!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απολογίες χρυσής αυγής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Re: Απολογίες χρυσής αυγής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:29 Εκτός απ'το εν λόγω απόσπασμα, σε γενικές γραμμες μια γελοιότητα ολόκληρη ειναι και η υπόλοιπη απολογία του, μεχρι στιγμής. Προσωπικά περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να καταθέσω ολοκληρωμένη άποψη, μην τον αδικήσω κιολας.
Δεν τελείωσαν οι καταθέσεις των μαρτύρων; Νομίζεις εξ άλλου ότι καιγόμαστε για την άποψή σου;
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Εικόνα

κοκοκο...
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:57 "Αν είναι να δικαστώ για τις ιδέες μου, είμαι περήφανος αλλά πιστεύω ότι είμαι σε δικαστήριο της Ελλάδος του 21 αιώνα και όχι ιερά εξέταση."

Η καλύτερη απάντηση στους ΔΥ που υποτίθεται δικάζουν "εγκληματική οργάνωση" και ρωτούν για ιδεολογικά!!!
Kάτσε βρε μάστορη....δηλαδή αν κάποιος είναι σατανιστής και κάνει ανθρωποθυσίες..και φάει 15 άτομα, να μην τον ρωτήσουν για τα πιστεύω του στο δικαστήριο;
να θεωρήσουν πως είναι άσχετο πως βρέθηκαν εγχειρίδια ξεκοιλιάσματος και πεντάλφες και μαχαίρια σπίτι του;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:22 Πρ: Πειτε μας για την ιδεολογία;
Μιχ: Είναι ο λαϊκός εθνικισμός. Το 'χω δηλώσει απο το 1993 και επιπλέον δεν είμαι μασκαράς. Με τίμησαν τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και εθνικιστής είμαι, εθνικιστής είμαι. Ο εθνικισμός δεν είναι διεθνιστικός. Δεν έχει σχέση ούτε με τον γερμανικό, ούτε τίποτα. Ο εθνικισμός δεν μπορεί να είναι αντίγραφο ούτε του γερμανικού ούτε του ιταλικού.
Πρ: Πριν το 1992 τι ίσχυε;
Μιχ: Τίποτα, ο καθένας κατέθετε τη γνώμη του.
Πρ: Θέμα εθνικοσοσιαλισμού υπήρχε πριν το 1992;
Μιχ: Τίποτα δεν υπήρχε.
Πρ: Άλλα σύμβολα, ναζιστικά και χαιρετισμός που σύμφωνα με άλλους είναι ναζιστικός, μετά το 1992 υπήρχαν;
Μιχ: Δεν ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ. Εγώ χαιρέτησα κατ' αυτόν τον τρόπο θεωρώντας τον μη ναζιστικό, καθώς ήταν εθνικιστικός από τον μεσοπόλεμο. Οι κομμουνιστές είχαν τη γροθιά. Και υπ' αυτή την έννοια, προκλητικά το έκανα, γιατί με αποκάλεσαν φασίστα και φασίστας δεν είμαι.

οκ σε δίκη είναι και πρέπει να γλυτώσει, αλλά είναι λίγο ντροπιαστικό όλο αυτό
Δηλαδή μας λες να πει και να παραδεχτεί ότι γουστάρεις ; :c020:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:49
Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 14:57 "Αν είναι να δικαστώ για τις ιδέες μου, είμαι περήφανος αλλά πιστεύω ότι είμαι σε δικαστήριο της Ελλάδος του 21 αιώνα και όχι ιερά εξέταση."

Η καλύτερη απάντηση στους ΔΥ που υποτίθεται δικάζουν "εγκληματική οργάνωση" και ρωτούν για ιδεολογικά!!!
Kάτσε βρε μάστορη....δηλαδή αν κάποιος είναι σατανιστής και κάνει ανθρωποθυσίες..και φάει 15 άτομα, να μην τον ρωτήσουν για τα πιστεύω του στο δικαστήριο;
να θεωρήσουν πως είναι άσχετο πως βρέθηκαν εγχειρίδια ξεκοιλιάσματος και πεντάλφες και μαχαίρια σπίτι του;
Δεν είναι αντιστοιχο παράδειγμα με εμάς αυτό. Αντίστοιχο είναι με τη 17Ν

Αλλά εκεί οι κατήγοροι, όχι μόνο δεν τους συνέδεαν με την ιδεολογία τους, αντιθέτως προσπαθούσαν να τους '"διαχωρίσουν" απο αυτή!!!

Σε εμάς αντιθέτως, κάνουν μια συρραφή ασχέτων θεμάτων με τα ιδεολογικά και εστιάζουν στο ιδεολογικό ως..."ποινικό" στοιχείο!

Σε ρωτούν ξέρω γω αν είσαι ναζιστής, σαν να σε ρωτούν εαν έκλεψες κάτι...
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:56
Μιχ: Είναι ο λαϊκός εθνικισμός. Το 'χω δηλώσει απο το 1993 και επιπλέον δεν είμαι μασκαράς. Με τίμησαν τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και εθνικιστής είμαι, εθνικιστής είμαι. Ο εθνικισμός δεν είναι διεθνιστικός. Δεν έχει σχέση ούτε με τον γερμανικό, ούτε τίποτα. Ο εθνικισμός δεν μπορεί να είναι αντίγραφο ούτε του γερμανικού ούτε του ιταλικού.
Πρ: Άλλα σύμβολα, ναζιστικά και χαιρετισμός που σύμφωνα με άλλους είναι ναζιστικός, μετά το 1992 υπήρχαν;
Μιχ: Δεν ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της ΧΑ. Εγώ χαιρέτησα κατ' αυτόν τον τρόπο θεωρώντας τον μη ναζιστικό, καθώς ήταν εθνικιστικός από τον μεσοπόλεμο. Οι κομμουνιστές είχαν τη γροθιά. Και υπ' αυτή την έννοια, προκλητικά το έκανα, γιατί με αποκάλεσαν φασίστα και φασίστας δεν είμαι.

Όταν απαντά ότι δεν υπήρχε "ζήτημα εθνικοσοσιαλισμού" πριν το 1992, εσύ δεν ντρέπεσαι για λογαριασμό του δηλ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:14 εσύ δεν ντρέπεσαι για λογαριασμό του δηλ;
Εγώ πάλι ντρέπμαι για λογαριασμό των πολιτικών μας αντιπάλων, που προσπαθούν "να βγάλουν απο τη μύγα ξίγκι" και να κατασκευάσουν φανταστικούς μύθους για να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά. Κάπου τους λυπάμαι. :102:
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Golden Age έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:18
Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:14 εσύ δεν ντρέπεσαι για λογαριασμό του δηλ;
Εγώ πάλι ντρέπμαι για λογαριασμό των πολιτικών μας αντιπάλων, που προσπαθούν "να βγάλουν απο τη μύγα ξίγκι" και να κατασκευάσουν φανταστικούς μύθους για να μας αντιμετωπίσουν πολιτικά. Κάπου τους λυπάμαι. :102:
απο την μυγα ξυγκι λεει τις δολοφονιες
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
Ο ανάρχιδος φύρερ το παίζει ...

Εικόνα

Τους τσαμπουκάδες, ξιφολόγχες ακονισμένες στο πεζοδρόμιο, κλπ παπαριές, τους πήρε το ποτάμι!
Χέστης Α' κατηγορίας!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Ενταξει δε περιμέναμε πως και πως την εξέλιξη των απολογιών για να ακούσουμε εγω δεν ηξερα δε μ ένοιαζε δεν ασχοληθηκα οι φωτος ηταν για πλακα κλπ και να πέσουμε απ τα σύννεφα . :lol:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:14
Όταν απαντά ότι δεν υπήρχε "ζήτημα εθνικοσοσιαλισμού" πριν το 1992, εσύ δεν ντρέπεσαι για λογαριασμό του δηλ;
Τόσο δα όσο ντρέπεται το δημοκρατικό τόξο από τα οικονομικά σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:36
Τόσο δα όσο ντρέπεται το δημοκρατικό τόξο από τα οικονομικά σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής
Έχουμε άλλη αντίληψη για την αξιοπρέπεια φαίνεται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:37
nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:36
Έχουμε άλλη αντίληψη για την αξιοπρέπεια φαίνεται
Όχι ρε συ, καλά απαντάει, ξεδιάντροπο τον λέει εμμέσως.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:56

Να παραδεχτεί πως ο Beria γουστάρει τι πράγμα; Τι σχέση έχει με τον Beria; Τον γνωρίζει για να μιλήσει για το τι γουστάρει ο Beria και τι όχι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”