!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιόγκα
Re: Γιόγκα
όποιος έχει κουράγιο και χρόνο ας δει την πρώτη σειρά (για αρχάριους και μέσης εμπειρίας) Αστάνγκα στο βίντεο:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ειμαι ομοφοβικος αλλα εχει εκτροχιαστει η ενοτητα.Ανεχομασταν τοσο καιρο νηματα για το μπασκετ,ανεχτηκαμε νημα για wwe,καναμε τα στραβα ματια στο ται τσι,αλλα καπου εδω νομιζω πρεπει να μπει ενα φρενο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γιόγκα χωρίς την κατάλληλη θρησκευτικότητα από πίσω, τύποι, είναι χωριάτικη χωρίς ντομάτα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάτε για να βλέπετε κωλάρες σε κολάν , όχι για γιόγκα , έλα τώρα μεταξύ μας 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η κουνταλίνι χτυπάει ταβάνι, τύπε!enterprise-psi έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:22 Πάτε για να βλέπετε κωλάρες σε κολάν , όχι για γιόγκα , έλα τώρα μεταξύ μας![]()
Dein Herz, meine Gier
Οι τρίχες από το εφηβαίο των γυναικών πήγαν στα μούτρα των αντρών, τύπε.Αγις έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:29 Τι διαφορα εχει η γιογκα που κανετε απο την παλια καλη Σουηδικη γυμναστικη ;
Dein Herz, meine Gier
Η Γιόγκα είναι ένα σύστημα αξιών ζωής, αναπνοών σωματικής βελτίωσης και πνευματικής μεταμόρφωσηςΑγις έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:29 Τι διαφορα εχει η γιογκα που κανετε απο την παλια καλη Σουηδικη γυμναστικη ;
και καλογυμνασμένα γυναικεία κωλαράκια σε κολάν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η Γιόγκα είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου
σου κάνει αυτό;
και οι στιγμές που ο σφίχτης που έχει έρθει με υπεροπτικό ύφος να κάνει ένα μάθημα για κυρίες, κλαίει στο πάτωμα λιωμένος στην κούραση
ΟχιBeria έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:47Η Γιόγκα είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου
σου κάνει αυτό;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ε τι θα 'κανε; Σιγά μην σ' άφηνε να κουβαλάς σπίτι 8 μουνίτσες και 2 πουστράκια μέρα παρά μέρα.Ερμής έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:34 έκανα κατ' οίκον μαθήματα μέχρι που παντρεύτηκα. Μετά μου τα πετσόκοψε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
στα τσάκρα μου
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Όχι θρησκευτικότητα. Πνευματικότητα τύπε.Feindflug έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:21 Γιόγκα χωρίς την κατάλληλη θρησκευτικότητα από πίσω, τύποι, είναι χωριάτικη χωρίς ντομάτα.