Έτσι μπράβο, κράτα γερά, να παραδειγματίζονται και οι υπόλοιποι.Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:15 παρεξήγησεςδεν ψάχνω γκομινα στο πχορουμ. Είμαι απο τους λίγους που μπορούν να περηφανευτούν ότι δεν έχουν στείλει ποτέ πμ σε πχορουμιτισα. Ούτε καν στη Juno
![]()
για ντικ πικ, δεν το συζητώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ανώτατη γυπαετική 101
Re: ανώτατη γυπαετική 101
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κάντε ότι θέλετε, αλλά για ντικ πικ δεν το συζητώ.
-
Nero
ελπίζω να κρατάτε όλες αυτές που σας στέλνουν, και κάποια στιγμή να ανοίξει το επικότερο νήμα του πχορουμ που δεν έχει ανοιχτεί ακόμα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τι μόνο τα τόσα σπουδαία νήματα χάθηκαν 
καλή ιδέα αυτή, να γράφουμε το όνομα πάνω λοιπόν με μαρκαδοράκι στο εξής, για να μην ψαχνόμαστε μετά.
Ένας άντρας, εξαιρετικά ερωτευμένος με τη σύζυγό του, για να ενισχύσει το δεσμό τους αποφάσισε να κάνει στο πέος του ένα tatoo με το όνομά της. Τη γυναίκα του την έλεγαν Wendy. Κάνει το tatoo, και μετά αποφασίζει να την πάει ταξίδι στη Τζαμάικα. Φτάνοντας στη Τζαμάικα, ζεσταμένος, πάει να κάνει μια βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου που έμεναν. Στα αποδυτήρια της πισίνας, όταν του ήταν πεσμένη, στο tatoo φαίνονταν μόνο το "W" και το "Y", το πρώτο και το τελευταίο γράμμα. Δίπλα του, ένας Τζαμαικανός που του ήταν κι αυτουνού πεσμένο το πέος, είχε τα γράμματα "W" και "Υ". Οπότε τον ρωτάει ο ήρωάς μας:enaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 20:18 καλή ιδέα αυτή, να γράφουμε το όνομα πάνω λοιπόν με μαρκαδοράκι στο εξής, για να μην ψαχνόμαστε μετά.
- You have tatoo "Wendy" too?
- No! It is "Welcome to Jamaica and have a nice day"!
the end
Ποιος θελει ντικπικ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:15παρεξήγησεςenaon έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:11μωρέ έχω καταλάβει την ένστασή σου, θα ήθελες να χρησιμοποιούμε λίγο παραπάνω το μυαλό μας να τις γοητεύσουμε, όχι μόνο μπράτσα και βλέμμα και πρωτόγονα πράγματα.Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 19:06 το δέχομαι. Δεν περίμενα να την πατήσω σαν τον Τζο αλλά προ υπεράσπισή μου, δεν ασχολούμαι με τα μούσκουλα ή τις μπάλες τους, ούτε περιμένω να κάνουν τα πηθίκια μποντι μπλντερς και να τα βάλουν στο γιου εφ σι![]()
Ίσως αν γραφτείς σε ένα φόρουμ που μετράνε κυρίως τα κείμενα, ίσως εκεί βρεις την ηρεμία σου.![]()
δεν ψάχνω γκομινα στο πχορουμ. Είμαι απο τους λίγους που μπορούν να περηφανευτούν ότι δεν έχουν στείλει ποτέ πμ σε πχορουμιτισα. Ούτε καν στη Juno
![]()
για ντικ πικ, δεν το συζητώ
Ούτε εγώ έστειλα στην Juno
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Nero έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 15:00
στο σημείο που παρατηρεί ότι το κορίτσι είναι επιτέλους μόνο του, παίρνει ύφος πxοχουμιτη![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για στείλε, αλλά να γράφει goback πάνω αλλιώς δεν θα περάσεις τελική φάση.
Μαϊμουδιές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
δεν είναι μαϊμουδες
hellegennes
ρε goback για πλάκα το είπα.
ωραία γράμματα πάντως.
ωραία γράμματα πάντως.
-
- Παραπλήσια Θέματα