!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εντάξει είναι άδικο μία νοοτροπία που τη χτίζουμε χρόνια με αγώνες και κόπο να αποδομείται έτσι εύκολα και για πλάκα :a040:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:51
Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:50
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:48

Πίσω από τα θαμνάκια δεν βολεύει :lol:
Άμα θέλει η γυναικάρα, παντού βολεύει.... :lol:
ισχυει
Εσύ να μην πεταγεσαι οταν μιλανε οι Γυναικες, μαθαμε τωρα έχουν κι άποψη τα παράσιτα. Ένα χού χού σου ζητήθηκε να κάνεις, ούτε αυτό δε μπορείς να κάνεις καλα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:57
Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:50 :003:

Μα είναι δυνατόν να τα λέει αυτά. Μπορούν αυτά να ακουστούν και αντιστρόφως; :p2: Κοίτα ρε που έχει κι άλλη όψη το νόμισμα!

Δεν μου το χε πει η μαμά μου :011: Τώρα πως θα ξεχωρίσω ρε σαν άντρας;

:smt017

Σιγά σιγά θα μας πουν ότι παίρνουν και τη ζωή τους και την ύπαρξή τους στα σοβαρά :o
Εσύ σαν άντρας δεν μπορείς να ξεχωρίσεις. Αν είσαι τυχερός θα σε λυπηθεί κάποια Γυναίκα και θα σου δώσει λίγη αξία

μισό, να ξεράσω λίγο με την πάρτυ μου, ουτε για τρολινγκ δε τις αντέχω τέτοιες πίπες

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:53 Με τέτοιο καιρό θα πλευριτώσει :lol: αμαρτία να στερήσει τον εαυτό της από τους υπόλοιπους.
Είσαι ψυχούλα γι αυτό σκέφτεσαι έτσι. Η Γυναικάρα η σωστή θα έχει ένα παράσιτο με δεμένα μάτια να της κάνει χού χού την πλατουλα, να τη ζεσταίνει. Αμέσως θα αποκτήσει και νόημα η ζωή του παράσιτου, θα το οφείλει στη Μεγαλειότητά της.
Ζακέτα να βάλει :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Η Γυναικάρα να βάλει ζακετα; Κρυώνουν μωρέ οι Γυναικαρες; Κι αν, κατά διαβολική τύχη ή απ το κακό μάτι των παρασιτων κρυώσει, σιγά τα ωά, σάμπως όρθια θα τη βγάλει την αρρωστια; Όχι αγαπούλα, στο κρεββάτι μες τη γκρίνια, θα τρέχει το παράσιτο για τσαγάκι, χυμούς, σουπιτσες, φάρμακα, χαδάκια κι η Γυναίκα θα του πρήζει τους όρχεις ότι πεθαίνει με 37,5
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Απολαυστικες - αρκει να εκνευριστουν και ξεδιπλωνουν ολο τον πλουσιο τους εσωτερικο κοζμο -του αρπακτικου,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:24 Απολαυστικες - αρκει να εκνευριστουν και ξεδιπλωνουν ολο τον πλουσιο τους εσωτερικο κοζμο -του αρπακτικου,
Εσένα δε σου μάθε ο μπαμπάκας σου ότι η θέση σου στην κοινωνία είναι να το βουλωνεις, να με υπηρετείς και να μεγαλώνεις τα παιδιά μου μιας που μόνο οι Γυναίκες έχουμε ψυχή; Άντε τράβα τώρα και μη με εκνευρίζεις γιατί θα σου πάρω και το ποπκορν
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:37
Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:24 Απολαυστικες - αρκει να εκνευριστουν και ξεδιπλωνουν ολο τον πλουσιο τους εσωτερικο κοζμο -του αρπακτικου,
Εσένα δε σου μάθε ο μπαμπάκας σου ότι η θέση σου στην κοινωνία είναι να το βουλωνεις, να με υπηρετείς και να μεγαλώνεις τα παιδιά μου μιας που μόνο οι Γυναίκες έχουμε ψυχή; Άντε τράβα τώρα και μη με εκνευρίζεις γιατί θα σου πάρω και το ποπκορν
Να 'ξερες πόσοι ερεθιστηκαν με αυτό το ποστ :smt005:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:37
Η Μανούλα :hebit: μου εμαθε την θεση μου και τι ειναι αι γυναικαι .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:27
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:49
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:45
Μήπως να δοκιμάσεις το καφενείο, τύπε;
Απεχθανομαι τα καφενεια. Εκει χαρτοπαιζε ο πατερας μου.
αυτά τα παλιά καφενεία-καψιμί όσο πάνε και τελειώνουν, αραιώνουν.

υπάρχουν εναλλακτικά καφέ, καφενεία, κυρίως με φοιτητές, αριστερούς κλπ, που θα βρεις και ωραίες νορμάλ γυναίκες.
Αυτα ειναι για παρεες. Στα αλλα πηγαινει ο χαρτοπαικτης μονος του και συναντα ανθρωπους σαν αυτον.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 08:35 lyna αλήθεια είσαι 67 ετών; Δεν μπορώ να το πιστέψω, μοιάζεις 30-35 τώρα που κάθισα να σκεφτώ αν κάνεις πλάκα, αν δεν κάνεις είσαι φοβερή, και να κάνεις έξυπνο είναι βέβαια, καλό φίλτρο. Έχει και ένα αλλά βέβαια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με τον άγι, αλλά το προσπερνώ, τι να πώ; Γυναίκες. :lol:
Πιο παλιά έκανα ρεπορτ κ έσβηνα ποστ σαν του αγι , με εκφράσεις όπως «μπουτζο». Με το αίσθημα ότι κανείς δεν θα μπει σε σοβαρή συζήτηση όταν το επίπεδο πέφτει γτ βρίζεις ένα φύλο κατά 95% χυδαία κτλ.
Τώρα που μεγάλωσα :003: από τη μλκια του Αγι υπάρχουν concepts που πέφτουν στη συζήτηση από ενδιαφέροντα έως λογικά από ενδιαφέροντες ανθρώπους .

Κ στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδας δεν υπάρχει κ κανείς άλλος ξύπνιος . :lol:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:43
Η Μανούλα :hebit: μου εμαθε την θεση μου και τι ειναι αι γυναικαι .
Και μετά κλαιγεσαι άμα σε πούνε μαμάκια. Προφανώς δε σού μάθε να μην την προσβάλλεις
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

να πω και γω την άποψη μου για τις γυναίκες.τις τραβάνε οι ζουμερές κουράδες σαν μύγες,δεν μπορούν να αντισταθούν
Άβαταρ μέλους
Αγις

lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 15:49
enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 08:35 lyna αλήθεια είσαι 67 ετών; Δεν μπορώ να το πιστέψω, μοιάζεις 30-35 τώρα που κάθισα να σκεφτώ αν κάνεις πλάκα, αν δεν κάνεις είσαι φοβερή, και να κάνεις έξυπνο είναι βέβαια, καλό φίλτρο. Έχει και ένα αλλά βέβαια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείσαι με τον άγι, αλλά το προσπερνώ, τι να πώ; Γυναίκες. :lol:
Πιο παλιά έκανα ρεπορτ κ έσβηνα ποστ σαν του αγι , με εκφράσεις όπως «μπουτζο». Με το αίσθημα ότι κανείς δεν θα μπει σε σοβαρή συζήτηση όταν το επίπεδο πέφτει γτ βρίζεις ένα φύλο κατά 95% χυδαία κτλ.
Τώρα που μεγάλωσα :003: από τη μλκια του Αγι υπάρχουν concepts που πέφτουν στη συζήτηση από ενδιαφέροντα έως λογικά από ενδιαφέροντες ανθρώπους .

Κ στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδας δεν υπάρχει κ κανείς άλλος ξύπνιος . :lol:
Μπονσουαρ Μαρή Αντουανετ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Έχουν συνηθίσει να ξεσκατίζουν και να τα θέλουν όλα καθαρά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές