Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:43 Αν έχω καταλάβει, διοργανώνονται μπάρμπεκιου έξω καταυλισμούς προσφύγων για σπάσιμο, και καλά. Και το θεωρείτε αυτό νορμάλ;
αφου δεν τρωνε χοιρινο εκει τελειωνει το θεμα
Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:43 Αν έχω καταλάβει, διοργανώνονται μπάρμπεκιου έξω καταυλισμούς προσφύγων για σπάσιμο, και καλά. Και το θεωρείτε αυτό νορμάλ;
Η σύγκρουση με τα μεσαιωνικά ορκς είναι αναπόφευκτη μακάρι να γίνει γρήγορα γιατι αν πλυθηνουν τη βαψαμεNandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20Μακάρι, να ξυπνήσουμε επιτέλους!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:17Δε σου ειπε κανενας να μη φας αυτο που θελεις. Μονο σου ζητανε να μη συμμετεχεις σε ηλιθιες αντιμεταναστευτικες προκλησεις εξω απο καταυλισμους προσφυγων, που ειναι θεμα χρονου να γινουν μαζικες και βιαιες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:15
Μπαρντόν; Εγώ είμαι φασίστας ή οι μουσουλμάνοι που επειδή λέει τους ενοχλεί η μυρωδιά δεν θα φάω εγώ τα σουβλάκια μου; Πάτε καλά μωρέ; Αύριο θα μου πούνε να μην πίνω και τσίπουρο με τον μεζέ. Τα έχετε χάσει εντελώς.
Ανακάτεψες τούρκους πιλότους με πρόσφυγες, σαλάτα.Στύγιος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:49Όχι δεν είναι νορμάλ. Απαιτώ όμως να σέβονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα μας ( που δεν κάνουν οι τούρκοι πιλότοι) όπως κάνουμε εμείς στο δικό τους Ραμαζάνι.
Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51Το κκε τι θα κάνει;zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι.Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:46
Πολυ φοβάμαι ότι σύντομα ο τόπος μας θα γίνει τόπος τους. Βαριά βαριά 200 χρόνια η απελευθέρωση πίσω στο χαλιφάτο πλέον![]()
Να πας να δουλέψεις σε χοτσποτzteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21 Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN
υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα.![]()
Δεν τοποθετούμαι για το αν είναι κάψιμο ή όχι, αλλά για το αν και τι μπορεί να κάνει ένας αρμόδιος φορέας γι' αυτό.Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51Αγόρι μου, και σε δημόσιο χώρο να πάω να κάνω όσα μπάρμπεκιου θέλω, αλλά να σκεφτώ να κάνω έξω από καταυλισμό προσφύγων για σπάσιμο, είναι κάψιμο.Σπύρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:48Αν ο χώρος έξω από τον καταυλισμό είναι ιδιωτικός ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αντίθετα, αν είναι δημόσιος, τότε έχει λόγο το κράτος ή ο δήμος για το τι διοργανώνεται.
Στην εισβολή του Αφγανιστάν από τη σοβιετική ένωση αναφέρεσαι;zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51Το κκε τι θα κάνει;zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50
Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι.![]()
Ευχαριστως που γινονται προσληψεις και ποσα θα παιρνω.Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:55Να πας να δουλέψεις σε χοτσποτzteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21 Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN
υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα.![]()
Και ρουφιάνοςΥδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:23Αναφορα θα δου κανω
Δεν χρειάζεται να τους μπουζουριάσουν, αυτά είναι ακρότητες. Γελοιοποιούνται από μόνοι τους, όπως η ομάδες κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή. Δηλαδή, πόσο σοβαρά θα έπαιρνες κάποιον που πάει να ψήσει έξω από καταυλισμό προσφύγων για σπάσιμο τ΄αρχίδια τους κλάνουν, πολλοί εξ αυτών τρώνε χοιρινό. Θα του έδινες δουλειά; Θα τον θεωρούσες υπεύθυνο; Θα ήθελες να έχει παιδιά;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50εγώ το θεωρώ ηλίθιο
το να χτυπάς τον άλλον στο θρησκευτικό αίσθημα για "σπάσιμο" δείχνει συμπεριφορά 5χρονου και -κακά τα ψέματα- είναι προκλητικό το να στήσεις τέτοιο σκηνικό επίτηδες μπροστά από δομή μεταναστών
από την άλλη δεν θα κάτσω να ακούσω τους ζαίους να λένε πως θα πρέπει να τους μπουζουριάσουν για το μπάρμπεκιου
Μη μιλάς για ψησίματα ζαιων μπορεί να φας καρτα
Πρωτα εγινε η εισβολη των μουτζαχεντιν στο Αφγανισταν και μετα καλεσε η κυβερνηση τους Σοβιετικους για βοηθεια.Ειναι αντιφατικο να υποστηριζεις τους μουτζαχεντιν και ταυτοχρονα να κλαψουριζεις για τους ισλαμιστες μεταναστες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:57Στην εισβολή του Αφγανιστάν από τη σοβιετική ένωση αναφέρεσαι;zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.
Θ βγει στην παρανομία!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51Το κκε τι θα κάνει;zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι.Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:46
Πολυ φοβάμαι ότι σύντομα ο τόπος μας θα γίνει τόπος τους. Βαριά βαριά 200 χρόνια η απελευθέρωση πίσω στο χαλιφάτο πλέον![]()
Οι πρόσφυγες και οι πιλότοι έχουν τον Αλλάχ τους για Θεό και προσπαθούν να τον επιβάλουν σε άλλους. Δε φταίω εγώ γι' αυτό και φυσικά θα αντισταθώ .