!!! DEVELOPMENT MODE !!!

συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: συριζαιος μη ψηνετε γουρουνι!!!!!!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52
argouen έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:51
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:48 Ή ακομα χειροτερα, να ήταν πρόσφυγες Έλληνες κάπου και οι ντόπιοι μουσουλμάνοι να μαζεύονταν έξω από τον καταυλισμό τους.
και να τρώνε τι ας πούμε? Πες για να μετρήσουμε πόσο θα προσβληθούμε σε μια τέτοια περίπτωση
Να κάνουν γιορτή τη Μ.Παρασκευή ας πούμε.
Η να τρώνε κρέατα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
Υπάρχεις εσύ τώρα ε.
:D
:smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Στα παπάρια μου αν ψήνει κρέατα άθεος ή Μουσουλμάνος Σαρακοστή, αν τρώει Χριστιανός δίπλα σε Μουσουλμάνους Ραμαζάνι, πλην όμως όποιος μαγειρεύει δίπλα σε καμπ με πεινασμένους μόνο για να προκαλέσει, χωρίς να μοιράζεται φαγητά, είναι τελειωμένο σκατόψυχο ανθρωπάκι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Συγχαρητήρια στους ακτιβιστές, απέδειξαν ότι η ύπαρξη καταυλισμού αυξάνει την ελκυστικότητα μιας περιοχής μιας και σπεύδουν να κάνουν δραστηριότητες αναψυχής (πικ νικ) δίπλα τους. Να φτιαχτεί και δεύτερος καταυλισμός ώστε να κάνουν περισσότερα πικ νικ με μεγαλύτερη άπλα. Μια αύξηση των αντικειμενικών τιμών και των δημοτικών τελών, θα ήταν επιβεβλημένη.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

kameron έγραψε: 05 Νοέμ 2019, 23:13 . Ο άλλος τρόπος είναι οι νάρκες και το push back, αλλά αυτά πέραν της αναπόδραστης ανθρωπιστικής διάστασης έχουν άλλες συνέπειες διεθνείς, μην επανερχόμαστε διαρκώς στα ίδια.
:)

Με συγχωρεις Καμ. αλλα εννοεις πως επειδη ειμαστε μικρη χωρα και οχι Τουρκια , επειδη εχουμε μικρη οικονομια κα οχι σαν την Τουρκικη , μας απαγορευεται να αντιδρασουμε την στιγμη που καταρρεουμε για να εμφανιζομαστε σαν τα "καλα παιδια " της Δυσης ;; Απο την στιγμη που απειλειται η εθνικη μας συνοχη και η υπαρξη μας σαν εθνος , ειμαστε υποχρεωμενοι να αντιδρασουμε με οποιονδηποτε τροπο , ειτε αυτος ειναι ναρκες σε Ελληνικο εδαφος , ειτε ειναι push-back , ειτε ειναι ξερονησια ...
Για ποιον λογο να υπαρχει "ανθρωπιστικη διασταση" απεναντι στους ΛΑΘΡΟμεταναστες και να ΜΗΝ υπαρχει "ανθρωπιστικη διασταση" απεναντι στους Ελληνες ..
Ειμαστε της λογικης " σφαξε με αγα μου , να αγιασω" ;;

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Οταν το ψησιμο γινεται επιτηδες για να την πουνε στους Μουσουλμανους, τοτε ναι ειναι καταδικαστεα συμπεριφορα. Οχι ποινικα οπως λεει ο Συριζοβλακας ομως.

Χρειαζεται σεβασμος σε ολους τους ανθρωπους. Εαν τους προκαλουμε, τοτε ισως να αποφυγουμε καποτε να κανουν "τρομοκρατικες" ενεργειες.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:15 Οταν το ψησιμο γινεται επιτηδες για να την πουνε στους Μουσουλμανους, τοτε ναι ειναι καταδικαστεα συμπεριφορα. Οχι ποινικα οπως λεει ο Συριζοβλακας ομως.

Χρειαζεται σεβασμος σε ολους τους ανθρωπους.
Σωστή τοποθέτηση.
Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:15
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:02
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 09:52

Να κάνουν γιορτή τη Μ.Παρασκευή ας πούμε.
Η να τρώνε κρέατα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή
No problem, με το χέρι στην καρδιά... Και στη Νότια Κορέα τρώνε και σκύλους ...αν πάω μετανάστης και μου το κάνουν αυτό στα μούτρα μου , ποιος ο λόγος να κλαψουρίζω ;Και Στη Σαουδική Αραβία αν πήγαινα ,αν ήμουνα μηχανολόγος για να εργαστώ δεν θα έκανα το σταυρό μου δημόσια αλλιώς θα μου το κόβανε και με το δίκιο τους από την πλευρά τους,έτσι είμαστε εμείς , θα λέγανε να μην έρθει κανείς εδώ που δεν μας γουστάρει .
Φίλε μου. Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για μια ομαδα ατόμων που θα πάει έξω από εκεί που μένουν οι άνθρωποι με σκοπό να κάνει καραγκιοζιλίκια.
Δεν ειναι πως έτυχε να μένουν κάποιοι Ελληνες δίπλα και τους απαγορεύτηκε να συνεχίσουν να ζουν όπως ζουσαν.

Το αν μπορεί η χωρα να διαχειριστεί αυτόν τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών, το πόσοι θα μένουν στα νησια, το αν είναι κλειστά ή ανοιχτά τα κέντρα κλπ...Είναι θεματα που θα πρέπει να λύσει η εκαστοτε κυβερνηση. Το συζητάμε και μεις ως πολίτες της χώρα κι αν πιστεύουμε ότι κάνει κάτι λάθος , διαμαρτυρόμαστε με όποιον τρόπο σε αυτήν.

Από εκεί και πέρα σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο πρόκειται για ανθρώπους που είτε κυνηγήθηκαν από τον πόλεμο είτε έφυγαν γιατί δε μπορουσαν να τα βγάλουν πέρα στη χώρα τους. Για διακοπές δεν ήρθαν.
Σε ανθρώπινο επίπεδο , όποιος δε μπορεί κ δε θέλει να τους απλώσει ένα χέρι, τουλάχιστον ας προσπαθήσει Ν μη γίνεται μαλακας.
Δε θα λυσει κανένα πρόβλημα το να κάνεις καραγκιοζιλίκια και μπουλινγκ στους πρόσφυγες.
Εχω παραθαλάσσια κατοικία,η θάλλασα είναι υπέροχη ,το καλοκαίρι κολυμπαμε και λιαζόμαστε. Επίσης πηγαίνουμε για ψάρεμα . Άλλοτε περνούμε πιτογυρα και αραζουμε στην αμμουδιά. Τώρα τα χριστούγεννα εγώ προσωπικα θα πάω για περίπατο στην παραλία θα μαζεψω κοχύλια και πιθανών να αραξουμε για σουβλάκια στην παραλία ή να πάρω κάνα τάπερ με κεφτέδες να φάμε οικονομικά και οικογενειακά. Είμαι μεγάλος καραγκιόζης; Είναι συνήθεια μας φίλε . Αντιανεμικα καρεκλιτσες και φαϊ στην εξοχή . Το κάνουν πόσες οικογένειες,π όσα παιδιά . Στην παράγκα των ψαράδων δεν τρώμε μόνο ψάρι . Τσίπουρο και κεφτες .
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Kiki mat έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:23
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 10:02

No problem, με το χέρι στην καρδιά... Και στη Νότια Κορέα τρώνε και σκύλους ...αν πάω μετανάστης και μου το κάνουν αυτό στα μούτρα μου , ποιος ο λόγος να κλαψουρίζω ;Και Στη Σαουδική Αραβία αν πήγαινα ,αν ήμουνα μηχανολόγος για να εργαστώ δεν θα έκανα το σταυρό μου δημόσια αλλιώς θα μου το κόβανε και με το δίκιο τους από την πλευρά τους,έτσι είμαστε εμείς , θα λέγανε να μην έρθει κανείς εδώ που δεν μας γουστάρει .
Φίλε μου. Μιλάμε για κάτι συγκεκριμένο. Για μια ομαδα ατόμων που θα πάει έξω από εκεί που μένουν οι άνθρωποι με σκοπό να κάνει καραγκιοζιλίκια.
Δεν ειναι πως έτυχε να μένουν κάποιοι Ελληνες δίπλα και τους απαγορεύτηκε να συνεχίσουν να ζουν όπως ζουσαν.

Το αν μπορεί η χωρα να διαχειριστεί αυτόν τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών, το πόσοι θα μένουν στα νησια, το αν είναι κλειστά ή ανοιχτά τα κέντρα κλπ...Είναι θεματα που θα πρέπει να λύσει η εκαστοτε κυβερνηση. Το συζητάμε και μεις ως πολίτες της χώρα κι αν πιστεύουμε ότι κάνει κάτι λάθος , διαμαρτυρόμαστε με όποιον τρόπο σε αυτήν.

Από εκεί και πέρα σε προσωπικό και ανθρώπινο επίπεδο πρόκειται για ανθρώπους που είτε κυνηγήθηκαν από τον πόλεμο είτε έφυγαν γιατί δε μπορουσαν να τα βγάλουν πέρα στη χώρα τους. Για διακοπές δεν ήρθαν.
Σε ανθρώπινο επίπεδο , όποιος δε μπορεί κ δε θέλει να τους απλώσει ένα χέρι, τουλάχιστον ας προσπαθήσει Ν μη γίνεται μαλακας.
Δε θα λυσει κανένα πρόβλημα το να κάνεις καραγκιοζιλίκια και μπουλινγκ στους πρόσφυγες.
Εχω παραθαλάσσια κατοικία,η θάλλασα είναι υπέροχη ,το καλοκαίρι κολυμπαμε και λιαζόμαστε. Επίσης πηγαίνουμε για ψάρεμα . Άλλοτε περνούμε πιτογυρα και αραζουμε στην αμμουδιά. Τώρα τα χριστούγεννα εγώ προσωπικα θα πάω για περίπατο στην παραλία θα μαζεψω κοχύλια και πιθανών να αραξουμε για σουβλάκια στην παραλία ή να πάρω κάνα τάπερ με κεφτέδες να φάμε οικονομικά και οικογενειακά. Είμαι μεγάλος καραγκιόζης; Είναι συνήθεια μας φίλε . Αντιανεμικα καρεκλιτσες και φαϊ στην εξοχή . Το κάνουν πόσες οικογένειες,π όσα παιδιά . Στην παράγκα των ψαράδων δεν τρώμε μόνο ψάρι . Τσίπουρο και κεφτες .
Θα πας έξω από το σπίτι του γείτονα σου στο εξοχικό που πχ είναι βιγκαν να ψήνεις κρέατα επίτηδες επειδή είναι βιγκάν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Kiki mat

Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:29

Θα πας έξω από το σπίτι του γείτονα σου στο εξοχικό που πχ είναι βιγκαν να ψήνεις κρέατα επίτηδες επειδή είναι βιγκάν;
Είχε βιγκάν φίλη η κόρη μου ,μας έβλεπε όλους σαν φονιάδες. Τρωγαμε όλοι μέχρι και ο πατέρας της ,το διναμε καρότα μπεικ ρολς . Άρχισε και η κόρη μου να μην τρώει κρέας για μία περίοδο, είναι πολύ υγιεινό ξέρεις μου σπάσε τα αρχίδια μία βδομάδα δύο . Εδώ στο παιδί μου σουβλάκια πιτογυρα . Άμα θες μην τρως. Φάση ήταν πέρασε . Μία χαρά και ο σίδηρος ,μία χαρά όλοι .
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Maspoli έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:16
axilmar έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:15 Οταν το ψησιμο γινεται επιτηδες για να την πουνε στους Μουσουλμανους, τοτε ναι ειναι καταδικαστεα συμπεριφορα. Οχι ποινικα οπως λεει ο Συριζοβλακας ομως.

Χρειαζεται σεβασμος σε ολους τους ανθρωπους.
Σωστή τοποθέτηση.
Η οποια, επειδη ειναι μετριοπαθης, αγνοειται και απο τις δυο πλευρες: οι μεν δεξιοι λενε 'θα τρωω οπου μου γουσταρει' αδιαφορωντας για την προκλητικοτητα, και οι μεν αριστεροι να ποινικοποιησουνε καποιες ελευθεριες χαρην μειονοτητων.

Δλδ και οι δυο πλευρες δειχνουν μεγαλη ανωριμοτητα επι του θεματος.

Ετσι δεν θα παμε πουθενα ομως, παρα μονο προβληματα θα δημιουργηθουν, τα οποια σιγα σιγα θα μεγενθυνονται και στο τελος με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγησουν σε κοινωνικες συγκρουσεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kiki mat έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:43

Είχε βιγκάν φίλη η κόρη μου ,μας έβλεπε όλους σαν φονιάδες. Τρωγαμε όλοι μέχρι και ο πατέρας της ,το διναμε καρότα μπεικ ρολς . Άρχισε και η κόρη μου να μην τρώει κρέας για μία περίοδο, είναι πολύ υγιεινό ξέρεις μου σπάσε τα αρχίδια μία βδομάδα δύο . Εδώ στο παιδί μου σουβλάκια πιτογυρα . Άμα θες μην τρως. Φάση ήταν πέρασε . Μία χαρά και ο σίδηρος ,μία χαρά όλοι .
Πηγαίνατε όπου ήταν και τρώγατε επίτηδες κρέας για να την προκαλέσετε;

Que Sera, Sera...
Kiki mat

Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:48

Όχι ,διατηρουσαμε τις συνήθειες μας .
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:48 Πηγαίνατε όπου ήταν και τρώγατε επίτηδες κρέας για να την προκαλέσετε;
Δε θα βγάλεις άκρη.
Οι μισοί είναι φασιστοειδή και οι άλλοι μισοί ψυχιατρικοί. Κυριολεκτικά.
Με αγάπη το λέω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kiki mat έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 12:27
Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:48
Όχι ,διατηρουσαμε τις συνήθειες μας .
Αυτό. Καταλαβαίνεις την διαφορά με αυτό που πάνε να κάνουν οι γκιόζηδες εκεί πάνω;
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 12:32
Naida έγραψε: 06 Νοέμ 2019, 11:48 Πηγαίνατε όπου ήταν και τρώγατε επίτηδες κρέας για να την προκαλέσετε;
Δε θα βγάλεις άκρη.
Οι μισοί είναι φασιστοειδή και οι άλλοι μισοί ψυχιατρικοί. Κυριολεκτικά.
Με αγάπη το λέω.
Μην χάνεις την πίστη σου στον άνθρωπο. Μπορεί να σε εκπλήξει.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”