οχι η Γερμανια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:24Ε δε σου είπαμε να τους πάρεις στην κρεβατοκάμαρα σου, στο σπίτι σου είπαμε να τους πάρεις. Πότε επιτέλους θα το καταλάβεις αυτό;zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
![]()
![]()
Μου ειναι παγερα αδιαφορο για το τι θελουν οι Γερμανοι βιομηχανοι.Ο Ελληνικος λαος ειναι φιλοξενος και εχει βοηθησει αυτους τους ταλαιπωρους ανθρωπους αλλα δεν θα τους αναγκασει να μεινουν στην Ελλαδα σε αποθηκες ψυχων για να διαλεγουν οι Γερμανοι βιομηχανοι τους ποιο φτηνους εργαζομενους για τα κερδη τους.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:26Ούτε η Ευρώπη τους δέχεται πλέον.Εσύ πότε θα το καταλάβεις δεν ξέρω.zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
Δεν θα τους πάρουνε όσο και να επιμείνεις εσύ.Το επόμενο είναι να κλείσουν τα σύνορα στα Σκόπια και να μεινουν όλοι στην Ελλάδα.zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:38Μου ειναι παγερα αδιαφορο για το τι θελουν οι Γερμανοι βιομηχανοι.Ο Ελληνικος λαος ειναι φιλοξενος και εχει βοηθησει αυτους τους ταλαιπωρους ανθρωπους αλλα δεν θα τους αναγκασει να μεινουν στην Ελλαδα σε αποθηκες ψυχων για να διαλεγουν οι Γερμανοι βιομηχανοι τους ποιο φτηνους εργαζομενους για τα κερδη τους.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:26Ούτε η Ευρώπη τους δέχεται πλέον.Εσύ πότε θα το καταλάβεις δεν ξέρω.zteo έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 19:20 Μα δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα στην Ευρωπη θελουν να πανε.Ποτε επιτελους θα το καταλαβουμε αυτο.![]()
Εδω αρνηθηκαν οι Ευρωπαιοι αξιωματουχοι και κυβερνησεις να βοηθησουν τον Ελληνικο λαο παιρνοντας καποιους μεταναστες να ξαλαφρωσει ο τοπος μας γιατι εγω να νοιαστω για τα συμφεροντα τους.Αρκετα σκυψαμε το κεφαλι στην ΕΕ και αρκετες καρπαζιες μας εριξε φτανει.![]()