!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής

Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Εδώ να πούμε ότι ο τύπος αν και δημοσιογράφος, άρα και προβεβλημένος, στις περιφερειακές με το ζόρι συγκέντρωσε 11%. Και αυτό το ποσοστό χωρίς να αναφερθεί με τόσο πάθος στην φιλολαθρομεταναστευτική ατζέντα του. Αν είχε αναφερθεί σε λαθρομετανάστες, ούτε την ψήφο του δεν θα έβρισκε....
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Noor1 έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:27 https://youtu.be/4VNVW-CM5Mk?t=171

Από τον βούρκο στον απόβουρκο, ένα σουβλάκι δρόμος...
Το θέμα δεν είναι το χοιρινό απέναντι από μουσουλμάνους.
Είναι το φαγητό απέναντι από πεινασμένους.
Τα γλέντια απέναντι από βασανισμένους.
Η αδιαφορία απέναντι από πνιγμένους.

Εικόνα

https://www.facebook.com/21816498869019 ... =3&theater
Πόσα λεφτά βάλατε από την τσέπη σας οι αλληλέγγυοι;
Μέχρι και η Εκκλησία που διαχωρισατε από το κράτος :smt005: έδωσε
Πολιτική εκμετάλλευση λαθρομεταναστών λέγεται αυτό
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Αγις έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:44
Εχω προτεινει Αντικυθηρα
Και εγώ τον καιάδα για τους δικούς μας :a108:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 21:07
Αγις έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:44
Εχω προτεινει Αντικυθηρα
Και εγώ τον καιάδα για τους δικούς μας :a108:
Πολυ σκληρο- ο εκτοπισμος στην Τασκενδη αλλα χωρις επιστροφη αυτη τη φορα ειναι αρκετος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πέρα απο την πλάκα του ζητήματος θα πρέπει να οργανωθούν οι κοινότητες ώστε να ψήνουν χοιρινά κάθε μέρα έξω από τις δομές
στέλνοντας και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους νάνους της πολιτικής ορθότητας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Χοιρινοφοβικός και ο Κακλαμάνης...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

The Rebel έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 18:41
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 17:02 Το να φας μια παντσετα εξω απο καταυλισμο εισβολεων, ειναι συμβολικο:
Εδω ειναι Ελλαδα, οχι Ισλαμαμπαντ, τραβηξτε στην Σαουδικη Αραβία.
Εαν προσκληθω, θα παραστω.
Χαοτικός έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 01:44 Θα τα πω όλα στο Γιαννούλη
viewtopic.php?f=26&t=16487&sid=90e787e4 ... fc31bfec9c
[img]https://i.postimg.cc/26bJ0HHh/Gian ... .jpg[/img]

Ε:
Γιατι οι Συριζαιοι θελουν να απαγορευσουν το χοιρινο;

Α:
Γιατι ειναι συγγενεις.... :g030:
Και οι συριζαίοι και οι νεοδημορκάτες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

[μπουκουρας @ μαρθα βουρτση sequence enable ] Θα έρθουμε και η γη θα τρέμει . [ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα Μιχαλολιάς closin ]
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αν δεν το ψηνω και το εχω για πετ ;

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

σημερα ο Συριζαιος βουλευτης πονηρα μιλαει για ψησιματα και προσβολες ... αυριο θα ειναι προσβολη να περνα η κορη του βαμενη και με κοντη φουστα εξω απο τα τζαμια που οι εποικοι θα εχουνε φτιαξει ... τοτε βεβαια θα το εχει βουλωσει γιατι θα σκεφτεται την ψηφο τους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:15
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:02
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52

Να κάνουν γιορτή τη Μ.Παρασκευή ας πούμε.
Η να τρώνε κρέατα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
No problem, με το χέρι στην καρδιά... Και στη Νότια Κορέα τρώνε και σκύλους ...αν πάω μετανάστης και μου το κάνουν αυτό στα μούτρα μου , ποιος ο λόγος να κλαψουρίζω ;Και Στη Σαουδική Αραβία αν πήγαινα ,αν ήμουνα μηχανολόγος για να εργαστώ δεν θα έκανα το σταυρό μου δημόσια αλλιώς θα μου το κόβανε και με το δίκιο τους από την πλευρά τους,έτσι είμαστε εμείς , θα λέγανε να μην έρθει κανείς εδώ που δεν μας γουστάρει .
Φίλε μου. Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για μια ομαδα ατόμων που θα πάει έξω από εκεί που μένουν οι άνθρωποι με σκοπό να κάνει καραγκιοζιλίκια.
Δεν ειναι πως έτυχε να μένουν κάποιοι Ελληνες δίπλα και τους απαγορεύτηκε να συνεχίσουν να ζουν όπως ζουσαν.

Το αν μπορεί η χωρα να διαχειριστεί αυτόν τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών, το πόσοι θα μένουν στα νησια, το αν είναι κλειστά ή ανοιχτά τα κέντρα κλπ...Είναι θεματα που θα πρέπει να λύσει η εκαστοτε κυβερνηση. Το συζητάμε και μεις ως πολίτες της χώρα κι αν πιστεύουμε ότι κάνει κάτι λάθος , διαμαρτυρόμαστε με όποιον τρόπο σε αυτήν.

Από εκεί και πέρα σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο πρόκειται για ανθρώπους που είτε κυνηγήθηκαν από τον πόλεμο είτε έφυγαν γιατί δε μπορουσαν να τα βγάλουν πέρα στη χώρα τους. Για διακοπές δεν ήρθαν.
Σε ανθρώπινο επίπεδο , όποιος δε μπορεί κ δε θέλει να τους απλώσει ένα χέρι, τουλάχιστον ας προσπαθήσει Ν μη γίνεται μαλακας.
Δε θα λυσει κανένα πρόβλημα το να κάνεις καραγκιοζιλίκια και μπουλινγκ στους πρόσφυγες.
Ναι, βέβαια είναι εύκολο να κάνεις ακαδημαϊκή συζήτηση, τρόπος του λέγειν και ακόμα να γίνεσαι στα πλαίσια αυτής της συζήτησης κάφρος όταν δεν έχεις τα σχετικά πονεμένα βιώματα ... η ζωή βέβαια είναι σκληρή και σίγουρα θα περνούσαν πολύ χειρότερα πιστεύω αν η Κινα τούς δεχότανε, γιατί έχει σύνορα κοινά με το Αφγανιστάν, εκεί και γουρούνια θα τρώγανε και σκύλους και γάτες ...ομολογώ το τελευταίο δεν θα ήθελα να το ζούσα δίπλα μου ως πρόσφυγας αλλά πέρα από το ανθρωπιστικό θέμα ποτέ δεν ξεχνάω εγώ ότι πιθανόν
να υπάρχει αναλογία μεταξύ της μία αφομοιώσιμότητάς των μεταναστών και της μη αφομοιώσιμοότητάς των τούρκων κατακτητών στην επανάσταση του 21 που δεν μπορούσαν να ζήσουν κάτω από τη διοίκηση των ελλήνων πλέον και αναγκαστηκε ο έλληνας να τούς κάνει αυτό που έκανε...
βέβαια δεν έχω καλή γνώση των πολιτικών επιστημών ,της κοινωνιολογίας, της ανθρωπολογίας της κοινωνικής κλπ
Αλλα:
Σαν γέννημα-θρέμμα της νότιας Πελοποννήσου πολύ δύσκολα μπορώ να πείσω κάποιον οτι δεν έχουν αποτυπωθεί στο πετσί της ψυχής μου κάποια ίχνη ρατσισμού και ξενοφοβίας... άτιμο πράγμα το περιβάλλον και τα διδάγματα του ,άτιμο πράγμα...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Από το 3:58 και μετά.

Και κλάμα τα δεξιά δουλικά :a040:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

nostromos έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 22:16 σημερα ο Συριζαιος βουλευτης πονηρα μιλαει για ψησιματα και προσβολες ... αυριο θα ειναι προσβολη να περνα η κορη του βαμενη και με κοντη φουστα εξω απο τα τζαμια που οι εποικοι θα εχουνε φτιαξει ... τοτε βεβαια θα το εχει βουλωσει γιατι θα σκεφτεται την ψηφο τους
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή: Οι πουλημένοι προδότες πολιτικάντηδες που θα κάνουν μέχρι bj για τα ψηφαλάκια των πετσετοκέφαλων.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 22:21
nostromos έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 22:16 σημερα ο Συριζαιος βουλευτης πονηρα μιλαει για ψησιματα και προσβολες ... αυριο θα ειναι προσβολη να περνα η κορη του βαμενη και με κοντη φουστα εξω απο τα τζαμια που οι εποικοι θα εχουνε φτιαξει ... τοτε βεβαια θα το εχει βουλωσει γιατι θα σκεφτεται την ψηφο τους
Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή: Οι πουλημένοι προδότες πολιτικάντηδες που θα κάνουν μέχρι bj για τα ψηφαλάκια των πετσετοκέφαλων.
.
το ειδαμε καθαρα τα προηγουμενα χρονια στη Θρακη ... τους κανακεψανε τοσα χρονια και τωρα αυτοι τους το ξεπληρωσανε κατεβαινοντας με το DEB το οποιο σαρωσε ... για τετοια βοδια πολιτικους μιλαμε ... πανε τα ζωα να διασπειρουνε το Τουρκικο κομμα σε ΟΛΕΣ τις Ελληνικες περιφερειες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 06 Νοέμ 2019, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Δεν χρειάζεται εκνευρισμός.Καλύτερα ηρεμήστε και κρατήστε δυνάμεις για την ώρα της αλήθειας που πλησιάζει.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nostromos έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 22:27
Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 22:21
.
το ειδαμε καθαρα τα προηγουμενα χρονια στη Θρακη ... τους κανακεψανε τοσα χρονια και τωρα αυτοι τους το ξεπληρωσανε κατεβαινοντας με το DEB το οποιο σαρωσε ... για τετοια βοδια πολιτικους μιλαμε ... πανε τα ζωα να διασπειρουνε το Τουρκικο κομμα σε ΟΛΕΣ τις Ελληνικες περιφερειες
Ρε γιγαντα στεκεις καλα.
Πως θα ψηφισουν Τουρκικο κομμα αφου δεν ειναι Τουρκοι.
Φυσικα ουτε καν σκεφτηκες οτι ολοι αυτοι θελουν να πανε στας Ευρωπας και δεν ενδιαφερονται να παρουν Ελληνικη υπηκοοτητα. :D
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”