!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:57
Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:55
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21 Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN

υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα. :8)
Να πας να δουλέψεις σε χοτσποτ
Ευχαριστως που γινονται προσληψεις και ποσα θα παιρνω. :8)
Υπόψιν κυρίου πέτσα θα πεις και πληρωμή σε σουβλάκια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Re: Χοιρινοφοβικός και ο Κακλαμάνης...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:52
Kauldron έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:09
Κακλαμάνης στον realfm 97,8 για το μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές: Είμαι απέναντι σε ό,τι ρίχνει λάδι στη φωτιά
https://www.real.gr/politiki/arthro/kak ... ia-585146/

Ρε δε πάτε στο διάολο ρε Νεοζαίοι?
Σωστός ο Κακλαμάνης. Τα σουβλάκια τα ψήνουν αλάδωτα.
Άστους ήσυχους τους Ισραηλινούς είναι σύμμαχοί μας.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:00
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50
Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι. :D
Το κκε τι θα κάνει;
Θ βγει στην παρανομία! :smt077:
Εσυ χαμαιλεοντα τι θα εισαι τοτε.Καπουδαν πασας. :smt077
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:46
Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:03
Δεν τους καλέσαμε και αν δεν γουστάρουν, να πάνε στον τόπο τους.
.
Πολυ φοβάμαι ότι σύντομα ο τόπος μας θα γίνει τόπος τους. Βαριά βαριά 200 χρόνια η απελευθέρωση πίσω στο χαλιφάτο πλέον
Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι. :D
Ναι είναι που με επηρεάζει πολύ η κατάσταση στην Ελλάδα και θα τρέξω να γίνω Ορκ. Εσύ πάλι με χαρά θα γίνεις γενίτσαρος για να πολεμήσεις τα εθνικια. Μια ζωή προδοτες
zteo

Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:03
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:57
Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:55
Να πας να δουλέψεις σε χοτσποτ
Ευχαριστως που γινονται προσληψεις και ποσα θα παιρνω. :8)
Υπόψιν κυρίου πέτσα θα πεις και πληρωμή σε σουβλάκια
Πρωτα απο ολα αποφευγω τα σουβλακια διοτι τα θεωρω πλεον ανθυγιεινά.Η ταριφα μου ειναι 800-1000. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

bolek έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:52
Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:43 Αν έχω καταλάβει, διοργανώνονται μπάρμπεκιου έξω καταυλισμούς προσφύγων για σπάσιμο, και καλά. Και το θεωρείτε αυτό νορμάλ;
:p2: αυτο δεν πρεπει να ειναι προβλημα. δηλαδη εαν κινεζοι αρχιζουν να τρωνε μυρμηγκια και ακριδες κοντα μου εγω θα πρεπει να παρεξηγηθω;
αφου δεν τρωνε χοιρινο εκει τελειωνει το θεμα
Σε κάποιους δημιουργείται η εντύπωση ότι θα τους βάλουμε σε πειρασμό ότι θα το λιγουρευτούν. Και εκεί ξεκινάνε όλα. Είτε πρόκειται για Μουσουλμάνους, είτε για Εβραίους, Ινδούς, ή Χριστιανούς που νηστεύουν.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:59
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:57
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54
Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.
Στην εισβολή του Αφγανιστάν από τη σοβιετική ένωση αναφέρεσαι;
Πρωτα εγινε η εισβολη των μουτζαχεντιν στο Αφγανισταν και μετα καλεσε η κυβερνηση τους Σοβιετικους για βοηθεια.Ειναι αντιφατικο να υποστηριζεις τους μουτζαχεντιν και ταυτοχρονα να κλαψουριζεις για τους ισλαμιστες μεταναστες.
Δεν μας τα λες καλά!
Η Δημοκρατία του Αφγανιστάν, συστήθηκε το 1973, όταν ο Μοχάμεντ Νταούντ Χαν εκθρόνισε τον βασιλιά Μοχάμεντ Ζαχίρ Σαχ, μέσω ενός αναίμακτου πραξικοπήματος.
Το 1978 πραγματοποιήθηκε στρατιωτικό πραξικόπημα το οποίο υποκινήθηκε από το κομμουνιστικό Λαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα του Αφγανιστάν, υποστηριζόμενο από τους Σοβιετικούς.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%AC%CE%BD
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
zteo

Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:06
Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:46
Πολυ φοβάμαι ότι σύντομα ο τόπος μας θα γίνει τόπος τους. Βαριά βαριά 200 χρόνια η απελευθέρωση πίσω στο χαλιφάτο πλέον
Ναι είναι που με επηρεάζει πολύ η κατάσταση στην Ελλάδα και θα τρέξω να γίνω Ορκ. Εσύ πάλι με χαρά θα γίνεις γενίτσαρος για να πολεμήσεις τα εθνικια. Μια ζωή προδοτες
Αμα ζεις στο εξωτερικο με ποιο δικαιωμα καθοριζεις με ποια ζητηματα θα ασχοληθει ο γηγενεις λαος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Κακλαμάνης στον realfm 97,8 για το μπάρμπεκιου έξω από προσφυγικές δομές: Είμαι απέναντι σε ό,τι ρίχνει λάδι στη φωτιά

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κακλαμάνη. Καλό είναι να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά άρα να απομακρύνουμε τους εισβολείς και τους Έλληνες συνεργάτες του πριν προκληθεί καμία έκρηξη
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54
Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.
Πρωτα εγινε η εισβολη των μουτζαχεντιν στο Αφγανισταν και μετα καλεσε η κυβερνηση τους Σοβιετικους για βοηθεια.Ειναι αντιφατικο να υποστηριζεις τους μουτζαχεντιν και ταυτοχρονα να κλαψουριζεις για τους ισλαμιστες μεταναστες.
Δεν σου τα είπε καλά το κόμμα. Η σοβιετική ένωση πήρε την εξουσία στο αφγανιστάν με πραξικόπημα και μετά ήρθαν οι μουζαχεντίν.
zteo

Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:07

Δεν μας τα λες καλά!
Η Δημοκρατία του Αφγανιστάν, συστήθηκε το 1973, όταν ο Μοχάμεντ Νταούντ Χαν εκθρόνισε τον βασιλιά Μοχάμεντ Ζαχίρ Σαχ, μέσω ενός αναίμακτου πραξικοπήματος.
Το 1978 πραγματοποιήθηκε στρατιωτικό πραξικόπημα το οποίο υποκινήθηκε από το κομμουνιστικό Λαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα του Αφγανιστάν, υποστηριζόμενο από τους Σοβιετικούς.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%AC%CE%BD
.
Ο ανεμος φυσαει ανατολικα και ο Νανδρος υποστηριζει τους μουτζαχεντιν για σημερα. :D
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:42
Alien666 έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:35 Διαβάζω πολύ πληρωμένη προπαγάνδα.

Ψήνανε λέει ΜΠΡΟΣΤΑ στους μετανάστες (ενώ αυτό δεν προκύπτει από πουθενά).

Ο άλλος λέει ότι αυτοί που ψήνανε, ήταν οι ίδιοι που χαράξανε το παιδί στη Νεάπολη (ενώ η νεάπολη με τα διαβατά απέχουν περίπου μισή ώρα).

Πολύ προπαγάνδα και πολύ... ψέμα...
Ψήνανε έξω από το χοτ σποτ. Και καλά κάνανε. Δεν είναι παράνομο να τρώνε σουβλάκια και να πίνουν κρασί ούτε υπάρχει περιορισμός για το μέρος που αυτό μπορεί να γίνει. Οι συριζαίοι σάλεψαν για άλλη μια φορά. Αυτοί είχαν σκοπό μέσω της παρατεταμένης εξέτασης ασύλου τους να τους κρατήσουν όλους αυτούς στην ελλάδα. Τώρα που καταλαβαίνουν ότι τα σχέδια τους για υποψήφιους ψηφοφόρους αλλάζουν σκούζουν για τα σουβλάκια.
Ειναι τοσο ηλιθιοι που πιστευουν οτι τα μουσλιμια θα ειναι συνοδοιποροι τους ;

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Σπύρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:04
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:52

Σωστός ο Κακλαμάνης. Τα σουβλάκια τα ψήνουν αλάδωτα.
Άστους ήσυχους τους Ισραηλινούς είναι σύμμαχοί μας.
Ποιους Ισραηλινούς; Τι; Κι αυτοί δεν τρώνε χοιρινό;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:08
Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:06
Αμα ζεις στο εξωτερικο με ποιο δικαιωμα καθοριζεις με ποια ζητηματα θα ασχοληθει ο γηγενεις λαος?
Με.το.δικαιωμα του ανήκειν σε ένα έθνος που πάει αυτοβούλως για αφανισμό από φόβο.μην το πουν ρατσιστικό
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 16:09

Δεν σου τα είπε καλά το κόμμα. Η σοβιετική ένωση πήρε την εξουσία στο αφγανιστάν με πραξικόπημα και μετά ήρθαν οι μουζαχεντίν.
Αυτά συμβαίνουν όταν μοναδική πηγή είναι ο Ο ή ο Ρ! :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”