!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Νομίζω ακούγονται υπερβολές, γενικά σε αυτά τα ζητήματα καλό είναι να μην ξεχνάμε τα βασικά, όλα αυτά που συνθέτουν την χαρά της ζωής, απλότητα, χαμόγελο, καλή καρδιά, ανοιχτό μυαλό και θάνατος στον κομμουνισμό και σε κάθε εθνομηδενιστική παραφυάδα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Φυσικά, παράσιτο η ίδια γεννησε ενα παράσιτο ακόμα. Υπάρχει παγκόσμια γυναικοκαζινοκαπιταλιστικη συνωμοσία, να φάνε τα λεφτά του Άγις μας και πως θα τις ρίχνει μετα;
Εμένα κολλάει στον τοίχο ε; Εμ λογικό να τα βλέπετε με το ίδιο μάτι. Αφού πάνω κάτω το ίδιο λέτεΑγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:29Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:25Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:12
Ψαξτο. Επί λέξη είπα πως ειναι μηδαμινές οι περιπτώσεις που καποιος που ειναι και άσχημος και φτωχός θα παντρευτεί μναρα με φράγκα. Τι σχέση έχει λοιπόν αυτό που είπα με το ότι οι γυναίκες ψάχνουν μόνο τον λεφτα;
Διαβάζοντας αυτό να υποθέσω δεν εννοείς ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τα λεφτά αλλά κάτι άλλο ξέρω 'γω ότι πχ θα βρέξει στην Τριπολη.
Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 14:13
Ίσως όχι αυτές που θα ήθελαν. Ίσως παίξει καμία φάση μεταξύ τους στην καλύτερη και αν οι φτωχοί είναι πολύ δυνατής εμφάνισης. Οι περιπτώσεις που μέτριας εμφάνισης φτωχός παντρεύτηκε μναρα με λεφτά είναι πιο σπάνια και από καλλιεργημένο παοκτση
Φοβερη ερμηνεια των γραφομενων
μ αρεσει κ που ανεβασες αυτο που σε κολλαει στον τοιχο της πραγματικοτητας .![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν το διαβάσεις προσεκτικότερα θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που λέω με αυτό που νομίζεις ότι λέω. Καλώς το ποστάρεις όμως για να φαίνεται και το τι ακριβώς λέω. Grazie amore.Naida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:25Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:12Ψαξτο. Επί λέξη είπα πως ειναι μηδαμινές οι περιπτώσεις που καποιος που ειναι και άσχημος και φτωχός θα παντρευτεί μναρα με φράγκα. Τι σχέση έχει λοιπόν αυτό που είπα με το ότι οι γυναίκες ψάχνουν μόνο τον λεφτα;
Διαβάζοντας αυτό να υποθέσω δεν εννοείς ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τα λεφτά αλλά κάτι άλλο ξέρω 'γω ότι πχ θα βρέξει στην Τριπολη.
Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 14:13Ίσως όχι αυτές που θα ήθελαν. Ίσως παίξει καμία φάση μεταξύ τους στην καλύτερη και αν οι φτωχοί είναι πολύ δυνατής εμφάνισης. Οι περιπτώσεις που μέτριας εμφάνισης φτωχός παντρεύτηκε μναρα με λεφτά είναι πιο σπάνια και από καλλιεργημένο παοκτσηNaida έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 14:02 Και όλοι αυτοί οι φτωχοί που έχουν γκόμενες; έχουν κρυφές καταθέσεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απαντηση δεν βλεπω απο καμια - μονο προσωπικες επιθεσεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πανω σ αυτο
Μια λέξη μονάχα....σώγαμπροιΕρμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:39 Ίσως όχι αυτές που θα ήθελαν. Ίσως παίξει καμία φάση μεταξύ τους στην καλύτερη και αν οι φτωχοί είναι πολύ δυνατής εμφάνισης. Οι περιπτώσεις που μέτριας εμφάνισης φτωχός παντρεύτηκε μναρα με λεφτά είναι πιο σπάνια και από καλλιεργημένο παοκτση
Σέρβος, Ρουμάνος και Ελληνίδα είναι επαγγέλματα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσενα δικιε μου σε κοβω για πολυ αγριο νιατο κι ετσι.Κανας μπαφος με ξυδια και μετα γκαζωμα με το σαξοραλοFeindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 13:01Live fast, die young, δικέ μου;Οθωμανέλλην έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:59Τύπε, δεν είναι όλοι φλώροι να ξεκινήσουν γιαουρτάκι με το που το πει ο γιατρός.Feindflug έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 12:57
Φαντάζομαι τον τύπο τον πλαδαρό να πάει στον γιατρό και να του λέει ο δεύτερος τσιπς και μπινελίκια - τέλος, το βράδυ θα τρως γιαουρτάκι.
στην παραλιακη παιζει?
- Sid Vicious
Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται πως δεν είναι και ο άντρας συμφεροντολόγος. Δηλαδή ένας που θέλει μια μόνο για το κορμί της και όχι ας πούμε για τον χαρακτήρα της, δεν είναι ένας συμφεροντολόγος που απλώς το αντικείμενο του συμφέροντος του είναι το σώμα και όχι τα λεφτά;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Por favor mi amor ξαναδιαβασε το, για να δεις ουσιαστικά τι γράφεις.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:39
Αν το διαβάσεις προσεκτικότερα θα καταλάβεις ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που λέω με αυτό που νομίζεις ότι λέω. Καλώς το ποστάρεις όμως για να φαίνεται και το τι ακριβώς λέω. Grazie amore.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε μην είσαι κεφάλας, θηλυκή έκδοση του ΓΓ.
Όπως και να έχει ξέρεις ότι εγώ σ'αγαπώ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το ωραιο ειναι οτι εχω ανοιξει νημα στο παλιο και σε αυτο το φορουμ για την Συνεπιμελεια και την αλλαγη των νομων - ωστε σε περιπτωση διαζυγιου να διαθετουν και οι δυο ισο χρονο και χρηματα για τα παιδια -κ οχι να ειναι αποκλειστικα στην μεριμνα των γυναικων,
Ο δε νομος ακομα να ελθει στη βουλη - ουτε η προχω ζαιοι δεν το εκαναν .
viewtopic.php?f=24&t=2780&p=148636&hili ... B1#p148636
https://www.synepimelia.gr/
viewtopic.php?f=24&t=2780&p=148636&hili ... B1#p148636
https://www.synepimelia.gr/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 09 Νοέμ 2019, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι ναι εγώ είμαι ξεροκέφαλη. Όχι να παραδεχτείτε μια φορά στη ζωή σας ότι έχω δίκιο.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:50 Ρε μην είσαι κεφάλας, θηλυκή έκδοση του ΓΓ.
Είμαι πτωχιά. Να πας ν' αγαπας καμία πλούσια
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το οποίο οι περισσότερες υποστηρίξαμε.Αγις έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 23:51 Το ωραιο ειναι οτι εχω ανοιξει νημα στο παλιο και σε αυτο το φορουμ για την Συνεπιμελεια και την αλλαγη των νομων - ωστε σε περιπτωση διαζυγιου να διαθετουν και οι δυο ισο χρονο και χρηματα για τα παιδια -κ οχι να ειναι αποκλειστικα στην μεριμνα των γυναικων,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-