!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ανώτατη γυπαετική 101
Re: ανώτατη γυπαετική 101
Εγώ μαϊμούδες τις λέω όλεςNero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 21:07δεν είναι μαϊμουδεςκαι ταξινομικά να το δεις οι μεγάλοι πίθηκοι είναι πολύ πιο κοντά στο άνθρωπο...που είναι ένας απο τους μεγάλους πιθήκους, παρά στις μαϊμουδες
hellegennes
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ τι ράτσας είσαι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
viewtopic.php?f=33&t=4755&p=722296&hilit=Hawai#p722296Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 20:24Ένας άντρας, εξαιρετικά ερωτευμένος με τη σύζυγό του, για να ενισχύσει το δεσμό τους αποφάσισε να κάνει στο πέος του ένα tatoo με το όνομά της. Τη γυναίκα του την έλεγαν Wendy. Κάνει το tatoo, και μετά αποφασίζει να την πάει ταξίδι στη Τζαμάικα. Φτάνοντας στη Τζαμάικα, ζεσταμένος, πάει να κάνει μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεναν. Στα αποδυτήρια της πισίνας, όταν του ήταν πεσμένη, στο tatoo φαίνονταν μόνο το "W" και το "Y", το πρώτο και το τελευταίο γράμμα. Δίπλα του, ένας Τζαμαικανός που του ήταν κι αυτουνού πεσμένο το πέος, είχε τα γράμματα "W" και "Υ". Οπότε τον ρωτάει ο ήρωάς μας:enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 20:18 καλή ιδέα αυτή, να γράφουμε το όνομα πάνω λοιπόν με μαρκαδοράκι στο εξής, για να μην ψαχνόμαστε μετά.
- You have tatoo "Wendy" too?
- No! It is "Welcome to Jamaica and have a nice day"!
Τα μεγάλα πνεύματα κάποτε συναντιούνται!don't speak έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 21:19viewtopic.php?f=33&t=4755&p=722296&hilit=Hawai#p722296Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 20:24Ένας άντρας, εξαιρετικά ερωτευμένος με τη σύζυγό του, για να ενισχύσει το δεσμό τους αποφάσισε να κάνει στο πέος του ένα tatoo με το όνομά της. Τη γυναίκα του την έλεγαν Wendy. Κάνει το tatoo, και μετά αποφασίζει να την πάει ταξίδι στη Τζαμάικα. Φτάνοντας στη Τζαμάικα, ζεσταμένος, πάει να κάνει μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεναν. Στα αποδυτήρια της πισίνας, όταν του ήταν πεσμένη, στο tatoo φαίνονταν μόνο το "W" και το "Y", το πρώτο και το τελευταίο γράμμα. Δίπλα του, ένας Τζαμαικανός που του ήταν κι αυτουνού πεσμένο το πέος, είχε τα γράμματα "W" και "Υ". Οπότε τον ρωτάει ο ήρωάς μας:enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 20:18 καλή ιδέα αυτή, να γράφουμε το όνομα πάνω λοιπόν με μαρκαδοράκι στο εξής, για να μην ψαχνόμαστε μετά.
- You have tatoo "Wendy" too?
- No! It is "Welcome to Jamaica and have a nice day"!
![]()
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Go back έγραφε ή gofuckyourselfanddon'tcomeback?
Να ξέρω αν αξίζει για τη συλλογή μου
Αυτή δεν είναι ράτσα. Είναι στατους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
goback σκέτο, με 48άρα γραμματοσειρά νομίζω και 4 κενά σε κάθε γράμμα, καλλιγράφος.don't speak έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 21:27Go back έγραφε ή gofuckyourselfanddon'tcomeback?
Να ξέρω αν αξίζει για τη συλλογή μου![]()
- hellegennes
Οι μαϊμούδες είναι όρος ομπρέλα που περιλαμβάνει και εμάς, τυπικά. Ταξινομικά είμαστε υποκατηγορία μαϊμούδων, αλλά στην κοινή συνείδηση μαϊμούδες είναι τα πρωτεύοντα που έχουν ουρά. Οι μαϊμούδες σαν όρος δεν σημαίνει τίποτα στην βιολογία. Δεν χρησιμοποιείται ταξινομικά. Γι' αυτό και λέμε ότι καλύπτει όλες τις οικογένειες πρωτευόντων που έχουν μόνο ένα ζεύγος θηλών. Σε πολλά βιβλία όμως θα δεις τους πιθήκους να εξαιρούνται από τις μαϊμούδες, άτυπα.Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 21:07δεν είναι μαϊμουδεςκαι ταξινομικά να το δεις οι μεγάλοι πίθηκοι είναι πολύ πιο κοντά στο άνθρωπο...που είναι ένας απο τους μεγάλους πιθήκους, παρά στις μαϊμουδες
hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
''έως τον σκοτεινό καστανόφαιο ( Μούργο, κατά την ποιμενική ορολογία ) και τον ραβδωτό.''
http://www.koe.gr/index.php/el/greekbre ... poimenikos
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν χωραει καμια αμφιβολια.
Το καθε κομματοσκυλο εδω μεσα αυτην τη δουλεια ξερει να κανει καλυτερα.
Εγω στις εκλογες εκανα αποχη εσυ τι κομμα ψηφισες?
Δεν το ήξεραΑγις έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 21:34
''έως τον σκοτεινό καστανόφαιο ( Μούργο, κατά την ποιμενική ορολογία ) και τον ραβδωτό.''
http://www.koe.gr/index.php/el/greekbre ... poimenikos
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σκύλος να ειναι και ό,τι νά'ναι, ωραίος άγι, για στείλε και εσύ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης