!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:54
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:51 Το ωραιο ειναι οτι εχω ανοιξει νημα στο παλιο και σε αυτο το φορουμ για την Συνεπιμελεια και την αλλαγη των νομων - ωστε σε περιπτωση διαζυγιου να διαθετουν και οι δυο ισο χρονο και χρηματα για τα παιδια -κ οχι να ειναι αποκλειστικα στην μεριμνα των γυναικων,
Ο δε νομος ακομα να ελθει στη βουλη - ουτε η προχω ζαιοι δεν το εκαναν .
Το οποίο οι περισσότερες υποστηρίξαμε.
Τοτε τι γραφετε μπαρουφες στο νημα - ασε που στην συνεπιμελεια εγραψαν καποιες παπαριες καμαρωτες σαν να εβλεπαν το χαρο - ηταν η αντιδραση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 00:00
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:51 Το ωραιο ειναι οτι εχω ανοιξει νημα στο παλιο και σε αυτο το φορουμ για την Συνεπιμελεια και την αλλαγη των νομων - ωστε σε περιπτωση διαζυγιου να διαθετουν και οι δυο ισο χρονο και χρηματα για τα παιδια -κ οχι να ειναι αποκλειστικα στην μεριμνα των γυναικων,
Ο δε νομος ακομα να ελθει στη βουλη - ουτε η προχω ζαιοι δεν το εκαναν .
Τοτε τι γραφετε μπαρουφες στο νημα - ασε που στην συνεπιμελεια εγραψαν καποιες παπαριες καμαρωτες σαν να εβλεπαν το χαρο - ηταν η αντιδραση .
Έφτασες στο διαζύγιο εσύ :lol: εδώ δεν λύσαμε τα της συμβίωσης ακόμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 00:02
Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 00:00

Έφτασες στο διαζύγιο εσύ :lol: εδώ δεν λύσαμε τα της συμβίωσης ακόμα.
Το ιδιο ειναι 50-50 τα οικογενειακα βαρη σε ολα .

Διαφωνειτε ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

παιδιά όταν συμφωνήσετε οι αντιπρόσωποι των φύλων για το καταστατικό των σχέσεων ενημερώστε,μην το ξεχάσετε και κάνει ο καθένας ότι γουστάρει
Άβαταρ μέλους
Αγις

Συνηθως γραφεις ευστοχα - στο θεμα της συζητησης προσπαθησε να μην ξαναγραψεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σούπερ δημήτριος

ποιο είναι το θέμα της συζήτησης?σε προκαλώ.δεν υπάρχει θέμα.είναι όλο μια τεράστια πίπα.εγώ θέλω αυτό,όχι εγώ θέλω εκείνο.ε στα παπάρια μας,ας πάρει ο καθένας αυτό που θέλει
Άβαταρ μέλους
Αγις

το θεμα ειναι να την πουλεψεις μην σκεφτεις να απαντησεις με κσξυπναδα πάλι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σούπερ δημήτριος

ξεκαβάλα ρε ψώνιο,θα μου πεις να την πουλέψω
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:33
lyna έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:30
Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:20

που διαφωνεις ;
Το τρίτο το παιδί αγι ποιος θα το καλύψει; Η Μανούλα; Η θα γίνετε όλοι Σπανουληδες;
Το σπίτι ; Μισό και αυτό; Αφού εγώ έχω το χρόνο
δεν καταλαβαινω τι γραφεις για παιδια κ μανουλες - ασε που ειναι ασχετο

επαναληψη

Θέλω ισοτητα και 50 -50 στα εξοδα.
Θελω ισοτητα και νομικα χωρις προνομια και διακρισεις.

που διαφωνεις ;
Πλάκα μας κανείς ;
Μας έχεις σκύλοβρισει σαν φύλο ότι σαν 95% θελουμε ανεξαρτησία και τον έχουμε πιει πατοκορφα ( και είμαστε κ γτπκ ) και τώρα μου λες ότι θελουμε τα ίδια πράγματα ;

Μα εγώ δεν σπούδασα και έπιασα δουλειά για να ξεφύγω από τον συζυγικό ζυγό . Ήταν φυσικό επακόλουθο των ίσων ευκαιριών που κάποιοι φρόντισαν να έχω.
Δεν διάλεξα επάγγελμα για να κάνω λεφτά αλλά για να ζήσω με κάποιο ενδιαφέρον , να χαίρεται το κεφάλι μου να λύνει προβλήματα (κάπως) όχι για να προσφέρω το 50% στον κωλο του Αγι.

Ότι σε κάποιον θα προσφέρω είτε χρόνο είτε χρήμα ( χρόνο είναι περισσότερες οι πιθανότητες ) είναι δεδομένο , δεν θα το κρατήσω να το πάρω στον τάφο μου.

Όποτε διαφωνούμε στην Γενεσιουργό αιτία για να φτιαχτεί αυτό το 50%.
Εσυ είσαι ο αρσενικός καταπιεσμενος της παρέας που σε εκμεταλλεύεται ο συζυγικός κλοιός κ θες να κανείς την επανάσταση σου και ζητάς ισότητα . Εγώ ίση ένιωθα εξ απ ανέκαθεν .
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Αγις

Θλιβερη παράσταση αυτοπροβολης για πολλοστη φορα στη συζητηση διανθισμενη με υποθεσεις για την ζωη μου κ προσωπικες επιθεσεις με μεγάλης εντασης εκνευρισμο.
Θλιβερος κ ανούσιος ο λογος - ενα αμάγαλμα σκορπιων ασυνδετων σκεψεων .
Θλιβερο και το αποτελεσμα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

σούπερ δημήτριος έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 00:13 ποιο είναι το θέμα της συζήτησης?σε προκαλώ.δεν υπάρχει θέμα.είναι όλο μια τεράστια πίπα.εγώ θέλω αυτό,όχι εγώ θέλω εκείνο.ε στα παπάρια μας,ας πάρει ο καθένας αυτό που θέλει
Ε όχι και στα παπάρια σας φίλε αυτό που θέλω εγώ. να το σεβαστείται γιατί εμένα είναι πιο γαμάω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
lyna

Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 01:52 Θλιβερη παράσταση αυτοπροβολης για πολλοστη φορα στη συζητηση διανθισμενη με υποθεσεις για την ζωη μου κ προσωπικες επιθεσεις με μεγάλης εντασης εκνευρισμο.

:p2:
Yeah right .
Παίζει και να μην κατάλαβες χριστο . :lol:
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:36 Παντελόνι μπορείς να το φορέσεις και δύο μέρες αν δεν το πολυφοράς. Αλλά καλό είναι κάθε μέρα να αλλάζεις.
Να πλένεις παντελόνι μετά από μια φορά; Οκέι.

Τι ακριβώς εννοείς «μπορείς να το φορέσεις δυο μέρες αν δεν το πολυφοράς»; Δεν βγάζει νόημα στην ελληνική γλώσσα αυτή η πρόταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 02:32
Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 01:52 Θλιβερη παράσταση αυτοπροβολης για πολλοστη φορα στη συζητηση διανθισμενη με υποθεσεις για την ζωη μου κ προσωπικες επιθεσεις με μεγάλης εντασης εκνευρισμο.

Yeah right .
H αληθεια ειναι οτι στη συζητηση δεν βοηθησες με τα μηνυματα σου να καταλάβω - ηταν σαν σημειωσεις κατα την διαρκεια εγκεφαλικης τρικυμιας οπου ειδες το χριστο λεγεωναριο.
Συνηθης κατάσταση που οφειλεται στη συνηθεια μιας κοινωνιας να κακομαθαινει τα κοριτσια της .
Ενα απο τα προβληματα που πηγαζουν απο αυτο ειναι και η αδυναμια των παραχαιδεμενων να αποδεχθουν οτι δεν γεννηθηκαμε να τις υπηρετουμε ουτε να τους λεμε ναι σε ολα -κ να τους κανουμε τα χατίρια , με αποτελεσμα να κοβουν καπιστρι και ιγκλα να τσινανε σαν να τις τσιμπησε αλογομυγα και να αφριζουν οταν δεν αντιμετωπιζονται σαν πριγκιπισες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
lyna

Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 03:08
lyna έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 02:32

Yeah right .
H αληθεια ειναι οτι στη συζητηση δεν βοηθησες με τα μηνυματα σου να καταλάβω - ηταν σαν σημειωσεις κατα την διαρκεια εγκεφαλικης τρικυμιας οπου ειδες το χριστο λεγεωναριο.
Συνηθης κατάσταση που οφειλεται στη συνηθεια μιας κοινωνιας να κακομαθαινει τα κοριτσια της .
Ενα απο τα προβληματα που πηγαζουν απο αυτο ειναι και η αδυναμια των παραχαιδεμενων να αποδεχθουν οτι δεν γεννηθηκαμε να τις υπηρετουμε ουτε να τους λεμε ναι σε ολα -κ να τους κανουμε τα χατίρια , με αποτελεσμα να κοβουν καπιστρι και ιγκλα να τσινανε σαν να τις τσιμπησε αλογομυγα και να αφριζουν οταν δεν αντιμετωπιζονται σαν πριγκιπισες .
Δεν υποστηρίζω την ισότητα αγι.
Ίσες ευκαιρίες θέλω. Και ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του.

Επειδή οι ηλικίες μας διαφέρουν, το κοινωνικοοικονομικό κ εκπαιδευτικό μας υπόβαθρο δεν είναι καν στο «κοντά» βλέπουμε τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία .
Ας παραδεχτούμε αυτό και ας το λήξουμε (εσυ κ εγώ) εδώ.

Έγινα πιο κατανοητή τώρα;
~~¥~~
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”