!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
bolek

Re: Χοιρινοφοβικός και ο Κακλαμάνης...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:43 Αν έχω καταλάβει, διοργανώνονται μπάρμπεκιου έξω καταυλισμούς προσφύγων για σπάσιμο, και καλά. Και το θεωρείτε αυτό νορμάλ;
:p2: αυτο δεν πρεπει να ειναι προβλημα. δηλαδη εαν κινεζοι αρχιζουν να τρωνε μυρμηγκια και ακριδες κοντα μου εγω θα πρεπει να παρεξηγηθω;
αφου δεν τρωνε χοιρινο εκει τελειωνει το θεμα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

για βιγκαν τον κοβω τον κουνιστο κακλα :lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20
Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:17
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:15

Μπαρντόν; Εγώ είμαι φασίστας ή οι μουσουλμάνοι που επειδή λέει τους ενοχλεί η μυρωδιά δεν θα φάω εγώ τα σουβλάκια μου; Πάτε καλά μωρέ; Αύριο θα μου πούνε να μην πίνω και τσίπουρο με τον μεζέ. Τα έχετε χάσει εντελώς.
Δε σου ειπε κανενας να μη φας αυτο που θελεις. Μονο σου ζητανε να μη συμμετεχεις σε ηλιθιες αντιμεταναστευτικες προκλησεις εξω απο καταυλισμους προσφυγων, που ειναι θεμα χρονου να γινουν μαζικες και βιαιες.
Μακάρι, να ξυπνήσουμε επιτέλους!
Η σύγκρουση με τα μεσαιωνικά ορκς είναι αναπόφευκτη μακάρι να γίνει γρήγορα γιατι αν πλυθηνουν τη βαψαμε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Στύγιος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:49Όχι δεν είναι νορμάλ. Απαιτώ όμως να σέβονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα μας ( που δεν κάνουν οι τούρκοι πιλότοι) όπως κάνουμε εμείς στο δικό τους Ραμαζάνι.
Ανακάτεψες τούρκους πιλότους με πρόσφυγες, σαλάτα.
Ordem e Progresso.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50
Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:46
Πολυ φοβάμαι ότι σύντομα ο τόπος μας θα γίνει τόπος τους. Βαριά βαριά 200 χρόνια η απελευθέρωση πίσω στο χαλιφάτο πλέον
Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι. :D
Το κκε τι θα κάνει;
Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21 Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN

υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα. :8)
Να πας να δουλέψεις σε χοτσποτ
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:51
Σπύρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:48Αν ο χώρος έξω από τον καταυλισμό είναι ιδιωτικός ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αντίθετα, αν είναι δημόσιος, τότε έχει λόγο το κράτος ή ο δήμος για το τι διοργανώνεται.
Αγόρι μου, και σε δημόσιο χώρο να πάω να κάνω όσα μπάρμπεκιου θέλω, αλλά να σκεφτώ να κάνω έξω από καταυλισμό προσφύγων για σπάσιμο, είναι κάψιμο.
Δεν τοποθετούμαι για το αν είναι κάψιμο ή όχι, αλλά για το αν και τι μπορεί να κάνει ένας αρμόδιος φορέας γι' αυτό.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54
Εγω παλι πιστευω οτι κομματικα μελοι της ΝΔ οπως εσυ μια χαρα θα προσκυνησουν το ισλαμ για να κρατησουν τα προνομια τους.Οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι. :D
Το κκε τι θα κάνει;
Οτι καναν και στο Αφγανισταν.Θα τους πολεμησουν.Διοτι δεν εχει διαφορα ο καπιταλιστης χριστιανος με τον καπιταλιστη μουλσουμανο.Αλλα κατιτετοιο δεν μπορει να γινει και απλα προσπαθειται να τρομοκρατησετε τον κοσμο με παραμυθια.
Στην εισβολή του Αφγανιστάν από τη σοβιετική ένωση αναφέρεσαι;
zteo

Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:55
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21 Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN

υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα. :8)
Να πας να δουλέψεις σε χοτσποτ
Ευχαριστως που γινονται προσληψεις και ποσα θα παιρνω. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:23
Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:22
Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21
Προτροπη σε ρατσιστικη βια, ποινικο αδικημα
Κάνε μου μήνυση!
.
Αναφορα θα δου κανω
Και ρουφιάνος
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:50εγώ το θεωρώ ηλίθιο
το να χτυπάς τον άλλον στο θρησκευτικό αίσθημα για "σπάσιμο" δείχνει συμπεριφορά 5χρονου και -κακά τα ψέματα- είναι προκλητικό το να στήσεις τέτοιο σκηνικό επίτηδες μπροστά από δομή μεταναστών
από την άλλη δεν θα κάτσω να ακούσω τους ζαίους να λένε πως θα πρέπει να τους μπουζουριάσουν για το μπάρμπεκιου
Δεν χρειάζεται να τους μπουζουριάσουν, αυτά είναι ακρότητες. Γελοιοποιούνται από μόνοι τους, όπως η ομάδες κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή. Δηλαδή, πόσο σοβαρά θα έπαιρνες κάποιον που πάει να ψήσει έξω από καταυλισμό προσφύγων για σπάσιμο τ΄αρχίδια τους κλάνουν, πολλοί εξ αυτών τρώνε χοιρινό. Θα του έδινες δουλειά; Θα τον θεωρούσες υπεύθυνο; Θα ήθελες να έχει παιδιά;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Naranjita έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:29 πως διάβασα γουρουνι ψηνει συριζαιο και χάρηκα;
Μη μιλάς για ψησίματα ζαιων μπορεί να φας καρτα
zteo

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:57
zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54

Το κκε τι θα κάνει;
Στην εισβολή του Αφγανιστάν από τη σοβιετική ένωση αναφέρεσαι;
Πρωτα εγινε η εισβολη των μουτζαχεντιν στο Αφγανισταν και μετα καλεσε η κυβερνηση τους Σοβιετικους για βοηθεια.Ειναι αντιφατικο να υποστηριζεις τους μουτζαχεντιν και ταυτοχρονα να κλαψουριζεις για τους ισλαμιστες μεταναστες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Lord Brum έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:46
Πολυ φοβάμαι ότι σύντομα ο τόπος μας θα γίνει τόπος τους. Βαριά βαριά 200 χρόνια η απελευθέρωση πίσω στο χαλιφάτο πλέον
Το κκε τι θα κάνει;
Θ βγει στην παρανομία! :smt077:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Cavaliere έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:54
Στύγιος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:49Όχι δεν είναι νορμάλ. Απαιτώ όμως να σέβονται τα Χριστούγεννα και το Πάσχα μας ( που δεν κάνουν οι τούρκοι πιλότοι) όπως κάνουμε εμείς στο δικό τους Ραμαζάνι.
Ανακάτεψες τούρκους πιλότους με πρόσφυγες, σαλάτα.
Οι πρόσφυγες και οι πιλότοι έχουν τον Αλλάχ τους για Θεό και προσπαθούν να τον επιβάλουν σε άλλους. Δε φταίω εγώ γι' αυτό και φυσικά θα αντισταθώ .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”