Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:08
Γιατί ρε φίλε αυτόν διάλεξαν οι ΥΠΟΙΚ των κρατών, δύο φορές. Τι θα πει λάθος και σωστό. Δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού αυτόν ήθελαν.
Tώρα αν πω ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τον διάλεξε το γερμανικό μπλοκ, θα μου πείτε να διαβάσω ψεκασμένα ινφογουορζ και τέτχοια οπότε ας πούμε ότι δε βρίσκουμε σημείο επαφής.
Οργισμένος έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:28
Πλακα κανεις;;; Εχουμε κανει πολλακις δρυμεια κριτικη στα σοβαρα αλλα και κρισιμα λαθη της ΕΕ και ειδικα της Γερμανιας. Αλλο αυτο και αλλο να πεταμε στον αερα βλακωδεις ισχυρισμους και ψεκασμενιες γ΄ διαλογης.
Eίναι ψεκασμενιά η κριτική στον απόφοιτο αγρ. οικονομίας-νυν έμπορο κοπριάς ως ακατάλληλο για πρόεδρο του Eurogroup;
Oxi απλα δεν ειναι δυνατον να επικαλειστε ακαταλληλοτητα πτυχιων για εναν πολιτικο. Δεν ειναι λογικο.
Για τον Τσίπρα το έχουμε ακούσει κατά κόρον όμως από εσάς τους ίδιους.
Αν λοιπόν ο Τσίπρας είναι αμόρφωτος τότε είναι και ο Μπλουμ! Μονά ζυγά μονόζυγα, δεν υπάρχουν!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
'
Τί έλαχε ρε παιδιά;
4 μέρες τώρα και ακόμα δεν βγήκαν τα στρατά με τα τανκς στους δρόμους, να σκοτώνουν τον εχθρό λαό στην Ιταλία;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
elchav έγραψε: 01 Ιουν 2018, 13:39
Eίναι ψεκασμενιά η κριτική στον απόφοιτο αγρ. οικονομίας-νυν έμπορο κοπριάς ως ακατάλληλο για πρόεδρο του Eurogroup;
Oxi απλα δεν ειναι δυνατον να επικαλειστε ακαταλληλοτητα πτυχιων για εναν πολιτικο. Δεν ειναι λογικο.
Έλα! Δηλαδή δεν θέλουμε τεχνοκράτες, πλέον; Θέλουμε να γυρίσουμε στον 19ο αιώνα; Που δηλαδή οι πολιτικοί του 19ου αιώνα ήταν μορφωμένοι, μην λέμε και μαλακίες. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ο μόνος αιώνας που οι πολιτικοί είναι παντελώς αμόρφωτοι είναι ο 21ος. Προσπαθώ να θυμηθώ κάποια προηγούμενη κατάσταση με αμόρφωτους πολιτικούς και αδυνατώ.
Δεν ισχύει αυτό παντού Χέλλη πάντως, στην Κίνα πχ είναι σχεδόν όλοι κανονικοί επιστήμονες, άνω του 90%.
(τρου στόρυ)
Ε, δεν ξέρω τι γίνεται στην Ασία. Εγώ μιλάω για την Δύση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στην Κίνα δεν είναι πολιτικοί ρε sys3x !!
Δεν εκλέγονται, διορίζονται από το καθεστώς.
Για δημοκρατίες μιλάει ο Χέλης.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2018, 10:13
Άνταϊ βάξξερ διαβάζω η υπουργός υγείας. Τόσο πίθηκοι οι εθνολαϊκιστές
Ναι, μόνο αυτοί έχουν αντιεμβολιαστές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι που εχουνε το σοβαροτερο προβλημα με το ευρω ειναι οι μπανανοφαγοι της Βαλκανικης και οι αδελφοι τους της Ιταλιας..Που εχουνε και ενα αλο κοινο: εθισμο στο δημοσιο και στις παροχες..Ειδικα οι πενταστεροι ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ της Ιταλιας οπως ητανε οταν ο Τσι[ρας ανελαβε την εξουσια: με μπαρουφακη, Ζωη, Λαφαζανη κλπ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Nandros έγραψε: 01 Ιουν 2018, 23:43
'
Τί έλαχε ρε παιδιά;
4 μέρες τώρα και ακόμα δεν βγήκαν τα στρατά με τα τανκς στους δρόμους, να σκοτώνουν τον εχθρό λαό στην Ιταλία;
.
Άστα, ούτε το ευρώ κατρακύλησε, ούτε η ευρωζώνη διαλύθηκε ούτε οι κακοί Γερμανοί έπαθαν σοκ, και η Ιταλία θα έχει δεξιά κυβέρνηση ούτως ή άλλως.
Ευτυχώς έπεσε ο Ραχόϊ και πήραν λίγο τα πάνω τους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων