στα QI GONG μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιόγκα
Re: Γιόγκα
Συμφωνώ αλλά και γω κάνω γιόγκα, ποντιακή όμως.GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:05 Δεν ειμαι ομοφοβικος αλλα εχει εκτροχιαστει η ενοτητα.Ανεχομασταν τοσο καιρο νηματα για το μπασκετ,ανεχτηκαμε νημα για wwe,καναμε τα στραβα ματια στο ται τσι,αλλα καπου εδω νομιζω πρεπει να μπει ενα φρενο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
σύντροφος διαβάτης
πως μπορεί ένας να έχει άποψη χωρίς να έχει ιδία εμπειρία; Επειδή κάποιος έγραψε ένα αρθρο...... και μάλιστα εντελώς μονόπλευρο άρθρο λίγο πριν τους ορθόδοξους ταλιμπάν που θεωρούν την γιόγκα σχεδόν σατανιστική.Κόκκορας έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 13:09 προσωπικα την γιογκα την εχω απορριψει διαβαζοντας αυτο το κειμενο(οχι οτι ποτε μου περασε απο το μυαλο να κανω!)
http://www.antibaro.gr/article/611
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
sys3x έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 17:20Συμφωνώ αλλά και γω κάνω γιόγκα, ποντιακή όμως.GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:05 Δεν ειμαι ομοφοβικος αλλα εχει εκτροχιαστει η ενοτητα.Ανεχομασταν τοσο καιρο νηματα για το μπασκετ,ανεχτηκαμε νημα για wwe,καναμε τα στραβα ματια στο ται τσι,αλλα καπου εδω νομιζω πρεπει να μπει ενα φρενο.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Υπάρχει, δεν ξέρω γιατί, μια προκατάληψη για τη γιόγκα. Κάντε ένα πείραμα για λίγες μέρες. Ξεκινήστε κάθε πρωί με τις παρακάτω εύκολες ασκήσεις:
Θα δείτε διαφορά στην ενέργειά σας για όλη την υπόλοιπη μέρα.
Namaste.
Θα δείτε διαφορά στην ενέργειά σας για όλη την υπόλοιπη μέρα.
Namaste.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:54Όχι θρησκευτικότητα. Πνευματικότητα τύπε.Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:21 Γιόγκα χωρίς την κατάλληλη θρησκευτικότητα από πίσω, τύποι, είναι χωριάτικη χωρίς ντομάτα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Όπως και συ θα κλαις προσπαθώντας να σπρώξεις ή να τραβήξεις κάποια κιλά, ενώ τα καταφέρνει καλύτερα από σένα μια κυρία.Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:47Η Γιόγκα είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου
σου κάνει αυτό;
και οι στιγμές που ο σφίχτης που έχει έρθει με υπεροπτικό ύφος να κάνει ένα μάθημα για κυρίες, κλαίει στο πάτωμα λιωμένος στην κούραση
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Λόγω ύψους ή λόγω φυσικής καταστάσεως;
Ευγενικός τρόπος να πω γερομπαμπαλιασεως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μια κοπέλα μου έκανε και δεν ήταν και του γούστου μου. Δε μ'αρέσουν οι βεγκαν θαμώνες της Ανάφης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΑναπνοέςΑγις έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:29 Τι διαφορα εχει η γιογκα που κανετε απο την παλια καλη Σουηδικη γυμναστικη ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 21:24ΑναπνοέςΑγις έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:29 Τι διαφορα εχει η γιογκα που κανετε απο την παλια καλη Σουηδικη γυμναστικη ;
δλδ κανετε πολλες διαφορετικες διαφραγματικες σε ολο το μαθημα και αναλογα την ασκηση ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Διαφραγματικές πάντα. Όπως έλεγε ο Μινωτής. Οι καλές διαφραγματικές πρέπει να φουσκώνουν τον κώλο.