Δεν τελείωσαν οι καταθέσεις των μαρτύρων; Νομίζεις εξ άλλου ότι καιγόμαστε για την άποψή σου;vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:29 Εκτός απ'το εν λόγω απόσπασμα, σε γενικές γραμμες μια γελοιότητα ολόκληρη ειναι και η υπόλοιπη απολογία του, μεχρι στιγμής. Προσωπικά περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να καταθέσω ολοκληρωμένη άποψη, μην τον αδικήσω κιολας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολογίες χρυσής αυγής
Re: Απολογίες χρυσής αυγής
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Kάτσε βρε μάστορη....δηλαδή αν κάποιος είναι σατανιστής και κάνει ανθρωποθυσίες..και φάει 15 άτομα, να μην τον ρωτήσουν για τα πιστεύω του στο δικαστήριο;Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:57 "Αν είναι να δικαστώ για τις ιδέες μου, είμαι περήφανος αλλά πιστεύω ότι είμαι σε δικαστήριο της Ελλάδος του 21 αιώνα και όχι ιερά εξέταση."
Η καλύτερη απάντηση στους ΔΥ που υποτίθεται δικάζουν "εγκληματική οργάνωση" και ρωτούν για ιδεολογικά!!!
να θεωρήσουν πως είναι άσχετο πως βρέθηκαν εγχειρίδια ξεκοιλιάσματος και πεντάλφες και μαχαίρια σπίτι του;
Δηλαδή μας λες να πει και να παραδεχτεί ότι γουστάρεις ;Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:22 Πρ: Πειτε μας για την ιδεολογία;
Μιχ: Είναι ο λαϊκός εθνικισμός. Το 'χω δηλώσει απο το 1993 και επιπλέον δεν είμαι μασκαράς. Με τίμησαν τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και εθνικιστής είμαι, εθνικιστής είμαι. Ο εθνικισμός δεν είναι διεθνιστικός. Δεν έχει σχέση ούτε με τον γερμανικό, ούτε τίποτα. Ο εθνικισμός δεν μπορεί να είναι αντίγραφο ούτε του γερμανικού ούτε του ιταλικού.
Πρ: Πριν το 1992 τι ίσχυε;
Μιχ: Τίποτα, ο καθένας κατέθετε τη γνώμη του.
Πρ: Θέμα εθνικοσοσιαλισμού υπήρχε πριν το 1992;
Μιχ: Τίποτα δεν υπήρχε.
Πρ: Άλλα σύμβολα, ναζιστικά και χαιρετισμός που σύμφωνα με άλλους είναι ναζιστικός, μετά το 1992 υπήρχαν;
Μιχ: Δεν ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ. Εγώ χαιρέτησα κατ' αυτόν τον τρόπο θεωρώντας τον μη ναζιστικό, καθώς ήταν εθνικιστικός από τον μεσοπόλεμο. Οι κομμουνιστές είχαν τη γροθιά. Και υπ' αυτή την έννοια, προκλητικά το έκανα, γιατί με αποκάλεσαν φασίστα και φασίστας δεν είμαι.
οκ σε δίκη είναι και πρέπει να γλυτώσει, αλλά είναι λίγο ντροπιαστικό όλο αυτό
- Golden Age
Δεν είναι αντιστοιχο παράδειγμα με εμάς αυτό. Αντίστοιχο είναι με τη 17ΝΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:49Kάτσε βρε μάστορη....δηλαδή αν κάποιος είναι σατανιστής και κάνει ανθρωποθυσίες..και φάει 15 άτομα, να μην τον ρωτήσουν για τα πιστεύω του στο δικαστήριο;Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:57 "Αν είναι να δικαστώ για τις ιδέες μου, είμαι περήφανος αλλά πιστεύω ότι είμαι σε δικαστήριο της Ελλάδος του 21 αιώνα και όχι ιερά εξέταση."
Η καλύτερη απάντηση στους ΔΥ που υποτίθεται δικάζουν "εγκληματική οργάνωση" και ρωτούν για ιδεολογικά!!!
να θεωρήσουν πως είναι άσχετο πως βρέθηκαν εγχειρίδια ξεκοιλιάσματος και πεντάλφες και μαχαίρια σπίτι του;
Αλλά εκεί οι κατήγοροι, όχι μόνο δεν τους συνέδεαν με την ιδεολογία τους, αντιθέτως προσπαθούσαν να τους '"διαχωρίσουν" απο αυτή!!!
Σε εμάς αντιθέτως, κάνουν μια συρραφή ασχέτων θεμάτων με τα ιδεολογικά και εστιάζουν στο ιδεολογικό ως..."ποινικό" στοιχείο!
Σε ρωτούν ξέρω γω αν είσαι ναζιστής, σαν να σε ρωτούν εαν έκλεψες κάτι...
Όταν απαντά ότι δεν υπήρχε "ζήτημα εθνικοσοσιαλισμού" πριν το 1992, εσύ δεν ντρέπεσαι για λογαριασμό του δηλ;nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:56Δηλαδή μας λες να πει και να παραδεχτεί ότι γουστάρεις ;Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:22 Πρ: Πειτε μας για την ιδεολογία;
Μιχ: Είναι ο λαϊκός εθνικισμός. Το 'χω δηλώσει απο το 1993 και επιπλέον δεν είμαι μασκαράς. Με τίμησαν τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και εθνικιστής είμαι, εθνικιστής είμαι. Ο εθνικισμός δεν είναι διεθνιστικός. Δεν έχει σχέση ούτε με τον γερμανικό, ούτε τίποτα. Ο εθνικισμός δεν μπορεί να είναι αντίγραφο ούτε του γερμανικού ούτε του ιταλικού.
Πρ: Άλλα σύμβολα, ναζιστικά και χαιρετισμός που σύμφωνα με άλλους είναι ναζιστικός, μετά το 1992 υπήρχαν;
Μιχ: Δεν ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ. Εγώ χαιρέτησα κατ' αυτόν τον τρόπο θεωρώντας τον μη ναζιστικό, καθώς ήταν εθνικιστικός από τον μεσοπόλεμο. Οι κομμουνιστές είχαν τη γροθιά. Και υπ' αυτή την έννοια, προκλητικά το έκανα, γιατί με αποκάλεσαν φασίστα και φασίστας δεν είμαι.
οκ σε δίκη είναι και πρέπει να γλυτώσει, αλλά είναι λίγο ντροπιαστικό όλο αυτό![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Εγώ πάλι ντρέπμαι για λογαριασμό των πολιτικών μας αντιπάλων, που προσπαθούν "να βγάλουν απο τη μύγα ξίγκι" και να κατασκευάσουν φανταστικούς μύθους για να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά. Κάπου τους λυπάμαι.
- Golden Age
-
Παρταλι
απο την μυγα ξυγκι λεει τις δολοφονιεςGolden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:18Εγώ πάλι ντρέπμαι για λογαριασμό των πολιτικών μας αντιπάλων, που προσπαθούν "να βγάλουν απο τη μύγα ξίγκι" και να κατασκευάσουν φανταστικούς μύθους για να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά. Κάπου τους λυπάμαι.![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Ο ανάρχιδος φύρερ το παίζει ...

Τους τσαμπουκάδες, ξιφολόγχες ακονισμένες στο πεζοδρόμιο, κλπ παπαριές, τους πήρε το ποτάμι!
Χέστης Α' κατηγορίας!
.
Ο ανάρχιδος φύρερ το παίζει ...

Τους τσαμπουκάδες, ξιφολόγχες ακονισμένες στο πεζοδρόμιο, κλπ παπαριές, τους πήρε το ποτάμι!
Χέστης Α' κατηγορίας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ενταξει δε περιμέναμε πως και πως την εξέλιξη των απολογιών για να ακούσουμε εγω δεν ηξερα δε μ ένοιαζε δεν ασχοληθηκα οι φωτος ηταν για πλακα κλπ και να πέσουμε απ τα σύννεφα . 
Τόσο δα όσο ντρέπεται το δημοκρατικό τόξο από τα οικονομικά σκάνδαλα της πολιτικής σκηνήςBeria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:14
Όταν απαντά ότι δεν υπήρχε "ζήτημα εθνικοσοσιαλισμού" πριν το 1992, εσύ δεν ντρέπεσαι για λογαριασμό του δηλ;
Έχουμε άλλη αντίληψη για την αξιοπρέπεια φαίνεται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι ρε συ, καλά απαντάει, ξεδιάντροπο τον λέει εμμέσως.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- hellegennes
Να παραδεχτεί πως ο Beria γουστάρει τι πράγμα; Τι σχέση έχει με τον Beria; Τον γνωρίζει για να μιλήσει για το τι γουστάρει ο Beria και τι όχι;nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:56Δηλαδή μας λες να πει και να παραδεχτεί ότι γουστάρεις ;Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:22 Πρ: Πειτε μας για την ιδεολογία;
οκ σε δίκη είναι και πρέπει να γλυτώσει, αλλά είναι λίγο ντροπιαστικό όλο αυτό![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις