θα σταματήσουν να επενδύουν σε παραπήγματα στην Τοσκάνη οι σικυμικυ μεσοαστοί δλδ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πραξικόπημα στην Ιταλία
- Μαυροβασίλης
Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δημοκρατία όχι, πολιτικοί ναι.Spiros252 έγραψε: 02 Ιουν 2018, 07:59 Στην Κίνα δεν είναι πολιτικοί ρε sys3x !!
Δεν εκλέγονται, διορίζονται από το καθεστώς.
Για δημοκρατίες μιλάει ο Χέλης.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρω γερμανικά κάνε μια μετάφραση τι γραφει κάτωΜαυροβασίλης έγραψε: 02 Ιουν 2018, 12:25 θα σταματήσουν να επενδύουν σε παραπήγματα στην Τοσκάνη οι σικυμικυ μεσοαστοί δλδ;![]()
Πάντως παίζει να είναι το τραγικότερο εξώφυλλο ever
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Μαυροβασίλης
αμάν! δυο προτάσεις στο τρανλεητ είναιargouen έγραψε: 02 Ιουν 2018, 12:28Δεν ξέρω γερμανικά κάνε μια μετάφραση τι γραφει κάτωΜαυροβασίλης έγραψε: 02 Ιουν 2018, 12:25 θα σταματήσουν να επενδύουν σε παραπήγματα στην Τοσκάνη οι σικυμικυ μεσοαστοί δλδ;![]()
Πάντως παίζει να είναι το τραγικότερο εξώφυλλο ever
βασικά κρώζει τους Ιταλούς ότι αυτοκαταστρέφονται και θα μας πάρουν ούλους μαζί τους (δλδ θα πληρώνουν το μπαλσάμικο 90/λτ αντί για 70 στο Αμβούργο)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Τραγικοι γερμανοι για αλλη μια φορα.
Δανείζονται παμφθηνα, πουλανε φθηνοτερα, ειναι μονιμα σε λιτοτητα, επενδυουν με κρατικη συνχρηματοδοτηση κ λαδωνουν αν χρειαστει.
Αυτα ειναι τα "μυστικά" της επιτυχιας τους κ τα οπλα τους εναντια στον ενδο-ευρωπαικο ανταγωνισμο τους.
Αμα χρειαστει, κανουν κ κανενα διακρατικο μπουλινγκ προς γνωση κ συμμορφωση.
Δανείζονται παμφθηνα, πουλανε φθηνοτερα, ειναι μονιμα σε λιτοτητα, επενδυουν με κρατικη συνχρηματοδοτηση κ λαδωνουν αν χρειαστει.
Αυτα ειναι τα "μυστικά" της επιτυχιας τους κ τα οπλα τους εναντια στον ενδο-ευρωπαικο ανταγωνισμο τους.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Είμαι βέβαιος ότι η Γερμανία ενδιαφέρεται για το καλό όλων των χωρών της Ευρώπης. Αναρωτιέμαι όμως με ποιον τρόπο θα παρουσιάζουν πλεόνασμα εμπορικού ισοζυγίου όταν και αν οι υπόλοιπες χώρες φτιάξουν τα ελλείμματά τους. Θα πουλάνε σε εξωγήινους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Υπαρχει ενα θεμα εδω ομως.
Υπαρχουν οι κλοουν του Γκριλο που ειναι παντελως ανικανοι για το οτιδηποτε.Οποιο δημο εχουν παρει τον εχουν καταστρεψει.
Πηραν πχ τη Ρωμη που ειχε σοβαροτατα προβληματα ηδη και τωρα εκεινη η εποχη μοιαζει με παραδεισο.
Αντιθετα,οι της Λεγκας εχουν αποδειχτει σοβαροι διαχειριστες σε επιπεδο δημο και περιφερειων.
Εννοειται οτι η προγραμματικη τους συμφωνια ειναι τοσο για τον τσιοκο που δεν χρειαζεται καν να συζηταμε για το μελλον αν προσπαθησουν να την εφαρμοσουν.
Υπαρχουν οι κλοουν του Γκριλο που ειναι παντελως ανικανοι για το οτιδηποτε.Οποιο δημο εχουν παρει τον εχουν καταστρεψει.
Πηραν πχ τη Ρωμη που ειχε σοβαροτατα προβληματα ηδη και τωρα εκεινη η εποχη μοιαζει με παραδεισο.
Αντιθετα,οι της Λεγκας εχουν αποδειχτει σοβαροι διαχειριστες σε επιπεδο δημο και περιφερειων.
Εννοειται οτι η προγραμματικη τους συμφωνια ειναι τοσο για τον τσιοκο που δεν χρειαζεται καν να συζηταμε για το μελλον αν προσπαθησουν να την εφαρμοσουν.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κλανουν και στο ασανσερ να υποθεσω.Γαληνός έγραψε: 02 Ιουν 2018, 12:37 Τραγικοι γερμανοι για αλλη μια φορα.
Το οτι δανειζονται παμφθηνα ειναι δικη τους μαγκια.Δεν ειναι οι μονοι ομως.Αλλωστε μεχρι το 2009 ολοι στην ευρωζωνη δανειζονταν παμφθηνα.Ποιοι δεν δανειζονται παμφθηνα πλεον ; Αυτοι που ειχαν και υψηλοτατο χρεος και υψηλα ελλειμματα.
Πουλανε φθηνοτερα ; Πως δηλαδη ; Δεν εχουν ευρω αυτοι ; Εχουν χαμηλοτερα μεροκαματα απο τους Ιταλους ; Οι Ιταλοι δεν λαδωνουν ;
Μα γιατι σας αρεσει να ζειτε μεσα στην μαλακια ;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
το M5S δεν έχει πολύ μέλλον αλλά ηδη τα πρόβατα έφυγαν απο το μαντρί
ευρωπαϊσταί

ευρωπαϊσταί

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Υδράργυρος
Βαστα τραμπ
- dna replication
βάστα Λίντνερ, βάστα ¨Οέτινγκερ, βάστα Σπήγκελ, δώστε ακόμα ένα μάθημα στους τεμπέληδες Ιταλούς, περιμένουμε με αγωνία και το εξώφυλλο της Bild !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 02 Ιουν 2018, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να ενας σοβαρος πχορουμιστας που πιστευει οτι η νεα κυβερνηση της Ιταλιας εχει να διαθεσει 70 δις το χρονο για τις παροχες που εχει υποσχεθει.dna replication έγραψε: 02 Ιουν 2018, 13:52 βάστα Λίντνερ, βάστα ¨Οέτινγκερ, βάστα Σπήγκελ, δώστε ακόμα ένα μάθημα στους τεμπέληδες Ιταλούς, περιμένουμε με αγωνία και το εξώφυλλο της Bild !
χωρίς να διαφέρουμε στις στρατηγικές επιδιώξεις
- dna replication
μα δε βλέπεις οτι στηρίζω γερμανικό ορθολογισμό?
Αν ηταν μονοι τους θα ειχαν μαρκο που θα ειχαε εντελως διαφορετοκη ισοτιμια σε σχεση με τα υπολοιπα νομισματα, οποτε θα μειωνονταν οι εξαγωγες τους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 21 Απαντήσεις