Ρουφιανια και κκεδες =ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 00:48 Αν δεν ήταν στημένο πολιτικά το περί γλεντιών και μπάρμπεκιου απέναντι από στρατόπεδα συγκέντρωσης το θέμα θα είχε λήξει και εντελώς άδοξα για τους σουβλακομάχους ελληναράδες.
Στέλνεις συντονισμένα τις αρμόδιες υπηρεσίες (εφορία για τιμολόγια αγοράς-πώλησης υλικών χρήσης και άδεια λειτουργίας καντίνας, το υγειονομικό για την υπαίθρια επιχείρηση μπάρμπεκιου αν πληρεί το νόμο ακόμα και για το πόσο καθαρά είναι τα κάρβουνα, την πυροσβεστική για φωτιά αναίτια που μπήκε σε δημόσιο χώρο, την αστυνομία αν έχουν άδεια από τον δήμο για χρήση του δημόσιου χώρου για εκδήλωση).
Όλα αυτά αν τα βάλετε σε πρόστιμα ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ και επειδή στο πορτοφόλι είναι ο πόνος μόνο, να δούμε αν θα ξανασκεφτούν να κάνουν φασιστογλέντια δίπλα σε κολαστήρια.
Μόνο για τα τερλίκια της γιαγιάς και τις 10 ομπρέλες του πλανόδιου πωλητή το κράτος κινείται όταν δεν έχει στημένο το σόου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
τι λες τωρα ...? εδω βαζανε παιδια να καταδιδουνε γονεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
παιζει ο Γιαννουλης πανω στη φιλοδοξια του να διαφημιστει να εχει κανει το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε στην κυβερνηση ... μιλαμε για τιτανοτεραστια μαλακιαΥδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 23:21 Ο ηλιθιος ο κυρανακης δεν εχει καταλαβει οτι ειναι κυβερνηση και τις αντιμεταναστευτικες διαμαρτυριες θα τις βρουν μπροστα τους.
Δηλαδη τι θελει; να απασχολουμε την αστυνομια για να φυλαει τα χοτ σποτ μηπως πεταχτει κανενα μπουκαλι και απαντηθει με καμια πετρα και ξεσπασει πολεμος;
Το ατομο ειναι ανευθυνο τελειως
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Υδράργυρος
Ο κυρανακης το γυρισε στην κωλοτουμπα. Διαστρεβλωθηκαν οι δηλωσεις μουnostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 01:27παιζει ο Γιαννουλης πανω στη φιλοδοξια του να διαφημιστει να εχει κανει το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε στην κυβερνηση ... μιλαμε για τιτανοτεραστια μαλακιαΥδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 23:21 Ο ηλιθιος ο κυρανακης δεν εχει καταλαβει οτι ειναι κυβερνηση και τις αντιμεταναστευτικες διαμαρτυριες θα τις βρουν μπροστα τους.
Δηλαδη τι θελει; να απασχολουμε την αστυνομια για να φυλαει τα χοτ σποτ μηπως πεταχτει κανενα μπουκαλι και απαντηθει με καμια πετρα και ξεσπασει πολεμος;
Μην παρατάς την προσπάθεια μπορώ και περισσότερα ωρθογραφυκα λαθι να κανοPapa John έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 23:51Δίνεις το δικαίωμα στον Άγις να σου τη λέει για την ορθογραφία.Ξεκίνα από ένα βασικό θέμα,όταν κλίνουμε ένα ρήμα,στο δεύτερο πληθυντικό η κατάληξη είναι -ε και όχι -αι.Το κάνεις συχνά.Βέβαια τέρμα ανορθόγραφος είναι και ο Lord Brum,σκέφτηκα πολλές φορές να θέσω τέρμα στη ζωή μου για τα ορθογραφικά του λάθη,εκεί όμως βλέπω ότι ο Άγις κάνει την πάπιαzteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:36 Τωρα καταλαβατε δεξιοπουλα γιατι ειστε ξεφτιλες.Μολις πηγε η συζητηση στο Αφγανισταν αμεσως σηκωσατε τις μαυρες σημαιες του χαλιφατου να το υποστηριξετε.Απλα σηκωνεται ενα θεμα για αποπροσανατολισμο και τιποτα αλλο.
Στα αρχιδια μου η μαλακια του Ζαιου.
Αδιαφορω εαν διπλα στα κεντρα μεταναστων ψηνουν χοιρινο η μοσχαρι.
Αλλα δεν μπορω να σας αφησω να χειραγωγειται τον λαο με τα ψευτοθεματα που σηκωνεται.![]()
![]()
Κόόόλλλλααασσσηηη λέμε![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- ΜπλεΜπουμπυς
Μια συνάντηση αρχαιοελληνικού και νεοελληνικού πολιτισμού !!

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Mετα το κραξιμο που φαγανε οι σκατοψυχοι της ΝΔουλας και cia............
Υποψιάζομαι οτι η Νέα Σοβαρή Χρυσή Αυγή θα έχει ως σύμβολο την κότα.«Τα μαζεύει» ο Κυρανάκης: Ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για το μπάρμπεκιου
Φαίνεται ότι τα «πυρά» της Ντόρας Μπακογιάννη έπιασαν τόπο καθως παρατηρούνται «αναστροφές» εντός της ΝΔ
Έτσι, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέκρουσε πρύμναν και δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την απαράδεκτη εκδήλωση απέναντι από το ΚΥΤ Διαβατών, μετά το σάλο που προκλήθηκε και αφού η κ. Μπακογιάννη νωρίτερα δήλωσε ότι «δεν κατάλαβε το θέμα ο νέος βουλευτής».
«Ούτε θα πήγαινα ούτε θα συμμετείχα σε μία τέτοια εκδήλωση», δήλωσε στον Real FM ο Κ .Κυρανάκης με αφορμή το μπάρμπεκιου έξω από την προσφυγική δομή, τονίζοντας ότι «δεν γνωρίζω ποια είναι η πρόθεσή τους, ούτε ποια είναι η εκδήλωση ούτε επιθυμώ να τη διαφημίσω».
http://www.topontiki.gr/article/350576/ ... -Pi33quV5M
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
πέτα ρε Ναδρε εκείνες τις σουβλες με τα βραζιλιανικα κρέατα, να πιασουν τον πισινο τους τα λιγουρια οι ζαιοι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Σιγα Μαρια Αντουανετα δεν τα παιρνεις εσυ τα κρεατα να ταισεις τα γατια σου.Να ασχολησαι και εσυ με κατι μιας και δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:24 πέτα ρε Ναδρε εκείνες τις σουβλες με τα βραζιλιανικα κρέατα, να πιασουν τον πισινο τους τα λιγουρια οι ζαιοι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
η θεοδωρα ηταν καλη φιλη της νεοταξικης αμερικης όταν ηταν ΥΠΕΞ
και γενικα νεοφιλελεφτερα
ηγουν συνοδοιπόρος συριζα κκε κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
εξαλλου αριστερα κκε πανε μαζι στον πολυπολιτισμο πολυφυλετισμο με τους νεοφιλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 23:21 Ο ηλιθιος ο κυρανακης δεν εχει καταλαβει οτι ειναι κυβερνηση και τις αντιμεταναστευτικες διαμαρτυριες θα τις βρουν μπροστα τους.
ανεύθυνοι και παντελως τελειωμένοι είναι οσοι σηριζουν εποικισμο με το ναα δεχεται οσους λαθρα στελνει η τουρκια
ναα προστιθενται σε οσους εχουμε από το 1991
εγω αγόρι μου, απο το γυμνασιο κιολας, πήγαινα και έκανα μεροκάματα στην diners.zteo έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:34Σιγα Μαρια Αντουανετα δεν τα παιρνεις εσυ τα κρεατα να ταισεις τα γατια σου.Να ασχολησαι και εσυ με κατι μιας και δεν εχεις δουλεψει ποτε στην ζωη σου.Naranjita έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 08:24 πέτα ρε Ναδρε εκείνες τις σουβλες με τα βραζιλιανικα κρέατα, να πιασουν τον πισινο τους τα λιγουρια οι ζαιοι
1984 δηλαδή. πριν γεννηθείς κατα τύχη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Υδράργυρος
Επιπόλαιος καβάλησε το καλάμι και πουλάει εξυπνάδες.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Νοέμ 2019, 07:34 Mετα το κραξιμο που φαγανε οι σκατοψυχοι της ΝΔουλας και cia............
Υποψιάζομαι οτι η Νέα Σοβαρή Χρυσή Αυγή θα έχει ως σύμβολο την κότα.«Τα μαζεύει» ο Κυρανάκης: Ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για το μπάρμπεκιου
Φαίνεται ότι τα «πυρά» της Ντόρας Μπακογιάννη έπιασαν τόπο καθως παρατηρούνται «αναστροφές» εντός της ΝΔ
Έτσι, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέκρουσε πρύμναν και δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την απαράδεκτη εκδήλωση απέναντι από το ΚΥΤ Διαβατών, μετά το σάλο που προκλήθηκε και αφού η κ. Μπακογιάννη νωρίτερα δήλωσε ότι «δεν κατάλαβε το θέμα ο νέος βουλευτής».
«Ούτε θα πήγαινα ούτε θα συμμετείχα σε μία τέτοια εκδήλωση», δήλωσε στον Real FM ο Κ .Κυρανάκης με αφορμή το μπάρμπεκιου έξω από την προσφυγική δομή, τονίζοντας ότι «δεν γνωρίζω ποια είναι η πρόθεσή τους, ούτε ποια είναι η εκδήλωση ούτε επιθυμώ να τη διαφημίσω».
http://www.topontiki.gr/article/350576/ ... -Pi33quV5M
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Γιατί είναι μαλακια του Γιαννούλη;;;zteo έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 17:16Και εγω Ελληνας ειμαι που στηριζει ΚΚΕ.Μαλιστα περισσοτερο πατριωτης απο οτι εισαι εσυ.Διοτι εγω δεν προσκυνησα Ευρωπαιους αξιωματουχους που διεταζαν να στειλω εκατομμυρια Ελληνες στα Ταρταρα για τα γαμησιατικα των αστων.Ειμαι Ελληνας που βιωνει στο πετσι του την ανεργια τη υποαπασχοληση την απαξιωση του πτυχιου του την εμπορευματοποιηση της υγειας της παιδειας κτλ.Για ολα αυτα τα προβληματα για τα οποια οντας βολεμενος δεν δινεις δεκαρα τσακιστη.Γιαυτο δεν μπαινεις σε κανενα θεμα που αφορα κοινωνικα και οικονομικα προβληματα του Ελληνα για να μην φανουν οι υπεροχες νεοφιλελλευθερες αποψεις σου σε αυτα τα ζητηματα.
Μαθε λοιπον οτι η καθημερινοτητα του Ελληνα ειναι ολα αυτα που βιωνω και οχι η μαλακια που ειπε ο Γιαννουλης και το μεταναστευτικο οπως το σηκωνεις εσυ.
Δεν εισαι τιποτα περισσοτερο απο μια Μαρια Αντουανετα που νομιζεις οτι ο λαος θα ασχοληθει με τις εμμονες σου και εισαι τυχερος που ο λαος ακομα δεν γεννησε τον Μαξιμιλιανο να καθαρισει τους βολεμενους.![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos