Γκακστερ ΜΚΟ - υπατη αρπαχτια του ΟΗΕ μπιζνες δις - απαπαπα Μα τι λεει ο Συριος ...Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49Άστοχο και άκυρο. κανείς δεν λέει να μην τρως χοιρινό. Λέει ότι είσαι κάφρος και κοτούλα (καλά το κοτούλα το λέω εγώ σύμφωνα με τα πιστεύω μου, ότι δεν θα τ έβαζες ποτέ με την εξουσία παρά μόνο με γυναικόπαιδα και εξαθλιωμένους ανίσχυρους κλπ) που πας να το κάνεις εκεί επίτηδες. εκεί που πεινάνε δηλαδή και είναι ταλαιπωρημένοι.Golden Age έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:20Κι ο γενικός γραμματέας των Σύρων Ελλάδος στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων κατοίκων στα Διαβατά...
Άλλη μια απόδειξη ότι η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ δεν είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα για τους Μουσουλμάνους, αλλά για τους φανατικούς Μουσουλμάνους...
Τόσα χρόνια υπάρχουν Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, ποτέ δεν έθεσαν τέτοια θέματα οτι δήθεν "προσβάλλουν τη θρησκεία τους" κλπ.
Τέτοια θέματα θέτουν φανατικοί ισλαμιστές στην Ευρώπη, τις 2 τελευταίες δεκαετίες.
Συνεπώς, οι διάφοροι δήθεν "ανθρωπιστές", υποστηρίζουν τις διεκδικίσεις των τζιχαντιστών.
Ένα μάτσο γραφικοί που με ενέσεις προσπαθείτε να τους δώσετε υπόσταση. Αύριο και πάλι δεν θα τους ξέρει η μάνα τους.
Καμιά σχέση για το είπε ο Σύριος με το όλο σκεπτικό σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Golden Age
Δεν είναι πεινασμένοι καθόλου (άλλη μια λενινιστική παπάταζα του κολλητού της Αγγελοπούλου, Κουτσούμπα)... Είτε είναι στη Μόρια, είτε σε διαμερίσματα σε μεγάλες πόλειες, όλοι τους έχουν πλήρη διατροφική κάλυψη και με το παραπάνω...Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49
Άστοχο και άκυρο. κανείς δεν λέει να μην τρως χοιρινό. Λέει ότι είσαι κάφρος και κοτούλα (καλά το κοτούλα το λέω εγώ σύμφωνα με τα πιστεύω μου, ότι δεν θα τ έβαζες ποτέ με την εξουσία παρά μόνο με γυναικόπαιδα και εξαθλιωμένους ανίσχυρους κλπ) που πας να το κάνεις εκεί επίτηδες. εκεί που πεινάνε δηλαδή και είναι ταλαιπωρημένοι.
Ένα μάτσο γραφικοί που με ενέσεις προσπαθείτε να τους δώσετε υπόσταση. Αύριο και πάλι δεν θα τους ξέρει η μάνα τους.
Μόνο πεινασμένους δεν τους λες...
Η αντίδραση είναι καθαρά για τα "το αλκοολ και το χοιρινο προσβάλλουν τη θρησκεία μου", που λένε διάφοροι ισλαμιστές στην Ευρώπη. Και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι γυναικόπαιδα...
Σε μένα τα λες ρε Πάρη (πα); Με έχεις δει να γουστάρω οποιαδήποτε ΜΚΟ ή οτιδήποτε του ΟΗΕ;Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:31Γκακστερ ΜΚΟ - υπατη αρπαχτια του ΟΗΕ μπιζνες δις - απαπαπα Μα τι λεει ο Συριος ...Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49Άστοχο και άκυρο. κανείς δεν λέει να μην τρως χοιρινό. Λέει ότι είσαι κάφρος και κοτούλα (καλά το κοτούλα το λέω εγώ σύμφωνα με τα πιστεύω μου, ότι δεν θα τ έβαζες ποτέ με την εξουσία παρά μόνο με γυναικόπαιδα και εξαθλιωμένους ανίσχυρους κλπ) που πας να το κάνεις εκεί επίτηδες. εκεί που πεινάνε δηλαδή και είναι ταλαιπωρημένοι.Golden Age έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:20
Κι ο γενικός γραμματέας των Σύρων Ελλάδος στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων κατοίκων στα Διαβατά...
Άλλη μια απόδειξη ότι η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ δεν είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα για τους Μουσουλμάνους, αλλά για τους φανατικούς Μουσουλμάνους...
Τόσα χρόνια υπάρχουν Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, ποτέ δεν έθεσαν τέτοια θέματα οτι δήθεν "προσβάλλουν τη θρησκεία τους" κλπ.
Τέτοια θέματα θέτουν φανατικοί ισλαμιστές στην Ευρώπη, τις 2 τελευταίες δεκαετίες.
Συνεπώς, οι διάφοροι δήθεν "ανθρωπιστές", υποστηρίζουν τις διεκδικίσεις των τζιχαντιστών.
Καμιά σχέση για το είπε ο Σύριος με το όλο σκεπτικό σας.![]()
Δεν με ξέρεις γαμώτο και με λυπείς. Όταν φωνάζανε τα χριστιανά για το θρήσκευμα στις ταυτότητες πριν 20 χρόνια, τότε που οι αριστεροί χαιρόντουσαν για την απόφαση και σας λέγανε ότι πήζετε (όχι ως χριστιανός εσύ, αλλά του όλου σκηνικού. Ξέρεις),
εγώ ήμουν με τα χριστιανά. Το λέω συχνά ως παράδειγμα για να δείξω ότι δεν είναι κατακτήσεις ότι σου χαρίζει το σύστημα. Κάτι βρωμάει πάντα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι δεν είναι για το αλκοόλ. Είναι για αυτό που σου λέω. Αν δεν είναι πεινασμένοι τώρα όπως λες το συζητάμε. Αλλά είναι ξεχωριστό πράγμα και να το ξέρουμε.Golden Age έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:41Δεν είναι πεινασμένοι καθόλου (άλλη μια λενινιστική παπάταζα του κολλητού της Αγγελοπούλου, Κουτσούμπα)... Είτε είναι στη Μόρια, είτε σε διαμερίσματα σε μεγάλες πόλειες, όλοι τους έχουν πλήρη διατροφική κάλυψη και με το παραπάνω...Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49
Άστοχο και άκυρο. κανείς δεν λέει να μην τρως χοιρινό. Λέει ότι είσαι κάφρος και κοτούλα (καλά το κοτούλα το λέω εγώ σύμφωνα με τα πιστεύω μου, ότι δεν θα τ έβαζες ποτέ με την εξουσία παρά μόνο με γυναικόπαιδα και εξαθλιωμένους ανίσχυρους κλπ) που πας να το κάνεις εκεί επίτηδες. εκεί που πεινάνε δηλαδή και είναι ταλαιπωρημένοι.
Η αντίδραση είναι καθαρά για τα "το αλκοολ και το χοιρινο προσβάλλουν τη θρησκεία μου", που λένε διάφοροι ισλαμιστές στην Ευρώπη. Και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι γυναικόπαιδα...
- Golden Age
Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:18Όχι δεν είναι για το αλκοόλ. Είναι για αυτό που σου λέω. Αν δεν είναι πεινασμένοι τώρα όπως λες το συζητάμε. Αλλά είναι ξεχωριστό πράγμα και να το ξέρουμε.Golden Age έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:41Δεν είναι πεινασμένοι καθόλου (άλλη μια λενινιστική παπάταζα του κολλητού της Αγγελοπούλου, Κουτσούμπα)... Είτε είναι στη Μόρια, είτε σε διαμερίσματα σε μεγάλες πόλειες, όλοι τους έχουν πλήρη διατροφική κάλυψη και με το παραπάνω...Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49
Ένα σκασμό φαγητά πηγαίνουν στις δομές απο το 2015 ακόμη, απο ΜΚΟ και 1002 άλλους παράγοντες. Ξέχωρα τα μηνιαία επιδόματα.
Ζήτημα φαγητού δεν υπάρχει καθόλου.
Τα περι "πεινασμένων" είναι μια επινόηση του Κουτσούμπα (δεν ξέρω εαν το σκέφτηκε πριν ή μετά τη συνάντηση με την Αγγελοπούλου) για να "δικαιολογήσει" την αιτίαση του ΣΥΡΙΖοβουλευτή για τα μπάρμπεκιου, που έχουν να κάνουν καθαρά με τις θρησκευτικές αντιδράσεις ισλαμιστών σε χοιρινό και αλκοόλ.
Το ξαναλέω είναι ταλαιπωρημένοι. Εντάξει μπορεί να μην πεινάνε, δεν το ξέρω. Δεν είναι ήρθαν και μόλις χτες και περπατούσαν 10 μέρες και τέτοια. ΟΚ. Αλλά και μόνο που σκέφτεσαι να πας να κάνεις μια τέτοια μαλακία σε μαντρωμένους ανθρώπους είναι σκατά.
Δείξε μου έναν αριστερό να λέει ότι δεν πρέπει να τρως χοιρινό αν είσαι κοντά σε μουσουλμάνο να τον μουντζώσω κι εγώ.
Εγώ πάντως έχω βρεθεί με μουσλίμια και δεν έφαγα χιορινό. Είχα πεταχτεί κάπου και προλάβανε και τα φάγανε όλα οι πούστηδοι.
Και δεν είναι όλοι οι Σύριοι και Αφγανοί και Πακιστάνια έτσι. Μόνο οι χρυσαυγίτες τους
Δείξε μου έναν αριστερό να λέει ότι δεν πρέπει να τρως χοιρινό αν είσαι κοντά σε μουσουλμάνο να τον μουντζώσω κι εγώ.
Εγώ πάντως έχω βρεθεί με μουσλίμια και δεν έφαγα χιορινό. Είχα πεταχτεί κάπου και προλάβανε και τα φάγανε όλα οι πούστηδοι.
Και δεν είναι όλοι οι Σύριοι και Αφγανοί και Πακιστάνια έτσι. Μόνο οι χρυσαυγίτες τους
Φύκια - μια χαρα σε ''γνωριζω''Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 17:16Σε μένα τα λες ρε Πάρη (πα); Με έχεις δει να γουστάρω οποιαδήποτε ΜΚΟ ή οτιδήποτε του ΟΗΕ;Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 16:31Γκακστερ ΜΚΟ - υπατη αρπαχτια του ΟΗΕ μπιζνες δις - απαπαπα Μα τι λεει ο Συριος ...Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49
Καμιά σχέση για το είπε ο Σύριος με το όλο σκεπτικό σας.![]()
Δεν με ξέρεις γαμώτο και με λυπείς. Όταν φωνάζανε τα χριστιανά για το θρήσκευμα στις ταυτότητες πριν 20 χρόνια, τότε που οι αριστεροί χαιρόντουσαν για την απόφαση και σας λέγανε ότι πήζετε (όχι ως χριστιανός εσύ, αλλά του όλου σκηνικού. Ξέρεις),
εγώ ήμουν με τα χριστιανά. Το λέω συχνά ως παράδειγμα για να δείξω ότι δεν είναι κατακτήσεις ότι σου χαρίζει το σύστημα. Κάτι βρωμάει πάντα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε ουρτ!
- ΜπλεΜπουμπυς
Η "επανάσταση" του χοιρινού
Μπουκώθηκε... ο "πατριώτης"...
Θαυμάξτε...

Αυτό παντως λέγεται κανιβαλισμός, όταν τα χοιρινά τρώνε χοιρινά...
Θαυμάξτε...

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και τα ρεντίκολα της άλλης άκρης!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:46 Η "επανάσταση" του χοιρινού
Θαυμάξτε...

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Πες τα ρε αλάνι μου, θενξΧαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 01:59Βαριόταν να ψάξει αντιδραστικό αντεπιχείρημα και να δηλώσει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα επισυνάπτοντας και το σχετικό συνοδευτικό χλευασμού.
Έστειλε μόνο το συνημμένο.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
the_black_planet έγραψε: 11 Νοέμ 2019, 00:30Πες τα ρε αλάνι μου, θενξΧαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 01:59Βαριόταν να ψάξει αντιδραστικό αντεπιχείρημα και να δηλώσει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα επισυνάπτοντας και το σχετικό συνοδευτικό χλευασμού.
Έστειλε μόνο το συνημμένο.![]()
Άγι όντως περίμενα περισσότερα από σένα
![]()
![]()
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Πες τα Νανδρε, το χειρότερο πράγμα είναι η αχαριστία, ακούς εκεί να θέλουν τους βρωμερους μετανάστες και να μην θέλουν τους φίλους μας τους Αμερικάνους, τι θα γίνουν όλοι οι Αμερικανοτσολιαδες αυτής χώρας, κλέφτες θα γίνουν;;Nandros έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 19:12Και τα ρεντίκολα της άλλης άκρης!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 18:46 Η "επανάσταση" του χοιρινού
Θαυμάξτε...
.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
https://www.lifo.gr/now/politics/258085 ... toy-syrizaΔείξε μου έναν αριστερό να λέει ότι δεν πρέπει να τρως χοιρινό αν είσαι κοντά σε μουσουλμάνο να τον μουντζώσω κι εγώ.
Ρίχτου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos