Δεν είναι προσωπική παραξενιά, είναι λογική 101. Η οθόνη του κινητού είναι απίστευτα μικρή για να σερφάρεις. Το πολύ-πολύ να τσεκάρεις καμμιά μικροπληροφορία και όπως είπες για πλοήγηση.Lord Snow έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:48 Oxι δεν εχω στειλει ποτε τετοια sms και γενικα απο προσωπικη παραξενια, δεν σερφαρω απ το τηλεφωνο, μου την σπαει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Vodafone σε ρολο εισπρακτορα για απατεωνες
- hellegennes
Re: Vodafone σε ρολο εισπρακτορα για απατεωνες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ είμαι στην cosmote και αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, με ένα τηλέφωνο έκανα φραγή χρεώσιμων μηνυμάτων και μου επέστρεψαν τα χρήματα στον επόμενο λογαριασμό. Εμένα με είχαν χρεώσει 18€.
Επίσης δεν σερφάρω από κινητό, μου είπαν από την εταιρία πως κάποιος πρέπει να συμπλήρωσε κάποια φόρμα στο νετ και έβαλε το τηλέφωνό μου... Κανονικά για τέτοια υπηρεσία θα έπρεπε να υπάρχει συγκατάθεση πρώτα από εσένα, με ένα sms επιβεβαίωσης από την εταιρία, του στυλ: Δέχεστε να λαμβάνετε χρεώσιμα sms από την τάδε εταιρία;
Επίσης δεν σερφάρω από κινητό, μου είπαν από την εταιρία πως κάποιος πρέπει να συμπλήρωσε κάποια φόρμα στο νετ και έβαλε το τηλέφωνό μου... Κανονικά για τέτοια υπηρεσία θα έπρεπε να υπάρχει συγκατάθεση πρώτα από εσένα, με ένα sms επιβεβαίωσης από την εταιρία, του στυλ: Δέχεστε να λαμβάνετε χρεώσιμα sms από την τάδε εταιρία;
the end
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και πως θα σε κλεψουνε ρε γιδι?
Ούτε τώρα με έκλεψαν, προσπάθησαν βέβαια. Από την άλλη μπορεί να έγινε και καμιά μαλακία και να συμπλήρωσε κάποιος το τηλ μου κάπου.
the end
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
sms που μου έσκασε μόλις πριν λιγο (δεν ειμαι με συνδεση, αλλα με καρτοκινητό)
Σαν disclaimer μου ακούγεται ολο αυτο. Ελπίζω να μη μου σκάσει κανα' μπουγιουρντί τις επόμενες ώρες/μέρες.H VODAFONE ΓIA NA ΣE ΠPOΣTATEYΣEI AΠO TYXON ANEΠIΘYMHTEΣ XPEΩΣEIΣ ΣOY ΔINEI TH ΔYNATOTHTA MEΣA AΠO TO MY VODAFONE APP NA EΠIΛEΞEIΣ NA ΛAMBANEIΣ H OXI XPEΩΣIMA ΣYNΔPOMHTIKA 5ΨHΦIA SMS AΠO YΠHPEΣIEΣ TPITΩN ETAIPEIΩN. MΠEΣ ΣTO MENOY PYΘMIΣEIΣ TOY MY VODAFONE APP KAI KANE THN EΠIΛOΓH ΣOY https://www.vodafone.gr/psms
- Rocco Siffredi
Και μένα μουρθε πριν κάτι μερες χωρίς ναχω δεχτεί τέτοια σμσ
Μπήκα στο app και το έβαλα οχι
Εμένα κάποτε με είχε ξεγελάσει η cosmote να αλλάξω το φοιτητικό πακέτο ιντερνετ.
Πρότειναν αναβάθμιση, μεγαλύτερες ταχύτητες κτλ, τους ρωτάω θα χρεώνομαι
παραπάνω,"όχι" μου είπαν, δηλαδή θα είναι τα ίδια λεφτά με μεγαλύτερη ταχύτητα, "ναι"
οκ λεω. Άλλαξαν τελικά το φοιτητικό και στο καινούργιο χρέωναν παραπάνω. Από τότε
δεν εμπιστεύομαι καμιά τηλεφωνική εταιρεία.
Πρότειναν αναβάθμιση, μεγαλύτερες ταχύτητες κτλ, τους ρωτάω θα χρεώνομαι
παραπάνω,"όχι" μου είπαν, δηλαδή θα είναι τα ίδια λεφτά με μεγαλύτερη ταχύτητα, "ναι"
οκ λεω. Άλλαξαν τελικά το φοιτητικό και στο καινούργιο χρέωναν παραπάνω. Από τότε
δεν εμπιστεύομαι καμιά τηλεφωνική εταιρεία.
- vantono
Με σύνδεση είσαι, έτσι? Το θεμα ειναι οτι στο καρτοκινητό τιστομπούτσο ακριβώς να σου χρεώσει, σε ποιον λογαριασμό να σε μπουγιουρντιάσει? Να στα τρώει απο την κάρτα που θα βάζεις, όποτε βάζεις ξέρω 'γω, δεν πα' να βάζεις και μια φορά το 3μηνο?Rocco Siffredi έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:37 Και μένα μουρθε πριν κάτι μερες χωρίς ναχω δεχτεί τέτοια σμσ
- Rocco Siffredi
Όχι καρτα είμαι
Ισως το στείλανε και σε κάρτα και σαυτους με συνδεση
Ισως το στείλανε και σε κάρτα και σαυτους με συνδεση
- Dwarven Blacksmith
Dude η κάρτα αφήνει υπόλοιπο μέσα. Αν βάλεις κάρτα 15 ευρώ και αγοράσεις πακέτο 13, μένουν 2 ευρώ μέσα.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:55Με σύνδεση είσαι, έτσι? Το θεμα ειναι οτι στο καρτοκινητό τιστομπούτσο ακριβώς να σου χρεώσει, σε ποιον λογαριασμό να σε μπουγιουρντιάσει? Να στα τρώει απο την κάρτα που θα βάζεις, όποτε βάζεις ξέρω 'γω, δεν πα' να βάζεις και μια φορά το 3μηνο?Rocco Siffredi έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:37 Και μένα μουρθε πριν κάτι μερες χωρίς ναχω δεχτεί τέτοια σμσ
- Dwarven Blacksmith
Πρέπει να έχετε μάθει όλα τα συστατικά του σαμπουάν απέξω.hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:56Δεν είναι προσωπική παραξενιά, είναι λογική 101. Η οθόνη του κινητού είναι απίστευτα μικρή για να σερφάρεις. Το πολύ-πολύ να τσεκάρεις καμμιά μικροπληροφορία και όπως είπες για πλοήγηση.Lord Snow έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:48 Oxι δεν εχω στειλει ποτε τετοια sms και γενικα απο προσωπικη παραξενια, δεν σερφαρω απ το τηλεφωνο, μου την σπαει.
- vantono
το ξέρω οτι αφήνει υπολοιπο, αλλα αν τις υπηρεσίες τετοιου τύπου τις χρεώνουν 6€ (οπως εγραψε ο λορδοχιονης σε προηγουμενη σελίδα) δεν τους αρκεί να σου τραβηξουν ολο το ποσό. Εκτός αν στο τραβηξουν και μετά σε πάνε στα -4€ υπόλοιπο προφανώς, κατι που ειναι μέγιστη αλητεία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:08Dude η κάρτα αφήνει υπόλοιπο μέσα. Αν βάλεις κάρτα 15 ευρώ και αγοράσεις πακέτο 13, μένουν 2 ευρώ μέσα.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:55Με σύνδεση είσαι, έτσι? Το θεμα ειναι οτι στο καρτοκινητό τιστομπούτσο ακριβώς να σου χρεώσει, σε ποιον λογαριασμό να σε μπουγιουρντιάσει? Να στα τρώει απο την κάρτα που θα βάζεις, όποτε βάζεις ξέρω 'γω, δεν πα' να βάζεις και μια φορά το 3μηνο?Rocco Siffredi έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:37 Και μένα μουρθε πριν κάτι μερες χωρίς ναχω δεχτεί τέτοια σμσ
Και για 2€ πολλά λες παντως, εγώ βαζοντας καρτα και αγοράζοντας πακέτο, περιπου στα 0.80€ μου μένει. Ποτέ βέβαια δεν βαζω 15ευρη κάρτα.
- Rocco Siffredi
Και η κάρτα κάθε 2μηνο είναι πιαDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:08Dude η κάρτα αφήνει υπόλοιπο μέσα. Αν βάλεις κάρτα 15 ευρώ και αγοράσεις πακέτο 13, μένουν 2 ευρώ μέσα.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:55Με σύνδεση είσαι, έτσι? Το θεμα ειναι οτι στο καρτοκινητό τιστομπούτσο ακριβώς να σου χρεώσει, σε ποιον λογαριασμό να σε μπουγιουρντιάσει? Να στα τρώει απο την κάρτα που θα βάζεις, όποτε βάζεις ξέρω 'γω, δεν πα' να βάζεις και μια φορά το 3μηνο?Rocco Siffredi έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:37 Και μένα μουρθε πριν κάτι μερες χωρίς ναχω δεχτεί τέτοια σμσ
και αν βάζεις πρόγραμμα κάθε μήνα σαν σύνδεση έχει γινει
- Dwarven Blacksmith
Εγώ βάζω κάρτα κάθε μήνα αλλά τουλάχιστον είμαι ικανοποιημένος. Όταν είχα σύνδεση πλήρωνα παραπάνω και τα μέτραγα τα ντάτα. Τώρα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Έχω μαζέψει γίγα, χιλιάδες λεπτά ομιλίας, με λιγότερα ευρώ το μήνα είμαι ήσυχος ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω.Rocco Siffredi έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:19Και η κάρτα κάθε 2μηνο είναι πιαDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:08Dude η κάρτα αφήνει υπόλοιπο μέσα. Αν βάλεις κάρτα 15 ευρώ και αγοράσεις πακέτο 13, μένουν 2 ευρώ μέσα.vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 19:55
Με σύνδεση είσαι, έτσι? Το θεμα ειναι οτι στο καρτοκινητό τιστομπούτσο ακριβώς να σου χρεώσει, σε ποιον λογαριασμό να σε μπουγιουρντιάσει? Να στα τρώει απο την κάρτα που θα βάζεις, όποτε βάζεις ξέρω 'γω, δεν πα' να βάζεις και μια φορά το 3μηνο?
και αν βάζεις πρόγραμμα κάθε μήνα σαν σύνδεση έχει γινει
- hellegennes
Πες το και στα ελληνικά, τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 20:13Πρέπει να έχετε μάθει όλα τα συστατικά του σαμπουάν απέξω.hellegennes έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:56Δεν είναι προσωπική παραξενιά, είναι λογική 101. Η οθόνη του κινητού είναι απίστευτα μικρή για να σερφάρεις. Το πολύ-πολύ να τσεκάρεις καμμιά μικροπληροφορία και όπως είπες για πλοήγηση.Lord Snow έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:48 Oxι δεν εχω στειλει ποτε τετοια sms και γενικα απο προσωπικη παραξενια, δεν σερφαρω απ το τηλεφωνο, μου την σπαει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 157 Απαντήσεις