Μακάρι, να ξυπνήσουμε επιτέλους!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:17Δε σου ειπε κανενας να μη φας αυτο που θελεις. Μονο σου ζητανε να μη συμμετεχεις σε ηλιθιες αντιμεταναστευτικες προκλησεις εξω απο καταυλισμους προσφυγων, που ειναι θεμα χρονου να γινουν μαζικες και βιαιες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:15Μπαρντόν; Εγώ είμαι φασίστας ή οι μουσουλμάνοι που επειδή λέει τους ενοχλεί η μυρωδιά δεν θα φάω εγώ τα σουβλάκια μου; Πάτε καλά μωρέ; Αύριο θα μου πούνε να μην πίνω και τσίπουρο με τον μεζέ. Τα έχετε χάσει εντελώς.Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:11
Φασισμος ειναι οι αντιμεταναστευτικες και αντιπροσφυγικες εκδηλωσεις
Θα κλαψουν τωρα οι ρατσιστες για φασισμο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Υδράργυρος
Με ΝΔ κυβερνηση η χωρα φασιστοποιειται παλιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:18 Πριν κάνουν τις ρατσιστικές τους ηλιθιες εκδηλώσεις οι ελληναρες, είπαν να χαρακωσουν και ένα πρόσφυγακι επειδή πήγαινε σχολείο. Γιατί περί τέτοιων καθαρματων μιλάμε.
https://www.news247.gr/koinonia/eglima/ ... 27934.html
- Υδράργυρος
Προτροπη σε ρατσιστικη βια, ποινικο αδικημαNandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20Μακάρι, να ξυπνήσουμε επιτέλους!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:17Δε σου ειπε κανενας να μη φας αυτο που θελεις. Μονο σου ζητανε να μη συμμετεχεις σε ηλιθιες αντιμεταναστευτικες προκλησεις εξω απο καταυλισμους προσφυγων, που ειναι θεμα χρονου να γινουν μαζικες και βιαιες.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:15
Μπαρντόν; Εγώ είμαι φασίστας ή οι μουσουλμάνοι που επειδή λέει τους ενοχλεί η μυρωδιά δεν θα φάω εγώ τα σουβλάκια μου; Πάτε καλά μωρέ; Αύριο θα μου πούνε να μην πίνω και τσίπουρο με τον μεζέ. Τα έχετε χάσει εντελώς.
- Nandros
Προτιμότερο από τον δικό σας αριστεροφασισμό! Πήξε!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20Με ΝΔ κυβερνηση η χωρα φασιστοποιειται παλιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:18 Πριν κάνουν τις ρατσιστικές τους ηλιθιες εκδηλώσεις οι ελληναρες, είπαν να χαρακωσουν και ένα πρόσφυγακι επειδή πήγαινε σχολείο. Γιατί περί τέτοιων καθαρματων μιλάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 06 Νοέμ 2019, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN
υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ RUN
υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
Κάνε μου μήνυση!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21Προτροπη σε ρατσιστικη βια, ποινικο αδικημαNandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20Μακάρι, να ξυπνήσουμε επιτέλους!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:17
Δε σου ειπε κανενας να μη φας αυτο που θελεις. Μονο σου ζητανε να μη συμμετεχεις σε ηλιθιες αντιμεταναστευτικες προκλησεις εξω απο καταυλισμους προσφυγων, που ειναι θεμα χρονου να γινουν μαζικες και βιαιες.
.
- Υδράργυρος
Προτιμας το φασισμο, το ξερω, εισαι φασιστας, το δηλωσεςNandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21Προτιμότερο από τον δικό σας αριστεροφασισμό! Πήξε!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20Με ΝΔ κυβερνηση η χωρα φασιστοποιειται παλιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:18 Πριν κάνουν τις ρατσιστικές τους ηλιθιες εκδηλώσεις οι ελληναρες, είπαν να χαρακωσουν και ένα πρόσφυγακι επειδή πήγαινε σχολείο. Γιατί περί τέτοιων καθαρματων μιλάμε.
- Υδράργυρος
Αναφορα θα δου κανωNandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:22Κάνε μου μήνυση!
.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μας τα ζαλιζετε οι χουντόγεροι εδώ μέσα.
Τι σκουζετε στα ίντερνετ , σηκωθείτε να τους διώξετε. πηγαινετε να φατε κανενα λουκάνικο έστω.
Με μέτρο όμως γιατί η χοληστερίνη θα χτυπήσει κόκκινο.
Τι σκουζετε στα ίντερνετ , σηκωθείτε να τους διώξετε. πηγαινετε να φατε κανενα λουκάνικο έστω.
- Nandros
Υπάρχει Επιθεώρηση Εργασίας!zteo έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21 Δεξιουληδες μου χρωστατε αποζημιωση απο την απολυση μου.Διοτι δεξιουλης με εικονιτσες στο γραφειο του με χρεωσε οτι καθυστερησα μετρησεις 20 μερες ενω την ιδια περιοδο το μηχανημα μου ηταν χαλασμενο και δεν μπορουσα να παρω μετρησεις.Καθημερινα επαιρνα τηλεφωνο η περνουσα απο τα γραφεια να μαθω εαν φτιαχτηκε να στρωθω στη δουλεια και μολις φτιαχτηκε το εκανα αλλα δεν ηταν αρκετο.
υ.γ.Πεταω το γαντι στο run να μας πει τι δουλεια κανει και ποσα παιρνει τον μηνα.![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σιγά ρε επιζών του τσιπρα. Ηρέμησε. Ουτε να την είχες κοπανησει από γκουλαγκ και να περπατησες όλη τη Σιβηρία τέτοιο δράμα.Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:21Προτιμότερο από τον δικό σας αριστεροφασισμό! Πήξε!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:20Με ΝΔ κυβερνηση η χωρα φασιστοποιειται παλιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:18 Πριν κάνουν τις ρατσιστικές τους ηλιθιες εκδηλώσεις οι ελληναρες, είπαν να χαρακωσουν και ένα πρόσφυγακι επειδή πήγαινε σχολείο. Γιατί περί τέτοιων καθαρματων μιλάμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Nandros
Μπροστά στον δικό σας αριστεροφασισμό, ναι τον προτιμώ! Πήξε!Υδράργυρος έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:23Προτιμας το φασισμο, το ξερω, εισαι φασιστας, το δηλωσες
.
- Nandros
Το σκούξιμο είναι των halilέγγυων, τί δεν κατάλαβες;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:24 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μας τα ζαλιζετε οι χουντόγεροι εδώ μέσα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Άλλο ένα θλιβερό κακέκτυπο της νέας συντηρητικής δεξιας της Αμερικής (Σαπιρο, Γιαννόπουλος (Όχι ο δικός μας))
Μπογδανοειδές που περνιεται για πιο σοβαρός.
Χαμερπής δαπιτης που θέλει να ανέβει γλειφωντας μεγάλους και χαϊδεύοντας τα αυτιά της δεξιάς πλεμπας με χυδαιότητες.
Από μένα είναι όχι.
- Nandros
Δεν έχω σχέση με τσιπροσυμμορίες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 15:25Σιγά ρε επιζών του τσιπρα. Ηρέμησε. Ουτε να την είχες κοπανησει από γκουλαγκ και να περπατησες όλη τη Σιβηρία τέτοιο δράμα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos