α ναι ;Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:07Εγώ πληρώνω πάντωςΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:05Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:56
Να αυτό ακριβώς δεν μπορείς να αντιληφθείς. Υπάρχουν και άντρες που αγαπούν τις γυναίκες και γυναίκες που αγαπούν τους άντρες. Δεν είμεθα αντίπαλοι. Είμαστε απέναντι σε κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές. Και εμένα με γοητεύει ο άντρας να έχει κάποιες ολντσκουλ συμπεριφορές στα πλαίσια του έρωτα![]()
![]()
ε ναι συμφερει
με την ευκαιρια δωσε χαιρετισματα στους κυριους που πληρωνουν λογαριασμους 175 κ 75 ευρω - δεν καταδεχονται να πληρωσει γυναικα - τους αποκαλουν κοροιδα και '' δεν φταιμε εμεις - αυτοι θελουν''![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αιώνιος wooded. Το πως είσαι έχει να κάνει με την οικογενειά σου. Δεν έχει να κάνει με το σύνολο. Για αυτό εγώ είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Δεν θα ήθελα για παράδειγμα ένα παιδί να μου βγεί... καθηστερημένο.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
Ναι ρε, πράγματα απλά για τους ανθρώπους που δεν έχουν κολλήματα. Σήμερα θα πληρώσει αυτός, αύριο εγώ κτλ κτλ αυτά τα υπολογιστικά τα έχεις εσύ. Μη τα βλέπεις και στους άλλους. Πάντως πρέπει να είναι ψυχοφθόρο για σένα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καύλωσες μανάρι μου;Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:47
Δηλαδή τα τρως από παντρεμένους επειδή είσαι και γαμώ τις γυναίκες; Και μάλιστα τους κάνεις χάρη; Επειδή γενικά οι άντρες είναι ευτελές είδος;![]()
Ναι ναι, επισης το 90% των δημοσιευμάτων μου είναι για το πόσο παράσιτα είστε όλοι οι άντρες κλπ κλπ βαριέμαι και να τα.ξαναπώ, έχω και 3-4 δημοσιεύσεις στις χιλιάδες που λέω για ξεκαρφωμα ότι δεν είστε όλοι έτσι, υπάρχει κι ένα 5% που είναι άντρες,έχω την εντύπωση ότι είμαι και πολύ γυναικάρα να ουμε, φεμ φατάλ και βάλε, κι όταν τους τα τρώω ειμαι κάτι ανώτερο απ' τα παράσιτα που κράζω, κι επίσης χρησιμοποιώ τα ποπκορν οταν δεν έχω τί να πω.
Τέλος έχω κι ένα θλιβερό φαν κλαμπ, που με στηρίζει απλώς και μόνο γιατί θεωρεί πιο εξυπνο να κρύβεται πίσω απ τις χοντράδες μου και γιατί έχω τόσο μεγάλη ανάγκη από προσοχή που ακόμα κι η αρνητικη μου φτανει
Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:25Καύλωσες μανάρι μου;Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:47
Δηλαδή τα τρως από παντρεμένους επειδή είσαι και γαμώ τις γυναίκες; Και μάλιστα τους κάνεις χάρη; Επειδή γενικά οι άντρες είναι ευτελές είδος;![]()
![]()
Ναι ναι, επισης το 90% των δημοσιευμάτων μου είναι για το πόσο παράσιτα είστε όλοι οι άντρες κλπ κλπ βαριέμαι και να τα.ξαναπώ, έχω και 3-4 δημοσιεύσεις στις χιλιάδες που λέω για ξεκαρφωμα ότι δεν είστε όλοι έτσι, υπάρχει κι ένα 5% που είναι άντρες,έχω την εντύπωση ότι είμαι και πολύ γυναικάρα να ουμε, φεμ φατάλ και βάλε, κι όταν τους τα τρώω ειμαι κάτι ανώτερο απ' τα παράσιτα που κράζω, κι επίσης χρησιμοποιώ τα ποπκορν οταν δεν έχω τί να πω.
Τέλος έχω κι ένα θλιβερό φαν κλαμπ, που με στηρίζει απλώς και μόνο γιατί θεωρεί πιο εξυπνο να κρύβεται πίσω απ τις χοντράδες μου και γιατί έχω τόσο μεγάλη ανάγκη από προσοχή που ακόμα κι η αρνητικη μου φτανει![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άσε τα γελακια και πάμε πίσω απ' τα θαμνακια ασαπ να βγάλουμε τα μάτια μας γιατί ξέχασα να σε πω ότι ως γυναικάρα, έχω δικαίωμα σε πολλούς άντρες, τους θέλω πολλούς. Μόλις τελειώσω, γρήγορα, θα σ αφήσω στα κρύα του λουτρού γιατί είμαι Γυναίκα εγώ και το κέφι μου θα κανω. Εσύ ας προσεχες
Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:35Άσε τα γελακια και πάμε πίσω απ' τα θαμνακια ασαπ να βγάλουμε τα μάτια μας γιατί ξέχασα να σε πω ότι ως γυναικάρα, έχω δικαίωμα σε πολλούς άντρες, τους θέλω πολλούς. Μόλις τελειώσω, γρήγορα, θα σ αφήσω στα κρύα του λουτρού γιατί είμαι Γυναίκα εγώ και το κέφι μου θα κανω. Εσύ ας προσεχες
Πίσω από τα θαμνάκια δεν βολεύει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα είναι δυνατόν να τα λέει αυτά. Μπορούν αυτά να ακουστούν και αντιστρόφως;
Δεν μου το χε πει η μαμά μου
Σιγά σιγά θα μας πουν ότι παίρνουν και τη ζωή τους και την ύπαρξή τους στα σοβαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Νοέμ 2019, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άμα θέλει η γυναικάρα, παντού βολεύει....Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:48Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:35Άσε τα γελακια και πάμε πίσω απ' τα θαμνακια ασαπ να βγάλουμε τα μάτια μας γιατί ξέχασα να σε πω ότι ως γυναικάρα, έχω δικαίωμα σε πολλούς άντρες, τους θέλω πολλούς. Μόλις τελειώσω, γρήγορα, θα σ αφήσω στα κρύα του λουτρού γιατί είμαι Γυναίκα εγώ και το κέφι μου θα κανω. Εσύ ας προσεχες
Πίσω από τα θαμνάκια δεν βολεύει![]()
ισχυειΊφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:50Άμα θέλει η γυναικάρα, παντού βολεύει....Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:48Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:35
Άσε τα γελακια και πάμε πίσω απ' τα θαμνακια ασαπ να βγάλουμε τα μάτια μας γιατί ξέχασα να σε πω ότι ως γυναικάρα, έχω δικαίωμα σε πολλούς άντρες, τους θέλω πολλούς. Μόλις τελειώσω, γρήγορα, θα σ αφήσω στα κρύα του λουτρού γιατί είμαι Γυναίκα εγώ και το κέφι μου θα κανω. Εσύ ας προσεχες
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Με τέτοιο καιρό θα πλευριτώσειΊφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:50Άμα θέλει η γυναικάρα, παντού βολεύει....Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:48Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:35
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ σαν άντρας δεν μπορείς να ξεχωρίσεις. Αν είσαι τυχερός θα σε λυπηθεί κάποια Γυναίκα και θα σου δώσει λίγη αξίαΧαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:50![]()
Μα είναι δυνατόν να τα λέει αυτά. Μπορούν αυτά να ακουστούν και αντιστρόφως;Κοίτα ρε που έχει κι άλλη όψη το νόμισμα!
Δεν μου το χε πει η μαμά μουΤώρα πως θα ξεχωρίσω ρε σαν άντρας;
![]()
Σιγά σιγά θα μας πουν ότι παίρνουν και τη ζωή τους και την ύπαρξή τους στα σοβαρά![]()
μισό, να ξεράσω λίγο με την πάρτυ μου, ουτε για τρολινγκ δε τις αντέχω τέτοιες πίπες
Είσαι ψυχούλα γι αυτό σκέφτεσαι έτσι. Η Γυναικάρα η σωστή θα έχει ένα παράσιτο με δεμένα μάτια να της κάνει χού χού την πλατουλα, να τη ζεσταίνει. Αμέσως θα αποκτήσει και νόημα η ζωή του παράσιτου, θα το οφείλει στη Μεγαλειότητά της.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:53 Με τέτοιο καιρό θα πλευριτώσειαμαρτία να στερήσει τον εαυτό της από τους υπόλοιπους.
Χώσε λέμε 
4666 το προηγούμενο ποστ. Τυχαίο; Δε νομίζω παρασιΤάκι
Ηδη βαρεθηκα, απορώ πως το κάνουν αυτό συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 10 Νοέμ 2019, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-
- 9 Απαντήσεις