dna replication έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 21:44 έδρασε ο Κούλης, καιρός τώρα να ξεκουραστεί κανένα δίμηνο
Και εάν είναι ακούραστος;
dna replication έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 21:44 έδρασε ο Κούλης, καιρός τώρα να ξεκουραστεί κανένα δίμηνο
Ευχαριστώ, αν και πιστεύω ότι πολύ δρόμο ακόμα!
Αν μου το έλεγε κανένας άλλος δε θα το πίστευα, αλλά μιας και έχεις δείξει ότι είσαι ένας connaisseur του ο,τιδήποτεDrexler έγραψε: 12 Νοέμ 2019, 21:29
Τιμουμε ΟΑΚΚΕ απο τα γενοφασκια μας.Υποψη οτι υπηρχαν πολλες συμπαθειες και στην παλια ΧΑ,ενας μαλιστα αρθογραφος του περιοδικου της παρακολουθουσε ανελλιπως τη Νεα Ανατολη και εκανε ολοκληρα αφιερωματα![]()
Έχει και μια ιδιαίτερη ιδεολογία που λέει αν δεν μπορούμε να έχουμε τον Στάλιν καλύτερα να πάμε στο νεοφιλελευθερισμό.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37 Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
ότι το ύφος και ο τρόπος γραφής της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι εντελώς ιδιαίτερα.
Tα αρθρα αυτα τα εχω διαβασει ο ιδιος απο φιλο μου που ηταν παλιος Χρυσαυγιτης και μου δανειζε το περιοδικο.Αν θυμαμαι καλα ο τυπας που τα εγραφε ειχε ψευδωνυμο βρικολακας η καπως ετσι.Ενταξει πιο πολυ τους κοροιδευεΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37
Αν μου το έλεγε κανένας άλλος δε θα το πίστευα, αλλά μιας και έχεις δείξει ότι είσαι ένας connaisseur του ο,τιδήποτε
κινείται πέραν της άκρας δεξιάς, δεν μπορώ να μην το πιστέψω. Να σου πω την αλήθεια ξενέρωσα.
Στο θέμα μας τώρα.![]()
Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
ότι το ύφος και ο τρόπος γραφής της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι εντελώς ιδιαίτερα.
Όπως είπα ήδη έχω περισσότερα διαβάσει μαοϊκά έντυπα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάθε οργάνωση μπορείDrexler έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:50 Tα αρθρα αυτα τα εχω διαβασει ο ιδιος απο φιλο μου που ηταν παλιος Χρυσαυγιτης και μου δανειζε το περιοδικο.Αν θυμαμαι καλα ο τυπας που τα εγραφε ειχε ψευδωνυμο βρικολακας η καπως ετσι.Ενταξει πιο πολυ τους κοροιδευε![]()
Παλιοτερα χαζευα και τις αφισες-κατεβατα της ΟΑΚΚΕ στους τοιχους.Αν εχεις γνωσεις του ακροαριστερου χωρου ανοιξε ενα σχετικο νημα θα ηταν πολυ ενδιαφερον.Αυτη η κουφαλα ο beria ξερει πολλα αλλα δεν τα αποκαλυπτει![]()
Μετά το θάνατο του Μάο, διάφορες μαοϊκές οργανώσεις του εξωτερικού ακολούθησαν εντελώς διαφορετικές πορείες.πατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:48Έχει και μια ιδιαίτερη ιδεολογία που λέει αν δεν μπορούμε να έχουμε τον Στάλιν καλύτερα να πάμε στο νεοφιλελευθερισμό.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37 Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
ότι το ύφος και ο τρόπος γραφής της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι εντελώς ιδιαίτερα.Τέτοιο πράγμα όντως δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Διαφωνω διοτι το κοινο του πχωρουμ δικαιουται να γνωριζει τα παντα.Κανουμε λειτουργημα εδω μεσαΤρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:54
Όπως είπα ήδη έχω περισσότερα διαβάσει μαοϊκά έντυπα του εξωτερικού. Το ενδιαφέρον είναι ότι κάθε οργάνωση μπορεί
να έχει ακολουθήσει μία εντελώς διαφορετική πορεία από άλλα. Αν και δεν γνωρίζω όσα ο Beria, θα ακολουθήσω τη δική
του στάση.![]()
Τους κατηγορουν στο ιντυ γιατι ειναιπατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:48Έχει και μια ιδιαίτερη ιδεολογία που λέει αν δεν μπορούμε να έχουμε τον Στάλιν καλύτερα να πάμε στο νεοφιλελευθερισμό.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37 Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
ότι το ύφος και ο τρόπος γραφής της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι εντελώς ιδιαίτερα.Τέτοιο πράγμα όντως δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Τι ελεγαν?εβριζαν τους Βιετναμεζους?Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 01:06 Όπως παρατηρώ και μόνος σου καλά το ψάχνεις.
Όσον αφορά για τους πολποτικούς, το ενδιαφέρον
δεν είναι τόσο τι πρεσβεύουν, αλλά τα δημοσιεύματα
εποχής· ειδικότερα όταν πραγματοποιήθηκε η εισβολή
του Βιετνάμ στη Καμπότζη.
Βασικά, υιοθετούν την παλιά μαρξιστική θεώρηση ότι μια οικονομικά καθυστερημένη χώρα, πρέπει πρώτα να εκβιομηχανιστεί και αν αποκτήσει κανονικό καπιταλισμό και μετά να γίνει κομμουνστική επανάσταση σε αυτήν. Θέση την οποία είχε αναιρέσει ο Λένιν (παρότι υποτίθεται ότι είναι Λενινιστές) και για την οποία εκβιομηχάνιση είχε αδιαφορήσει ακόμη και μετεπαναστατικά ο Μάο (παρότι υποτίθεται ότι είναι Μαοϊκοί).πατησιωτης έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:48Έχει και μια ιδιαίτερη ιδεολογία που λέει αν δεν μπορούμε να έχουμε τον Στάλιν καλύτερα να πάμε στο νεοφιλελευθερισμό.Τρελός_του_Χωριού έγραψε: 13 Νοέμ 2019, 00:37 Αν και για χρόνια έχω διαβάσει διάφορα μαοϊκού τύπου έντυπα, περισσότερο του εξωτερικού, έχω να πω πάντως
Θεόδωρος Πάγκαλος: Επηρεασμένος από το γαλλικό Μαοϊκό κίνημα