!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κινεζικό προτεκτοράτο η Ελλάδα ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Κινεζικό προτεκτοράτο η Ελλάδα ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

dna replication έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 21:44 έδρασε ο Κούλης, καιρός τώρα να ξεκουραστεί κανένα δίμηνο

Και εάν είναι ακούραστος;
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού
Phorum.gr user: Τρελός_του_Χωριού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρελός_του_Χωριού »

Highlander έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 21:18 Είσαι θεούλης. :lol:
Ευχαριστώ, αν και πιστεύω ότι πολύ δρόμο ακόμα! :)
Non est ad astra mollis e terris via
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού

Drexler έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 21:29
Τιμουμε ΟΑΚΚΕ απο τα γενοφασκια μας.Υποψη οτι υπηρχαν πολλες συμπαθειες και στην παλια ΧΑ,ενας μαλιστα αρθογραφος του περιοδικου της παρακολουθουσε ανελλιπως τη Νεα Ανατολη και εκανε ολοκληρα αφιερωματα :lol:
Αν μου το έλεγε κανένας άλλος δε θα το πίστευα, αλλά μιας και έχεις δείξει ότι είσαι ένας connaisseur του ο,τιδήποτε
κινείται πέραν της άκρας δεξιάς, δεν μπορώ να μην το πιστέψω. Να σου πω την αλήθεια ξενέρωσα.

Στο θέμα μας τώρα. :)

Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
ότι το ύφος και ο τρόπος γραφής της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι εντελώς ιδιαίτερα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37 Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
ότι το ύφος και ο τρόπος γραφής της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι εντελώς ιδιαίτερα.
Έχει και μια ιδιαίτερη ιδεολογία που λέει αν δεν μπορούμε να έχουμε τον Στάλιν καλύτερα να πάμε στο νεοφιλελευθερισμό. :lol: Τέτοιο πράγμα όντως δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37
Αν μου το έλεγε κανένας άλλος δε θα το πίστευα, αλλά μιας και έχεις δείξει ότι είσαι ένας connaisseur του ο,τιδήποτε
κινείται πέραν της άκρας δεξιάς, δεν μπορώ να μην το πιστέψω. Να σου πω την αλήθεια ξενέρωσα.

Στο θέμα μας τώρα. :)

Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
Tα αρθρα αυτα τα εχω διαβασει ο ιδιος απο φιλο μου που ηταν παλιος Χρυσαυγιτης και μου δανειζε το περιοδικο.Αν θυμαμαι καλα ο τυπας που τα εγραφε ειχε ψευδωνυμο βρικολακας η καπως ετσι.Ενταξει πιο πολυ τους κοροιδευε :)

Παλιοτερα χαζευα και τις αφισες-κατεβατα της ΟΑΚΚΕ στους τοιχους.Αν εχεις γνωσεις του ακροαριστερου χωρου ανοιξε ενα σχετικο νημα θα ηταν πολυ ενδιαφερον.Αυτη η κουφαλα ο beria ξερει πολλα αλλα δεν τα αποκαλυπτει :D
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού

Drexler έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:50 Tα αρθρα αυτα τα εχω διαβασει ο ιδιος απο φιλο μου που ηταν παλιος Χρυσαυγιτης και μου δανειζε το περιοδικο.Αν θυμαμαι καλα ο τυπας που τα εγραφε ειχε ψευδωνυμο βρικολακας η καπως ετσι.Ενταξει πιο πολυ τους κοροιδευε :)

Παλιοτερα χαζευα και τις αφισες-κατεβατα της ΟΑΚΚΕ στους τοιχους.Αν εχεις γνωσεις του ακροαριστερου χωρου ανοιξε ενα σχετικο νημα θα ηταν πολυ ενδιαφερον.Αυτη η κουφαλα ο beria ξερει πολλα αλλα δεν τα αποκαλυπτει :D
Όπως είπα ήδη έχω περισσότερα διαβάσει μαοϊκά έντυπα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάθε οργάνωση μπορεί
να έχει ακολουθήσει μία εντελώς διαφορετική πορεία από άλλα. Αν και δεν γνωρίζω όσα ο Beria, θα ακολουθήσω τη δική
του στάση. :)
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού

πατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:48
Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37 Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
Έχει και μια ιδιαίτερη ιδεολογία που λέει αν δεν μπορούμε να έχουμε τον Στάλιν καλύτερα να πάμε στο νεοφιλελευθερισμό. :lol: Τέτοιο πράγμα όντως δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Μετά το θάνατο του Μάο, διάφορες μαοϊκές οργανώσεις του εξωτερικού ακολούθησαν εντελώς διαφορετικές πορείες.
Πάντως, αυτό που το ξεχωρίζει τη Νέα Ανατολή είναι το ύφος και ο τρόπος γραφής. :D
Άβαταρ μέλους
Drexler

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:54

Όπως είπα ήδη έχω περισσότερα διαβάσει μαοϊκά έντυπα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάθε οργάνωση μπορεί
να έχει ακολουθήσει μία εντελώς διαφορετική πορεία από άλλα. Αν και δεν γνωρίζω όσα ο Beria, θα ακολουθήσω τη δική
του στάση. :)
Διαφωνω διοτι το κοινο του πχωρουμ δικαιουται να γνωριζει τα παντα.Κανουμε λειτουργημα εδω μεσα :)

Ας πουμε εμενα θα με ενδιεφερε να μαθω για τυχον πολποτικους,αν υπαρχουν.

Επισης ειχα ακουσει για φραξια μαοικων που ηταν με τη χηρα του Μαο :)
Άβαταρ μέλους
Τρελός_του_Χωριού

Όπως παρατηρώ και μόνος σου καλά το ψάχνεις.
Όσον αφορά για τους πολποτικούς, το ενδιαφέρον
δεν είναι τόσο τι πρεσβεύουν, αλλά τα δημοσιεύματα
εποχής· ειδικότερα όταν πραγματοποιήθηκε η εισβολή
του Βιετνάμ στη Καμπότζη.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Τους κατηγορουν στο ιντυ γιατι ειναι

υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων
υπέρ της αναθεώρησης του άρθρου 24 (αποχαρακτηρισμοί δασών)
υπέρ της ιδιωτικοποίησης και του ξεπουλήματος σε κάθε ευκαιρία
υπέρ του Ισραήλ όταν αυτό έσφαζε εκατοντάδες στη Γάζα
υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης
κατά κάθε απεργίας που τη χαρακτηρίζει σαμποτάζ της παραγωγής

https://athens.indymedia.org/post/1371474/#1371686
Άβαταρ μέλους
Drexler

Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 01:06 Όπως παρατηρώ και μόνος σου καλά το ψάχνεις.
Όσον αφορά για τους πολποτικούς, το ενδιαφέρον
δεν είναι τόσο τι πρεσβεύουν, αλλά τα δημοσιεύματα
εποχής· ειδικότερα όταν πραγματοποιήθηκε η εισβολή
του Βιετνάμ στη Καμπότζη.
Τι ελεγαν?εβριζαν τους Βιετναμεζους?
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Βασικά, υιοθετούν την παλιά μαρξιστική θεώρηση ότι μια οικονομικά καθυστερημένη χώρα, πρέπει πρώτα να εκβιομηχανιστεί και αν αποκτήσει κανονικό καπιταλισμό και μετά να γίνει κομμουνστική επανάσταση σε αυτήν. Θέση την οποία είχε αναιρέσει ο Λένιν (παρότι υποτίθεται ότι είναι Λενινιστές) και για την οποία εκβιομηχάνιση είχε αδιαφορήσει ακόμη και μετεπαναστατικά ο Μάο (παρότι υποτίθεται ότι είναι Μαοϊκοί). :lol:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

σκληρός μαοϊκός

Άβαταρ μέλους
Drexler

dna replication έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 01:26 σκληρός μαοϊκός

Θεόδωρος Πάγκαλος: Επηρεασμένος από το γαλλικό Μαοϊκό κίνημα

Την ημέρα που ανακοινώθηκε ποιοι θα είναι οι νέοι υπουργοί στην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009, η πρεσβεία της Αθήνας στέλνει ένα τηλεγράφημα με τίτλο «Ποιος είναι ποιος στη νέα ελληνική κυβέρνηση» και δίνει τα βιογραφικά και μερικές λεπτομέρειες για τους νέους Ελληνες αξιωματούχους που θα πρέπει να προσεγγίσει η πρεσβεία. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, παρουσιάζεται ως «επηρεασμένος από τα διδάγματα του Γαλλικού Μαοϊκού κινήματος».
Άβαταρ μέλους
Drexler

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”